FOTO/VIDEO – Filmul violului din Blăjenii de Sus. Ce l-a înfuriat peste măsură pe agresor:

FOTO/VIDEO – Filmul violului din Blăjenii de Sus. Ce l-a înfuriat peste măsură pe agresor:

Sâmbătă noaptea, în prag de Rusalii, o femeie de 54 de ani din Blăjenii de Sus a fost violată cu sălbăticie și târâtă prin toată curtea, de un tânăr de 27 de ani, care chiar în ziua respectivă lucrase în gospodăria sa. Ce l-a înfuriat peste măsură pe agresor:

În prag de Rusalii, o femeie de 54 de ani din Blăjenii de Sus a trecut prin trauma vieții sale. Un tânăr de 27 de ani care lucrase în gospodăria sa a violat-o și a strâns-o de gât în șura casei sale.

O femeie de 54 de ani a fost violată weekendul trecut, de un tânăr de 27 de ani, care lucra în gospodăria sa. Femeia locuiește cu fiica sa, cu cei doi nepoței și ginerele său. Cei patru erau însă plecați la mama bărbatului, întrucât aceasta își serba ziua de naștere.

Tânărul de 27 de ani, care de ani buni vine în diferite perioade de timp în Blăjenii de Sus pentru a avea grijă de turmele satului, lucrase sâmbătă în gospodăria femeii. Noaptea, după ce a băut întreaga zi, acesta a vrut să doarmă pe o saltea din șura gospodăriei.

Femeia l-a auzit, a ieșit afară și l-a alungat, însă bărbatul nu a vrut să părăsească gospodăria. Atunci, femeia a luat o țeavă de fier și i-a dat în cap ciobanului. Cu capul spart, acesta s-a înfuriat peste măsură și a urmărit-o pe femeie, a târât-o prin întreaga curte până în șură, unde a violat-o de mai multe ori.

Țipetele femeii au fost auzite de o vecină, care l-a alertat pe ginerele acesteia, care mai apoi a sunat la 112.

Soacra l-a alungat de aici, el s-o dus după soacră. Ea când l-o văzut că e băut și nu vrea să plece de la noi o luat o țeavă din fier și i-o dat în cap. Și de acolo o început. Acesta (n.r. agresorul) s-a enervat că i-o dat în cap și i-o spart capu’ și o târât-o prin curte. A dus-o pe saltea și o violat-o de două ori. Am găsit-o în stare de șoc, nu puteai scoate un cuvânt de la ea, tremura… O strâns-o și de gât și i-o pus mâna la gură”, spune ginerele femeii.

Femeia a ajuns la spital și mai apoi la Secția de Psihiatrie, unde se află și în momentul de față internată. Incidentul a traumatizat-o

Potrivit ginerelui femeii, ciobanul mai venea pe la familia sa, inclusiv când acesta era plecat în străinătate la muncă, însă niciodată nu s-a atins de soția sau soacra sa.

Mai venea mânca la noi sau mă suna și-mi cerea voie să se uite o oră la televizor. Îl lăsam… niciodată nu s-a atins de soacra sau de soția mea. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat… băutura… El a recunoscut tot. M-a sunat în noaptea aia și mi-a spus ce a făcut și eu i-am zis să se predea și s-a predat”, mai spune bărbatul.

Și-a privit prietenul de pahar cum moare înecat…

Ciobanul a început să consume băuturi alcoolice încă de sâmbătă după-masa. Acesta a băut la barul din localitate, alături de un alt localnic. Când li s-au terminat banii, cei doi s-au mutat la casa prietenului de pahar.

Acolo, localnicul cu care consuma alcool ciobanul a vrut să mănânce o bucată de carne, însă s-a înecat și a căzut ca secerat. În loc să îi acorde primul ajutor, ciobanul a fugit, anunțând însă evenimentul la 112. Când a ajuns la fața locului, echipajul medical nu a mai avut ce să facă, declarând decesul.

După ce și-a privit prietenul de pahar cum moare, ciobanul s-a dus la un alt localnic, cu care a continuat să bea. La femeia pe care a abuzat-o a ajuns abia după miezul nopții.

 

 

POVEŞTI DIN SAT: Vergelul și angajarea octombrie 20, 2019 - „Bine ai făcut că ai mai vinit pe la noi, doamnă! Mi-am mai amintit o poveste, din vremea cân’ eram holtei și nu avem atâta minte, câtă am amu’. Ascultă, ori scrie, ori fă ce-i ști ‘mneata!
Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița octombrie 20, 2019 - Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.
Două angajate ale unui hotel, luate pe sus de poliție! Ce au făcut: octombrie 20, 2019 - Controalele inspectorilor de la imigrări nu se lasă fără rezultate. Acum o săptămână au fost descoperiți 6 ucrainieni lucrând ilegal. Săptămâna aceasta, alte două persoane au fost identificate în aceeași situație. Acestea sunt originare din Republica Moldova și lucrau într-un hotel.
Radu Moldovan: ȘOC pentru PSD! Alegerile europarlamentare ne-au trimis la odihnă octombrie 20, 2019 - Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a vorbit la mai bine de cinci luni despre rezultatul alegerilor europarlamentare. După închiderea urnelor și numărarea voturilor, PSD a pierdut alegerile și s-a plasat pe locul al doilea. „Poporul român ne-a trimis puțin la hodină” a spus președintele CJ într-o emisiune Bistrițeanul LIVE.
VIDEO: La soare te poți uita, dar la panouri ba! MUTAȚI panourile! octombrie 20, 2019 - Situație oarecum comică, la semnarea contractului pentru Complexul Sportiv din Wonderland. Panourile cu imaginile reprezentative erau înfipte bine în pământ, dar puse invers! La soare te puteai uita, dar la ele ba.
„Profu” cucerește juriul de la festivalul internațional de la Sibiu și aduce la Bistrița premiul cel mare octombrie 20, 2019 - Documentarul „Profu” a reușit să cucerească juriul festivalului internațional de film de la Sibiu! Producția în spatele căreia se află un alt bistrițean a fost desemnată „cel mai bun film din competiția România”.
Aquabis: Avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în Subcetate octombrie 20, 2019 - S-a produs o avarie pe reţeaua de distribuţie a apei, în cartierul Subcetate din Bistriţa! Cum vor fi afectaţi locuitorii din zonă:
„Sunt orașe care sunt orașe doar pe hârtie”. Cum vede un candidat la alegerile prezidențiale reorganizarea administrativ-teritorială octombrie 20, 2019 - Potrivit candidatului la alegerile prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu este greșit ca în toată țara să se aplice ce se decide de la București. De asemenea, acesta este de părere că o comasare a comunelor și chiar și a județelor ar fi benefică pentru buna gestionare a fondurilor.
VIDEO: Cele mai frumoase creaţii semnate de Chopin – luni, la Bistriţa! octombrie 20, 2019 - O provocare, pentru toţi nostalgicii, romanticii şi visătorii din Bistriţa: luni, 21 octombrie 2019, de la ora 19.00, la Sinagoga Bistrița, vor avea parte de cele mai frumoase creaţii ale compozitorului polonez Frédéric Chopin!
Radu Moldovan: Am spus conducerii Guvernului și Partidului de 15 ori de reorganizare administrativă! 9 comune din județ ar trebui să dispară! octombrie 19, 2019 - Radu Moldovan, președintele CJ BN, are o viziune proprie asupra organizării administrative. Acesta consideră că e nevoie de o reorganizare atât la nivel local cât și național. ”În ultimele 6 luni i-am spus conducerii Guvernului și partidului de vreo 15 ori despre acest lucru. Dar momentan, sunt în minoritate!” a declarat Radu Moldovan în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro.
Theodor Paleologu: Afaceri în domeniul Educației? Se poate, dacă nu-și bagă coada Statul Român octombrie 19, 2019 - Unul dintre candidații la alegerile prezidențiale se poate lăuda cu una dintre cele mai profitabile afaceri în domeniul educației. Ce așteptări are de la Statul Român? Doar să fie lăsat în pace...
Biciclist beat mangă, rănit după ce s-a dezechilibrat și a căzut octombrie 19, 2019 - Un bărbat s-a accidentat de unul singur după ce a căzut de pe bicicletă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că biciclistul era rupt de beat. VEZI ce alcoolemie avea:
FOTO – Spectaculoase imagini, surprinse în Munţii Rodnei! Printre capre negre… octombrie 19, 2019 - Incredibile şi spectaculoase imagini au fost surprinse recent de unul dintre pasionaţii de fotografie în natură – Alex Varga din Rodna: „Nici mie nu-mi vine să cred! Nu pot descrie bucuria..."
Radu Moldovan: PRELEVARE de orice tip de organ, în curând, la Bistrița! octombrie 19, 2019 - De când a preluat frâiele Spitalului Județean, Gabriel Lazany s-a zbătut și pentru a acredita unitatea în prelevarea de organe. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, președintele CJ BN a adus o veste bună. ”La Bistrița se va putea, în curând, preleva orice fel de organ!” a spus acesta.
FOTO/VIDEO. Răscolitor până la lacrimi: „Nu-i lumină nicări… Au murit toţi oamenii…” octombrie 19, 2019 - Grigore Leşe s-a dovedit răscolitor până la lacrimi, ieri seară, la Centrul Cultural Dacia. Alături de el, pe scenă, au urcat câţiva dintre cei mai luminoşi, expresivi şi tulburători artişti. "Am devenit foarte foarte răi. Incredibil de răi. Nu mai avem gram de răbdare unul cu altul”, a spus Radu Moldovan, prezent la eveniment.