Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

E multă veselie și dragoste de copii la NiNa Kids! Și tot așa o țin fix de un an de zile, de când s-a deschis centrul educațional, care își propunea să vină în întâmpinarea părinților din Bistrița care doresc altceva pentru copiii lor. În loc de rigoare și reguli stricte care îi pot transforma pe cei mici roboței obedienți, la NiNa Kids s-a folosit toată dragostea, răbdarea și puterea exemplului. Și, după un an, toată lumea e fericită! Părinții au copii care vin la grădiniță cu zâmbetul pe buze, iar educatorii marchează victorie după victorie în educația copiilor! Nu e simplu, dar dacă iubești copiii ei îți întorc înapoi toată dragostea lor pură și sinceră!

Chiar astăzi, 7 mai, Centrul Educațional NiNa Kids sărbătorește un an de la primul zâmbet de copil care a umplut de veselie coridoarele centrului. Aici, copiii nu găsesc doar un sistem educativ tip grădiniță, ci beneficiază de o gamă largă de programe educative, de la ateliere de creație și până la activități care să le dezvolte armonios limbajul, gândirea creativă sau abilitățile motrice.

La Nina Kids, copiii nu sunt niciodată DOAR la grădiniță. E chiar un Centru Educațional unde educația fiecărui copil se află la baza activităților care se fac. Așa cum îi spune și numele, Nevoile Individuale Necesită Atenție, de aceea fiecare copil e tratat individual, nu „la grămadă”.

La Centrul Nina Kids, copiii pot fi înscriși la program scurt sau prelungit. Modul de „predare” îmbină mai multe stiluri, astfel încât să se plieze pe nevoile fiecărui copil.

Mai mult, Centrul colaborează cu un psihopedagog și au chiar și cabinet de logopedie. Toate acestea au menirea de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de cei de la Nina Kids. Bineînțeles, primii beneficiari ai acestor servicii sunt copiii înscriși la centru. Dar ușile sunt deschise și pentru cei din afară.

La Nina Kids există diferite ateliere, pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Avem atelier de pictură, de modelare în lut și vom relua și atelierul de canto, cu o profesoară de la școala de muzică. Ne gândim chiar să aducem un profesor de limba germană și să facem și cursuri de IT pentru cei mai mărișori. Vor fi probabil mai multe module. Avem în plan, pe timp de vară, și  cursuri de quilling, poate de două ori pe săptămână. Colaborăm și cu Școala de Balet Ovidiu Danci. O profesoară de acolo vine și face balet cu copiii, care doresc, de două ori pe săptămână. Ideea e să fie mai ușor pentru părinți. Copiii pot face activități în timpul programului de grădiniță, aici, fără a merge în altă parte”, a explicat Simona Pop, managerul Nina Kids.

Mai mult, pe timp de vară, părinții își pot duce copiii la Nina Kids, plătind la oră, zi sau săptămână. Se dorește chiar reluarea programului „Kids parking”, prin care părinții care au de lipsit câteva ore după-masa să poată să-și lase copiii supravegheați de oameni calificați.

„Ne gândim chiar să facem o astfel de variantă și pentru zilele de sâmbătă și duminică. Poate părinții au de mers la o nuntă sau ceva, și atunci să fie o alternativă, unde să-și lase copiii”, a mai spus managerul.

Mai mult, în weekend aici se organizează petreceri pentru cei mici (copii între 1 și 5 ani), evident, cu o rezervare făcută în prealabil.

Prezentă în această dimineață în emisiunea LIVE matinală de pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro, Simona Pop a explicat pe larg cum se face cu iubire și blândețe educația copiilor.

Despre principiile managerului și mai multe despre oamenii frumoși de la Nina Kids, puteți să aflați urmărind înregistrarea emisiunii, în video-ul de mai jos:

Iar pentru mai multe informații despre toate activitățile copiilor la NiNa Kids, dar și pentru a lua legătura cu ei, puteți intra pe pagina lor de Facebook.

Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum O oră - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 2 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 3 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 4 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 5 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 6 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 7 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 7 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum 23 de ore - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum 24 de ore - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum O zi - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Mirela Riti este noul antrenor de fitness de la Casa EMA! acum O zi - De luna aceasta ai o nouă opțiune pentru antrenamentelede la sală iar Mirela aduce cu ea tot entuziasmul și toate cunoștințele acumulate în 8 ani de acțiune.
Un bistrițean, printre jurații la noul MasterChef. Ce îl „recomandă”: acum O zi - ProTv se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii culinare MasterChef. Noul sezon vine și cu un set proaspăt de jurați. Printre ei se numără un fost jurat al unei emisiuni culinare de la altă televiziune, un fost concurent al unui astfel de show și un...bistrițean. Despre cine este vorba:
Materom Automotive te recompensează! acum O zi - Acum te poți bucura de toate beneficiile pe care le oferă programul Service Select – la Materom Automotive! Aici te aşteaptă câteva oferte limitate. AFLĂ despre ce este vorba:
Interzis la Vlăduța Lupău la Zilele Sîngeorzului! AFLĂ de ce: acum O zi - Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, e supărat foc. O parte dintre consilierii locali, în frunte cu viceprimarul, i-au dat cu flit și nu au aprobat bugetul necesar organizării zilelor orașului, sărbărtorite în acest weekend.