Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  309 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Dracula – mascota Campionatului Mondial de Culturism și Fitness care se va desfăşura în noiembrie la Bistrița

11/08/2017 14:31:38 Ioana BRADEA  
Frumoasa şi preaînalta Roxana Ciuhulescu îmbrăcată în ie tradiţională, dar şi un campion la judo – costumat în Dracula, alături de preşedintele Federației Române de Culturism și Fitness, primarul Ovidiu Creţu şi Radu Moldovan, au anunţat azi „un eveniment formidabil, extrem de important care ne va promova municipiul mai mult decât multe altele...”

Pentru prima oară în România va avea loc Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, iar Bistriţa a fost socotit cel mai atractiv oraş pentru desfăşurarea acestui eveniment sportiv care va reuni peste 1.000 de oaspeţi, dintre care jumătate sportivi – din peste 45 de ţări.

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și primarul Ovidiu Creţu au explicat de ce este important acest campionat pentru turismul şi economia judeţului, în timp ce preşedintele Federației Române de Culturism și Fitness, profesorul Gabriel Toncean, a motivat că a fost ales însuşi Dracula drept mascotă a competiţiei pentru că s-a dorit îmbinarea aspectului geografic, cu cel istoric și sportiv. „Am dorit să ieșim în evidență la nivel de promovare, să facem ce nu s-a mai făcut, pentru un impact vizual maxim. Am observat un elan incredibil în ultimii ani, în Bistriţa, o dezvoltare economică și un mare potențial turistic, pe care l-am şi simţit atunci când am venit să cer sprijin aici pentru organizarea acestui important eveniment... Cred că după Campionatul Mondial voi lua în considerare o eventuală mutare cu familia aici. Chiar vreau să cred că Bistrița este un oraș potrivit pentru toată lumea”, a mărturisit Gabriel Toncean la Bistriţa.

Frumoasa şi preaînalta Roxana Ciuhulescu a recunoscut, la rândul său că rezervările la hotelurile din zonă pentru acest eveniment sportiv au început încă de anul trecut şi că acest campionat va fi promovat şi la Cupa județului Bistrița-Năsăud la handbal feminin care debutează azi la Sala Polivalentă şi care îi aşteaptă pe bistriţeni cu multe surprize, tombole şi premii, dar şi doi sportivi de top ai României care vor promova Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.

Pentru prima dată în România va avea loc Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, în perioada 10-13 noiembrie, la Bistriţa, organizat în parteneriat cu autorităţile locale şi judeţene, dar şi cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Până în noiembrie vom promova evenimentul şi prin alte evenimente organizate la Reghin, Târgu Mureş, Mediaş, Ploieşti, Bucureşti...”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

2728 vizualizari0000CampMCULT_04.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_03.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_10.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_11.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_07.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_15.jpg :: Bistriteanul.ro
0000CampMCULT_02.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close