Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  154 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO – Incendiu la Sebiș! O familie cu patru copii a rămas pe drumuri

11/08/2017 02:16:55 Cristina ALEXA  
O casă a fost cuprinsă de flăcări astăzi, aproape de miezul nopții, în localitatea Sebiș. O familie cu patru copii a rămas pe drumuri. Întreg satul s-a adunat lângă casa cuprinsă de flăcări și a încercat să stingă incendiul cu apa din pârâul din apropiere.

Lecție de solidaritate în noaptea aceasta la Sebiș. Întreg satul s-a adunat lângă casa unui consătean, care a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a debutat înainte de miezul nopții. Sute de săteni au ajutat familia greu încercată la stingerea incendiului cu gălețile, folosindu-se de apa din pârâul din apropiere.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari din comuna Șieuț, care au avut un accident cu autospecialele de stingere la doi pași de casa afectată de incendiu. Cele două autospeciale s-au ciocnit pe drumul strâmt, una dintre ele fiind în pericol să cadă în pârâul de lângă.

Ulterior, la fața locului au ajuns și pompierii militari, care au fost nevoiți să lase autospecialele la câteva sute de metri de casă, întrucât cele două autospeciale care s-au ciocnit au blocat drumul.

În casă locuia o familie cu patru copii, cu vârste cuprinse între 2 și 13 ani. Aceștia au reușit să se salveze în condiții de siguranță, iar împreună cu sătenii au scos câteva bunuri înainte de a fi cuprinse de flăcări.

Se pare că focul ar fi fost cauzat de o suprasolicitare a instalației electrice. Sătenii promit că vor susține familia respectivă inclusiv cu sume de bani pentru a-și repara casa, distrusă în mare parte.

„Ne-am deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă la o casă cuprinsă de flăcări din localitatea Sebiș. Acoperișul a ars în totalitate, am salvat restul casei și anexele”, a declarat plutonier major Vodă Mihai din cadrul ISU Bistrița.

Deși sătenii au dat vina pe pompierii militari că au ajuns târziu, plutonierul major Vodă Mihai spune că cei 40 de kilometri de la Bistrița la Sebiș au fost parcurși cu autospecialele în 50 de minute, din cauza curbelor și a încărcăturii mari.

Puteți urmări declarațiile martorilor și imagini cu incendiul în materialul video de mai jos:

 

11057 vizualizari


loading...


incendiu_sebis-1244.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1232.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1217.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1218.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1225.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1220.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1235.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1214.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1223.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1241.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1231.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1239.jpg :: Bistriteanul.ro
incendiu_sebis-1230.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro