Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  198 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015În sfârșit, o veste bună pentru bistrițeni și ecologiști. Pe unde va trece centura Bistriței

07/02/2018 14:12:03 Ioana BRADEA  
Munca lor nu a fost în zadar iar rezultatele încep să apară, chiar dacă în această situație s-a pierdut un proces răsunător la Înalta Curte... „Am făcut o figură frumoasă – un partid și un ONG s-au sprijinit reciproc, au ecologizat împreună, au conturat primele trasee... Este o victorie...”

În sfârșit, o veste bună pentru ecologiști și pentru bistrițeni: 80.000 de lei din bugetul Bistriței pe 2018 vor fi alocate studiilor și proiectelor pentru amenajarea pădurii Codrișor...”, a punctat Marius Bălan de la Partidul Verde, încântat de faptul că în afara Pădurii Schullerwald – bistrițenii vor câștiga încă o pădure de agrement – Pădurea Codrișor.

Munca noastră nu a fost în zadar și mulțumesc tuturor colegilor care au fost alături de noi și de cei din Bistrița Civică... Am făcut o figură frumoasă – un partid și un ONG s-au sprijinit, au ecologizat împreună, au conturat primele trasee în pădurea Codrișor... Chiar dacă cei de la Bistrița Civică a pierdut un proces răsunător la Înalta Curte, nu e nici o problemă, centura nu va mai trece prin Pădurea Codrișor sub nicio formă...”

Marius Bălan a mai precizat că centura Bistriței se va face, într-un târziu, sub tutela Consiliului Județean, care are o viziune mai bună decât Primăria Bistrița. „Va prelua Consiliul Județean proiectarea centurii, s-au propus două trasee – unul pe la Blăjeni, și unul pe la Simionești-Monar, ceea ce ne doream și noi, ecologiștii...”, a mai comentat Marius Bălan, regretând faptul că s-au pierdut atâția ani din cauza încăpățânării celor din Primărie.

E bine că se întâmplă și acum... Este o victorie. Este și o victorie a Partidului Verde care și-a făcut treaba și a fost alături de Bistrița Civică...”, a mai spus Marius Bălan.

6165 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro