Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Învățătoarea din Piatra Fântânele, anchetată și înlocuită din funcție!
VIDEO - EMOȚIONANT: Cel mai mare vis al lui Ionuț Zăvoianu - să fie un copil normal
Oferte incendiare de Black Friday, la BIASICOM
Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday
Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO
Se fac angajări la Dacia-Renault Bistrița, AGRO-Invest, Masterfoam și Comautosport! Alte oferte atractive
EDITORIAL: Când bătaia e ruptă din rai și măicuțele care ocrotesc copii sunt acuzate că fac rău

  138 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii

19/08/2017 20:29:30 Bianca SARA  
Bistrițenii sunt invitați să ia parte la un palpitant concurs, în urma căruia se pot alege cu o comoară, dar și cu o groază de cunoștințe noi despre Bistrița. Primele indicii au fost oferite chiar astăzi, în cadrul ceremonialului cheii.

Bistrițenii care au trecut astăzi după-masă pe lângă Biserica Evanghelică au avut ocazia să afle una alta despre istoria orașului, istoria Târgului Mare al Bistriței, dar și despre cutumele de acum 200 de ani.

Ceremonialul cheii, predarea cheilor de la porțile orașului, care funcționau în 1800, a mai venit cu o surpriză. Actorii care au pus în scenă acest ceremonial nu s-au mulțumit în a ține o lecție de istorie și a anunța programul de astăzi al Târgului Mare al Bistriței, ci au dat startul unuia dintre cele mai inedite concursuri organizate în centrul istoric.

Este vorba despre o vânătoare de comori, care nu te poate face doar cu un premiu, ci și cu o groază de cunoștințe noi despre orașul nostru. Proiectul aparține asociației Turist în Bistrița-Năsăud și vine să le facă cunoștință turiștilor cu frumusețile orașului Bistrița printr-un mod distractiv.

Primii care vor avea ocazia să pornească la vânătoare de comori în micul burg săsesc sunt chiar bistrițenii, cu ocazia Târgului Mare al Bistriței. Astăzi, în cadrul ceremoniei cheii au fost oferite primele indicii. Cei care au luat parte la ceremonie au primit un pliant cu date istorice despre Bistrița, în pliantul cu pricina sunt și câteva greșeli, acele greșeli sunt de fapt indiciile.

Mâine, la aceeași oră (18:00) judele și ostașii cetății vor oferi și alte indicii pentru cei care vor să intre în joc. Sunteți curioși cum funcționează? Aruncați un ochi AICI sau fiți prezenți mâine lângă statuia din fața Primăriei Bistrița.

837 vizualizariIMG_1507.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_1495.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_1505.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_1504.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_1502.JPG :: Bistriteanul.ro
IMG_1497.JPG :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro