Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Se caută director! Central Motors, Casa EMA, Transmixt, Automobile Service Bistrița și Sanovil fac angajări!
VIDEO – Cine este de vină pentru surparea drumului? Primarul Ovidiu Crețu dă vina pe un constructor
Face diferența Inspectorul Pădurii în Bistrița-Năsăud? Ce spun cifrele:
În curând, la Palatul Culturii din Bistrița - Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu”!
Un polițist acuză un notar public că a pus un fost sportiv să îl bată în propria curte, de față cu fetița sa de trei ani
FOTO: Se întâmplă minuni la spitalul din Bistrița: Operație de reconstrucție craniană și de extirpare a colonului cu incizii minuscule!
Oferte incendiare de Black Friday, la BIASICOM
POVEȘTI DIN SAT: Excursia
Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday
Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO

  179 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În România funcționează 400 de companii „de ascuns banii”. Câteva sunt chiar din Bistrița-Năsăud

14/07/2017 15:36:38 Bianca SARA  
În România funcționează aproape 400 de companii care îți pot proteja banii mai bine ca offshore-urile. Mai multe dintre aceste societățile cu acțiuni la purtător, noul mod de-a face afaceri departe de ochii curioșilor, funcționează chiar în Bistrița-Năsăud.

Platforma România Curată a făcut publică lista cu cele 384 de companii din țara noastră care-ți permit să îți ascunzi banii mai ceva ca offshore-urile. Este vorba despre acțiunile la purtător, inginerie de care ar fi beneficiat și Liviu Dragnea prin firma Tel Drum.

Cum funcționează aceste societăți cu acțiuni la purtător? Numele proprietarului nu apare pe acțiuni sau în acte, acestea sunt ale persoanei care le are în mână. Proprietarul se schimbă prin simpla înmânare a acestora.

În Bistrița-Năsăud funcționează mai multe societăți cu acțiuni la purtător: Precision Tool Steel S.A., Acord Construct ALT S.A., Alomix Assets SA și Alianța Hotels S.A.

Precision Tool Steel a fost înființată în anul 2004 și are ca obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. Pentru anul 2016, compania a raportat o cifră de afaceri de 12,6 milioane de lei și un profit net de 3,4 milioane de lei.

Acord Construct ALT a fost înființată în anul 2016 și are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Pentru primul an de activitate societatea comercială a raportat pierderi de 18.440 de lei.

Alomix Assets SA este o altă firmă nou înființată cu obiect de activitate promovare, dezvoltare imobiliară. Pentru primul an de activitate, firma a raportat o pierdere de 1.700 de lei și un profit 0.

Alianta Hotels a fost înființată în anul 2012 și are ca obiect de activitate hoteluri și facilități de cazare similare. Cifra de afaceri și profitul pentru anul 2016 este 0, iar pierderile de 3.800 de lei.

Foto: inapropiere.ro

 

8074 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro