Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
CONCURS și surprize extraordinare la Euforia Floral Boutique!
Se caută director! Central Motors, Casa EMA, Transmixt, Automobile Service Bistrița și Sanovil fac angajări!
Un polițist acuză un notar public că a pus un fost sportiv să îl bată în propria curte, de față cu fetița sa de trei ani
În curând, la Palatul Culturii din Bistrița - Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu”!
VEȘTI de la Spitalul Memorial Şişli, Istanbul: Ionuț Zăvoianu este un copil excepțional. Se simte mai bine și ne mulțumește
FOTO: Se întâmplă minuni la spitalul din Bistrița: Operație de reconstrucție craniană și de extirpare a colonului cu incizii minuscule!
OAMENII din Leoni și pasiunile lor uimitoare: Cocktailuri și inginerie (2)
POVEȘTI DIN SAT: Excursia
Oferte incendiare de Black Friday, la BIASICOM
Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday
Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO

  864 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Emoționant spectacol caritabil la Centrul Cultural Dacia! Toate biletele - vândute pentru Ionuț Zăvoianu și o familie din Sebiș

14/11/2017 19:43:14 Ioana BRADEA  
Nici artiștii de muzică folclorică nu sunt indiferenți la dramele prin care trec semenii noștri. Un emoționant spectacol folcloric se desfășoară în aceste momente la Centrul Cultural Dacia, cu scopul de a strânge fonduri pentru familia din Sebiș rămasă fără casă în urma unui incendiu și pentru Ionuț Zăvoianu, internat într-o clinică din Turcia:

Peste 300 de bilete s-au vândut pentru astă-seară la Centrul Cultural Dacia care găzduiește, în aceste momente, un impresionant spectacol folcloric susținut de o parte dintre îndrăgiții soliști de muzică populară din județ.

Emoționați și mișcați de dramele prin care trec concitadinii noștri, artiștii au acceptat să cânte și să danseze pentru a face rost de bani. Fondurile obținute în urma spectacolului sunt destinate unor familii din județ care au nevoie urgentă de ajutorul nostru.

Este vorba despre familia Zăvoianu, al cărei copil este internat într-o clinică din Turcia pentru tratament, dar și de familia Cilean, afectată de incendiul care a avut loc la Sebiș. Mai multe detalii despre acest subiect puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

VIDEO - EMOȚIONANT: Cel mai mare vis al lui Ionuț Zăvoianu - să fie un copil normal

Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol

Trei copilași au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Dăm o mână de ajutor?

Pentru a sprijini aceste două cazuri care au nevoie de ajutorul nostru, Ansamblul profesionist „Dor Românesc” dirijat de Anghel Urs i-a acompaniat pe cei mai tineri interpreți de muzică populară – unii dintre ei cântând pentru prima oară alături de instrumentiștii profesioniști.

Evenimentul a debutat cu Teodora Hângan, Bianca Gâvan, Marius Palage și Cristina Belei, între recitaluri făcându-și apariția grupele de juniori și seniori ale ansamblului Codrișorul – coregraf Adrian Pașcu.

Prețul unui bilet a fost 15 lei, toate cele 315 locuri ale sălii de spectacole fiind ocupate, după cum au confirmat organizatorii pentru Bistrițeanul.ro. La acestea se adaugă și banii strânși în urnele special amenajate în dreapta și stânga scenei, urne care au fost depuse încă de la începutul lunii noiembrie, în cinematograf.

Spectacolul va cuprinde și recitaluri susținute de artiștii Elena Hazbeiu, Ioana Măgherușan, Larisa Bozbici, Nicolae Cioancă, Lenuța Filipoi. Spectacolul caritabil este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură și Asociația internațională de folclor „Diaspora” – la eveniment participând și Emil Radu Moldovan, președintele CJ, alături de vicepreședintele instituției, Vasile Puica.

Conturile în care puteți dona în continuare:

Zăvoianu Victoria Maria (Euro) RO84CECEBN01B2EURO536948

Zăvoianu Ioan (RON) RO86CECEC001946328125511

UPDATE: „Până la finalul spectacolului, s-au strâns 4.725 de lei din vânzarea biletelor, iar restul, până la 11.000 de lei au pus bistrițenii în urnele amenajate special pentru această cauză. Din acești bani – 4.000 vor fi donați familiei Cilean din Sebiș, iar 7.000 vor fi donați familei Zăvoianu din Mărișelu, pentru Ionuț” a precizat Ramona Bugnar, directorul Centrului Cultural Dacia, pentru Bistrițeanul.ro.

3233 vizualizari00000DACIAspectCaritabil_06.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_09.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_04.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_12.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_07.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_11.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_10.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_02.jpg :: Bistriteanul.ro
00000DACIAspectCaritabil_13.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
12:13 - Au făcut ce n-a reușit nimeni: primul club sportiv de atelaje canine din România! Bogdan Berende și Kiss Atilla, medaliați la Europene!
11:34 - FOTO – Blăjenii de Jos: Au derapat pe mâzgă și au ajuns în șanț!
10:21 - FOTO/VIDEO: Sute de bistrițeni au luat cu asalt primul mall deschis în oraș. Promoții și alte speranțe...
09:25 - Armata își cumpără apartamente în Bistrița. Cât este dispusă să dea pentru o locuință:

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro