Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Se fac angajări la Selgros, Filadelfia Group, Leoni Bistriţa şi Metropolis!
FOTO/VIDEO - Povestea spectaculosului vin de Dumitra continuă! Cum a revitalizat un inginer de 78 de ani un vin demult uitat
În Bistrița-Năsăud nu locuiesc persoane refugiate! Mai mult, numărul de străini înregistrați în județul nostru a scăzut
FOTO/VIDEO: Cele mai frumoase voci, într-un spectacol răscolitor, plin de căldură şi lumină
Vara e altfel pe terasa Metropolis: Vinuri de Lechința și Jelna și bucătăria mediteraneană de la Academia del Gusto!
VILLA: Bistrița are cel mai exclusivist restaurant din județ, chiar în casa locuită de primul arhitect al orașului!

  207 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO- Un tânăr s-a spânzurat în spatele cantinei ACI

17/06/2017 16:40:44 Cristina ALEXA  
Un tânăr care avea în jur de 20 de ani a fost găsit spânzurat în urmă cu puțin timp, în curtea cantinei ACI. Tânărul s-a spânzurat cu o funie, pe care a legat-o de un stâlp. Apropiații spun că singurele care l-ar fi putut determina să recurgă la acest gest ar putea fi drogurile.

Marius S., un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost găsit spânzurat în urmă cu puțin timp, în spatele cantinei ACI. Deși s-a mutat de câțiva ani buni în Decebal, acesta încă mai obișnuia să frecventeze zona, locuind aici o bună bucată de vreme.

Potrivit cunoscuților, tânărul obișnuia să se drogheze. Cu toate acestea, nimeni nu și-a imaginat că tânărul poate să recurgă la acest gest.

Acesta a folosit pentru a se spânzura o funie, pe care a legat-o de un stâlp de la gardul din spate al cantinei. Tânărul a fost găsit la mai bine de 45 de minute de la deces.

Echipajul SAJ ajuns la fața locului nu a mai avut cum să-l ajute pe tânăr, fiind nevoit să declare decesul. Asupra sa nu au fost găsite nici acte de identificare și nici vreun bilet de adio. Se pare că tânărul era rănit destul de serios la pumnul drept, probabil lovind o suprafață dură înainte să-și ia viața.

Se pare că nici la locuința sa, tânărul nu ar fi lăsat niciun bilet de adio. Acesta mai avea o soră căsătorită.

 

46511 vizualizariaci_spanzurat-9781.jpg :: Bistriteanul.ro
aci_spanzurat-9774.jpg :: Bistriteanul.ro
aci_spanzurat-9767.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro