Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

Happy Kids la NiNa Kids, de un an încoace! Învață și descoperă lumea prin joacă, printre zâmbete și îmbrățișări

E multă veselie și dragoste de copii la NiNa Kids! Și tot așa o țin fix de un an de zile, de când s-a deschis centrul educațional, care își propunea să vină în întâmpinarea părinților din Bistrița care doresc altceva pentru copiii lor. În loc de rigoare și reguli stricte care îi pot transforma pe cei mici roboței obedienți, la NiNa Kids s-a folosit toată dragostea, răbdarea și puterea exemplului. Și, după un an, toată lumea e fericită! Părinții au copii care vin la grădiniță cu zâmbetul pe buze, iar educatorii marchează victorie după victorie în educația copiilor! Nu e simplu, dar dacă iubești copiii ei îți întorc înapoi toată dragostea lor pură și sinceră!

Chiar astăzi, 7 mai, Centrul Educațional NiNa Kids sărbătorește un an de la primul zâmbet de copil care a umplut de veselie coridoarele centrului. Aici, copiii nu găsesc doar un sistem educativ tip grădiniță, ci beneficiază de o gamă largă de programe educative, de la ateliere de creație și până la activități care să le dezvolte armonios limbajul, gândirea creativă sau abilitățile motrice.

La Nina Kids, copiii nu sunt niciodată DOAR la grădiniță. E chiar un Centru Educațional unde educația fiecărui copil se află la baza activităților care se fac. Așa cum îi spune și numele, Nevoile Individuale Necesită Atenție, de aceea fiecare copil e tratat individual, nu „la grămadă”.

La Centrul Nina Kids, copiii pot fi înscriși la program scurt sau prelungit. Modul de „predare” îmbină mai multe stiluri, astfel încât să se plieze pe nevoile fiecărui copil.

Mai mult, Centrul colaborează cu un psihopedagog și au chiar și cabinet de logopedie. Toate acestea au menirea de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de cei de la Nina Kids. Bineînțeles, primii beneficiari ai acestor servicii sunt copiii înscriși la centru. Dar ușile sunt deschise și pentru cei din afară.

La Nina Kids există diferite ateliere, pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Avem atelier de pictură, de modelare în lut și vom relua și atelierul de canto, cu o profesoară de la școala de muzică. Ne gândim chiar să aducem un profesor de limba germană și să facem și cursuri de IT pentru cei mai mărișori. Vor fi probabil mai multe module. Avem în plan, pe timp de vară, și  cursuri de quilling, poate de două ori pe săptămână. Colaborăm și cu Școala de Balet Ovidiu Danci. O profesoară de acolo vine și face balet cu copiii, care doresc, de două ori pe săptămână. Ideea e să fie mai ușor pentru părinți. Copiii pot face activități în timpul programului de grădiniță, aici, fără a merge în altă parte”, a explicat Simona Pop, managerul Nina Kids.

Mai mult, pe timp de vară, părinții își pot duce copiii la Nina Kids, plătind la oră, zi sau săptămână. Se dorește chiar reluarea programului „Kids parking”, prin care părinții care au de lipsit câteva ore după-masa să poată să-și lase copiii supravegheați de oameni calificați.

„Ne gândim chiar să facem o astfel de variantă și pentru zilele de sâmbătă și duminică. Poate părinții au de mers la o nuntă sau ceva, și atunci să fie o alternativă, unde să-și lase copiii”, a mai spus managerul.

Mai mult, în weekend aici se organizează petreceri pentru cei mici (copii între 1 și 5 ani), evident, cu o rezervare făcută în prealabil.

Prezentă în această dimineață în emisiunea LIVE matinală de pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro, Simona Pop a explicat pe larg cum se face cu iubire și blândețe educația copiilor.

Despre principiile managerului și mai multe despre oamenii frumoși de la Nina Kids, puteți să aflați urmărind înregistrarea emisiunii, în video-ul de mai jos:

Iar pentru mai multe informații despre toate activitățile copiilor la NiNa Kids, dar și pentru a lua legătura cu ei, puteți intra pe pagina lor de Facebook.

Apa de ploaie ne va arde la buzunar! acum 5 ore- Bistrițenii trebuie să-și pună bani deoparte pentru cheltuielile imediat următoare. Apa de ploaie ne va arde la buzunare. Iar valoarea facturilor ce vor trebui plătite în lunile mai și iunie va fi mult mărită. Nu se întrevede nicio reducere. 
FII REPORTER: Scumpă apa la Jelna! Pardon, benzina! acum 6 ore- Un bistrițean ar fi plătit 100 de lei pentru 17 litri de...apă! Teoretic de la pompă ar fi trebuit să curgă benzină. Însă când a golit rezervorul, stupoare! Nici nu a fost de mirare că mașina i s-a oprit!
Ce faci dacă te prind tunetele și fulgerele pe munte? Află răspunsurile la „Școala de mers pe munte” acum 6 ore- „Școala de Mers pe Munte” te învață să asculți muntele! Proiectul Asociației Tășuleasa Social continuă și ajunge la ediția cu numărul 5. Anul acesta, 200 de persoane din toată țara și din Republica Moldova vor avea ocazia să afle secretele muntelui.
FOTO: Imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, premiate la Fotogeografica, în București! acum 8 ore- Peste 1200 de fotografii au ajuns în acest an la Fotogeografica, unul dintre cele mai importante saloane de fotografie din țară, iar printer premianți se află și doi fotografi din Bistrița, în timp ce un tânăr din Lunca Ilvei a ajuns cu fotografiile sale în catalogul expoziției.
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (2) acum 8 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt elementele de politică externă care pot afecta securitatea Uniunii Europene, dar și aspectele pentru care parlamentarii PMP vor milita în Parlamentul European.
Ștafeta Ciclistă SM mobilizează și unește oameni! acum 9 ore- „Ștafeta Ciclistă SM”, o campanie organizată de Asociația de Scleroză Multiplă din România ajunge la Bistrița! Aproape 100 de cicliști vor pedala în scopul informării și conștientizării comunității cu privire la maladia Sclerozei Multiple.
Noi drumuri județene vor fi modernizate. VEZI care sunt acestea: acum 9 ore- Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud continuă lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene. Acest lucru face parte din proiectul de conectare la reţeaua trans-europeană de transport (TEN-T). VEZI ce drumuri vor fi refăcute:
ATENȚIE! Viperele au ieșit la plimbare prin Colibița! acum 10 ore- Existența viperelor în Colibița nu e o noutate. Doar că acestea au ieșit ”din hibernare” de curând și au pornit la plimbare. Ce trebuie să faceți dacă vă întâlniți cu un astfel de exemplar:
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (1) acum 11 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt principalele elemente ce ghidează Planul de Acţiune Parlamentară al europarlamentarilor PMP.
Miting electoral: Rareș Bogdan (PNL) vine mâine la Bistrița! acum 11 ore- „Rareș Bogdan vine alături de bistrițeni! Vă aşteptăm pe platoul din fața Palatului Culturii!”, anunță PNL Bistrița-Năsăud.
Verifică rapid și ușor dacă ești asigurat și ai card de sănătate: acum 12 ore- Acum aveți posibilitatea de a verifica dacă sunteți asigurat și aveți card de sănătate emis. CNAS vă explică ce trebuie să faceți pentru a verifica. Plus pașii pe care trebuie să-i urmați în funcție de situația în care vă încadrați.
Aquabis: Se sistează apa în Dorolea și Valea Poenii acum 12 ore- Locuitorii din Dorolea și Valea Poeni au rămas fără apă potabilă încă de ieri seară. Aquabis Bistrița a fost nevoită să sisteze apa până joi, 23 mai. Care este motivul:
L-ați văzut pe Posh? Recompensă 2.000 de euro pentru cine îl aduce acasă! acum 12 ore- Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul întregii țări, dar fără succes. Stăpâna câinelui, o cunoscută handbalistă, oferă o recompensă uriașă. L-ați văzut?
Biciclist accidentat grav, lângă Teraplast acum 13 ore- Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în zona Teraplast. Un biciclist a fost lovit de o mașină care a pătruns pe contrasens. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest.
Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”! acum O zi- Astăzi, orașul Bistrița localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.