Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii
FOTO/VIDEO: Singurul loc din Bistriţa-Năsăud şi din România în care pietrele dansează singure iar cuiele cântă...
FOTO: Performanţă de excepţie! Marele Premiu al Festivalului Internaţional „Peştişorul de Aur”, câştigat de Ansamblul „Ciobănaşul”
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  130 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO - Adrian Chereji spune adio CL-ului: „Consiliul Local este o anexă a primarului Ovidiu Crețu”

10/08/2017 12:05:21 Bianca SARA  
Consilierul Adrian Chereji și-a dat astăzi demisia din Consiliul Local. Acesta își motivează gestul cu faptul că nu reușește să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le are, fiindcă puterea nu susține nicio inițiativă a opoziției.

În cadrul unei conferințe de presă, consilierul Adrian Chereji, susținut de grupul PNL, și-a dat demisia din Consiliul Local. Acesta își motivează alegerea cu faptul că nu reușește să ducă la bun sfârșit proiectele venite din societatea civilă, deoarece consilierii puterii din Consiliul Local nu susțin nicio inițiativă a opoziției.

„Eu consider că misiunea mea e terminată și nu mi-o pot duce la îndeplinire ca și consilier local conștient și apăsat de îndatoririle care decurg din lege. Astăzi mi-am depus demisia din Consiliul Local. Nu este o decizie ușoară pe care am luat-o, dar eu sper că este cea mai bună decizie pentru mine și pentru grupul din care am făcut parte. Eu am intrat în Consiliul Local pentru a susține niște proiecte venite din societatea civilă, ori eu nu mai sunt activistul politic care să intre în lupta de uzură politică”, a explicat Adrian Florin Chereji.

Întrebat dacă i-a cerut PNL să demisioneze din Consiliul Local, Chereji a precizat că grupul care l-a sprijinit i-a cerut să rămână.

„Eu am sperat că în Consiliul Local vor fi primordiale aspectele de administrație, spre binele comunității”, a mai spus fostul consilier local.

Acesta a mai spus că va continua să își susțină proiectele de pe margine și va continua să fie vigilent și să taxeze administrația locală atunci când greșește, inclusiv cu ajutorul plângerilor la instituțiile abilitate.

Florin Adrian Chereji a fost ales ca și consilier local în 2016, pe lista PNL. Acesta a mai fost și în trecut consilier local și primul primar al Bistriței de după Revoluție. 

 

2020 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro