Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

E multă veselie și dragoste de copii la NiNa Kids! Și tot așa o țin fix de un an de zile, de când s-a deschis centrul educațional, care își propunea să vină în întâmpinarea părinților din Bistrița care doresc altceva pentru copiii lor. În loc de rigoare și reguli stricte care îi pot transforma pe cei mici roboței obedienți, la NiNa Kids s-a folosit toată dragostea, răbdarea și puterea exemplului. Și, după un an, toată lumea e fericită! Părinții au copii care vin la grădiniță cu zâmbetul pe buze, iar educatorii marchează victorie după victorie în educația copiilor! Nu e simplu, dar dacă iubești copiii ei îți întorc înapoi toată dragostea lor pură și sinceră!

Chiar astăzi, 7 mai, Centrul Educațional NiNa Kids sărbătorește un an de la primul zâmbet de copil care a umplut de veselie coridoarele centrului. Aici, copiii nu găsesc doar un sistem educativ tip grădiniță, ci beneficiază de o gamă largă de programe educative, de la ateliere de creație și până la activități care să le dezvolte armonios limbajul, gândirea creativă sau abilitățile motrice.

La Nina Kids, copiii nu sunt niciodată DOAR la grădiniță. E chiar un Centru Educațional unde educația fiecărui copil se află la baza activităților care se fac. Așa cum îi spune și numele, Nevoile Individuale Necesită Atenție, de aceea fiecare copil e tratat individual, nu „la grămadă”.

La Centrul Nina Kids, copiii pot fi înscriși la program scurt sau prelungit. Modul de „predare” îmbină mai multe stiluri, astfel încât să se plieze pe nevoile fiecărui copil.

Mai mult, Centrul colaborează cu un psihopedagog și au chiar și cabinet de logopedie. Toate acestea au menirea de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de cei de la Nina Kids. Bineînțeles, primii beneficiari ai acestor servicii sunt copiii înscriși la centru. Dar ușile sunt deschise și pentru cei din afară.

La Nina Kids există diferite ateliere, pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Avem atelier de pictură, de modelare în lut și vom relua și atelierul de canto, cu o profesoară de la școala de muzică. Ne gândim chiar să aducem un profesor de limba germană și să facem și cursuri de IT pentru cei mai mărișori. Vor fi probabil mai multe module. Avem în plan, pe timp de vară, și  cursuri de quilling, poate de două ori pe săptămână. Colaborăm și cu Școala de Balet Ovidiu Danci. O profesoară de acolo vine și face balet cu copiii, care doresc, de două ori pe săptămână. Ideea e să fie mai ușor pentru părinți. Copiii pot face activități în timpul programului de grădiniță, aici, fără a merge în altă parte”, a explicat Simona Pop, managerul Nina Kids.

Mai mult, pe timp de vară, părinții își pot duce copiii la Nina Kids, plătind la oră, zi sau săptămână. Se dorește chiar reluarea programului „Kids parking”, prin care părinții care au de lipsit câteva ore după-masa să poată să-și lase copiii supravegheați de oameni calificați.

„Ne gândim chiar să facem o astfel de variantă și pentru zilele de sâmbătă și duminică. Poate părinții au de mers la o nuntă sau ceva, și atunci să fie o alternativă, unde să-și lase copiii”, a mai spus managerul.

Mai mult, în weekend aici se organizează petreceri pentru cei mici (copii între 1 și 5 ani), evident, cu o rezervare făcută în prealabil.

Prezentă în această dimineață în emisiunea LIVE matinală de pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro, Simona Pop a explicat pe larg cum se face cu iubire și blândețe educația copiilor.

Despre principiile managerului și mai multe despre oamenii frumoși de la Nina Kids, puteți să aflați urmărind înregistrarea emisiunii, în video-ul de mai jos:

Iar pentru mai multe informații despre toate activitățile copiilor la NiNa Kids, dar și pentru a lua legătura cu ei, puteți intra pe pagina lor de Facebook.

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 2 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 5 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 6 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 6 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 7 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 9 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 11 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 12 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 13 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 13 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.