Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  195 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO: Zeci de bistrițeni protestează în fața Primăriei. Oamenii sunt nemulțumiți de cum se cheltuiesc banii publici

11/02/2018 18:21:19 Bianca SARA  
UPDATE VIDEO: În jur de 40-50 de bistrițeni protestează în aceste clipe în fața Primăriei Bistrița. Oamenii sunt nemulțumiți de bugetul propus de municipalitate pentru anul în curs.

La ora 18:00, în jur de 40-50 s-au adunat în fața Primăriei Bistrița. Oamenii sunt nemulțumiți de modul cum se cheltuiesc banii publici. Printre proiectele criticate se numără pârtia și sania pe șine, întărzierea extinderii iluminatului public sau centrul intermodal propus pentru zona gării.

Ecologistul Marius Bălan i-a invitat pe bistrițeni să noteze pe o hârtie ce și-ar dori să facă municipalitatea cu fondurile disponibile. Acesta a promis ca va pune pe masa consilierilor locali, ședință de ședință, scrisoarea bistrițenilor.

Printre protestatari se numără și persoane în vărstă, dar și tineri. Aceștia au venit înarmați cu pancarte și steaguri. Bistrițenii sunt invitați și la ședința de Consiliu Local din data de 14 februarie în care se va vota bugetul, pentru a le spune aleșilor că nu sunt de acord cu modul cum se cheltuiesc banii publici.

Oamenii adunați în fața Primăriei Bistrița au spus că vor mai multe locuri de joacă pentru copii, un oraș mai curat și aerisit, dar și utilități în toate colțurile orașului și străzi amenajate și modernizate.

„Cel mai tare mă deranjează că și-au votat niște salarii nesimțite în Primăria Bistrița. Fișa postului este generalist făcută și nu ne dăm seama cu ce se ocupă oamenii ăștia”, a precizat unul dintre protestatari.

Aceștia s-au mai arătat nemulțumiți și de multele deplasări în străinătate ale primarului Ovidiu Crețu și ale consilierilor locali. 

3989 vizualizariprotest_primarie-0006.jpg :: Bistriteanul.ro
protestprim4.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0031.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0040.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0032.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0012.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0034.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0009.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0041.jpg :: Bistriteanul.ro
protestprim3.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0036.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0030.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0035.jpg :: Bistriteanul.ro
protestprim1.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0003.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0033.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0004.jpg :: Bistriteanul.ro
protest_primarie-0002.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro