Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Noi locuri de muncă la Selgros, Royal Slot, Euforia - Floral Boutique și Second Tex!
Copilașul familiei care a rămas sub cerul liber s-a născut ieri! AFLĂ cum poți ajuta familia:
FOTO: De 13 ani muncește pentru propriul muzeu
Nu colectați selectiv? Riscați să rămâneți cu gunoiul la poartă și să fiți amendați
FOTO/VIDEO: Spune-mi unde, când şi cum pot să te mai văd o dată...?
STROLLERS: Magazinul perfect pentru copii și mămici
EDITORIAL: Doi morți, 17 răniți, un cod galben și un comitet județean pentru situații de urgență care nu ne-au folosit la nimic

  632 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În România funcționează 400 de companii „de ascuns banii”. Câteva sunt chiar din Bistrița-Năsăud

14/07/2017 15:36:38 Bianca SARA  
În România funcționează aproape 400 de companii care îți pot proteja banii mai bine ca offshore-urile. Mai multe dintre aceste societățile cu acțiuni la purtător, noul mod de-a face afaceri departe de ochii curioșilor, funcționează chiar în Bistrița-Năsăud.

Platforma România Curată a făcut publică lista cu cele 384 de companii din țara noastră care-ți permit să îți ascunzi banii mai ceva ca offshore-urile. Este vorba despre acțiunile la purtător, inginerie de care ar fi beneficiat și Liviu Dragnea prin firma Tel Drum.

Cum funcționează aceste societăți cu acțiuni la purtător? Numele proprietarului nu apare pe acțiuni sau în acte, acestea sunt ale persoanei care le are în mână. Proprietarul se schimbă prin simpla înmânare a acestora.

În Bistrița-Năsăud funcționează mai multe societăți cu acțiuni la purtător: Precision Tool Steel S.A., Acord Construct ALT S.A., Alomix Assets SA și Alianța Hotels S.A.

Precision Tool Steel a fost înființată în anul 2004 și are ca obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. Pentru anul 2016, compania a raportat o cifră de afaceri de 12,6 milioane de lei și un profit net de 3,4 milioane de lei.

Acord Construct ALT a fost înființată în anul 2016 și are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Pentru primul an de activitate societatea comercială a raportat pierderi de 18.440 de lei.

Alomix Assets SA este o altă firmă nou înființată cu obiect de activitate promovare, dezvoltare imobiliară. Pentru primul an de activitate, firma a raportat o pierdere de 1.700 de lei și un profit 0.

Alianta Hotels a fost înființată în anul 2012 și are ca obiect de activitate hoteluri și facilități de cazare similare. Cifra de afaceri și profitul pentru anul 2016 este 0, iar pierderile de 3.800 de lei.

Foto: inapropiere.ro

 

7900 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
10:10 - Cum ajunge o școală amărâtă de la sat în era digitală. O fundație va oferi laptopuri, tablete și jocuri educative
09:05 - Emoţionant! Copiii din Josenii Bârgăului şi-au impresionat profesorii cu un gest neaşteptat

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close