Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  581 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Minuneee...! Ninge în Wonderland, pe pârtia de schi!

14/01/2018 14:05:58 Ioana BRADEA  
Parcă pentru a face în ciudă tuturor, parcă pentru a demonstra cu orice preț că nimic nu este imposibil la Bistrița – în această dimineață s-a întâmplat și minunea! În Wonderland a început să ningă. Au fost puse în funcțiune faimoasele tunuri pentru zăpadă artificială:

Minune: deși în Bistrița soarele a strălucit năucitor încă de azi dimineață (un soare cu dinți, ar fi comentat bătrânii), deși pe cer nu s-a înregistrat nici o urmă de nor – temperaturile care au coborât sub minus i-au încurajat pe cei care administrează pârtia de ski din Wonderland să pună în funcțiune tunurile de zăpadă artificială.

Problemele administrative s-au rezolvat, pârtia este omologată, iar telescaunul are aviz de funcționare pentru acest an, s-au amenajat și toalete încălzite și căsuțele pentru alimentație publică, cele două telescaune defecte au fost reparate, s-au rezolvat și problemele din zona de îmbarcare – așa că singurul lucru de care se mai legau cârcotașii era lipsa zăpezii.

După ce că v-a făcut pârtie de nivel european – acuma ce pretenție aveți?! Să facă primarul Crețu și zăpadaaa...?!?” – cam așa se bârfea pe la colțuri, printre cei mai răutăcioși și ironici dintre bistrițeni.

Ei bine, iată și răspunsul pentru cei mai cârcotași contestatari ai pârtiei: așa cum a promis la sfârșitul anului trecut, când ne îndemna să ne pregătim schiurile, primarul Ovidiu Crețu se ține de cuvânt și face și zăpadă...!

Utilajele au profitat în această dimineață de temeperaturile negative și s-au pornit să ningă. Trebuie doar să așteptăm cuminți ca zăpada să se depună corespunzător... Minunile - pe oameni umblă, vorba cuiva. Te pomenești că vom și schia cu adevărat la Bistrița până de mărțișor...

10059 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro