Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  590 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Off-Road Năsăud continuă acțiunile! Preventoriul TBC Ilișua a primit paturi și saltele noi

12/01/2018 16:02:46 Ana ȘTEFĂNEL  
Organizația Off-Road Năsăud s-a format în preajma sărbătorilor de iarnă, însă grupul a decis să continue acțiunile permanent. După ce au montat o ușă de termopan la o casă din Ilva Mică, băieții (și fetele) au reușit să mai facă o bucurie copiilor de la Preventoriul TBC Ilișua.

Au în comun pasiunea pentru adrenalină și senzații tari. Obișnuiau să se întâlnească în timpul liber pe toate coclaurile din județ. De Crăciun, au vrut să facă ceva diferit, câteva fapte bune pentru cei mai puțin norocoși.

Despre campania de Crăciun a Organizației Off-Road Năsăud am scris AICI și AICI.

Anul 2018 i-a reunit, la fel de determinați să schimbe lucrurile în bine, cât se poate. S-au reîntors la Preventoriul TBC Ilișua, de data aceasta nu cu jeepuri, ci cu un camion cu care au dus zece paturi noi primite din partea Spitalului Orășenesc Năsăud.

Organizației s-a alăturat firma SC Bodescu Export Import SRL Satu Mare, firmă care s-a angajat să doneze nu mai puțin de 90 de saltele noi pentru paturile copiilor de la Ilișua - zece saltele pentru paturile noi, iar 80 pentru paturile care sunt deja acolo și pe care Organizația Off-Road Năsăud le va repara.

Facebook: Organizația Off-Road Năsăud

 

1519 vizualizariils14.jpg :: Bistriteanul.ro
ils10.jpg :: Bistriteanul.ro
ils09.jpg :: Bistriteanul.ro
ils07.jpg :: Bistriteanul.ro
ils06.jpg :: Bistriteanul.ro
ils04.jpg :: Bistriteanul.ro
ils01.jpg :: Bistriteanul.ro
ils11.jpg :: Bistriteanul.ro
ils13.jpg :: Bistriteanul.ro
ils12.jpg :: Bistriteanul.ro
ils05.jpg :: Bistriteanul.ro
ils02.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro