INCREDIBIL! Care este adevăratul motiv al odioasei crime de la Aluniș, când victima a fost tranșată ca un animal

INCREDIBIL! Care este adevăratul motiv al odioasei crime de la Aluniș, când victima a fost tranșată ca un animal

Anul trecut, trupul tranșat al unui bărbat era descoperit de un agricultor din Aluniș. Acesta fusese omorât, porționat și aruncat într-un șanț. În spatele crimei s-au aflat un cuplu și un prieten de pahar. De la ce a pornit tot:

Descoperirea a fost făcută în 25 august anul trecut, de un agricultor din Aluniș, comuna Zagra. Acesta a dat peste un craniu, mandibulă și două bucăți de oase ce păreau a fi părți dintr-un braț.

În luna martie a acestui an, testele au confirmat faptul că este vorba despre un bărbat din zonă, care a fost dat dispărut în luna iunie 2017. Bărbatul a fost omorât, porționat și aruncat într-un șanț de pe un deal din localitatea Aluniș.

Încă de la început, bănuiți de crimă au fost doi bărbați din localitate și concubina unuia dintre ei. Cei patru s-au întâlnit la un pahar, iar la un moment dat au început să își lovească victima cu pumnii și picioarele, după care au adormit. Dimineața, suspecții au constatat că bărbatul este mort, l-au tranșat ca pe un animal și i-au aruncat resturile.

Totul s-ar fi petrecut sub ochii celor trei copii ai cuplului, cel mai mare dintre ei având doar 6 ani. Polițiștii i-au ridicat pe cei doi concubini chiar la vamă, când se întorceau în țară din Spania. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Luna trecută, cei trei au fost trimiși în judecată. Cei trei sunt judecați pentru omor, iar concubinul femeii și prietenul de pahar au fost trimiși în judecată și pentru profanarea de cadavre sau morminte.

Nimeni nu știa însă de la ce a pornit scandalul, totul fiind pus în prima fază pe consumul de alcool. Misterul este elucidat de procurori, care susțin că unul dintre călăii bărbatului, mai exact femeia ar fi întreținut relații sexuale cu victima, iar de aici ar fi pornit scandalul.

„Într-o seară, în cursul lunii iulie 2017, cel mai probabil în data de 17 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și din cauza unor animozități produse pe fondul unor relații intime care ar fi avut loc între victima C.R.D. și inculpata V. Irina, au lovit victima în mai multe rânduri cu și de corpuri dure, victima decedând din cauza violențelor fizice exercitate asupra sa”, precizează într-un buletin de presă, Corlățeanu Sorin Costel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

acum O orăFOTO/VIDEO: Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanț, pe Dealul Dumitrei - Traficul a fost blocat preț de câteva zeci de minute, pe Dealul Dumitrei. Un utilaj de deszăpezire a ajuns în șanțul de la marginea carosabilului. 
acum 4 oreFOTO/VIDEO: Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… - „Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor până ce pier… Până ce mor, pleacă-te îngere la trista-mi plângere plină de-amor…”
acum 6 oreBrandul Sense anunță mari reduceri la colecția de sezon! - În universul fascinant al modei, ocazia unor mari reduceri reprezintă o seducătoare atracție  pentru toate categoriile de cumpărătoare: este momentul în care poți găsi produse de calitate superioară, la prețuri foarte atractive.
acum 8 oreInovație! Lâna prelucrată în Bistrița va „îmbrăca” anul acesta primele case din țară - Potrivit ministrului Agriculturii Petre Daea primele case izolate termic cu lână vor apărea anul acesta. Printre județele unde se prelucrează saltele din lână pentru izolarea termică se numără și Bistrița-Năsăud.
acum 10 oreUn tânăr de 29 de ani din Ciceu-Mihăiești s-a autoincendiat. O aeronavă militară l-a transportat la București - Un tânăr de 29 de ani din Lelești, comuna Ciceu Mihăiești a fost transportat în această dimineață de urgență la București, după ce a încercat să se autoincendieze. Acesta avea arsuri pe 49% din corp.
acum 12 oreFOTO/VIDEO: MI-NU-NE! Struța a adus pe lume patru viței gemeni, sănătoși și frumoși - În județul nostru, mai exact în localitatea Ilișua, patru ”puiuți” au venit pe lume. O văcuță a născut trei vițelușe și un tăuraș. Aceștia au venit pe lume la termen, și sunt frumoși și sănătoși.
acum 23 de oreCinci tineri ce ar fi fost drogați, din care unul în stare de inconștiență, găsiți de un jandarm, în timpul liber - Descoperire neobișnuită în această după-masă, pe o stradă din municipiu. Un jandarm aflat în timpul liber a observat cinci tineri care aveau un comportament neobișnuit. Unul dintre ei era căzut în zăpadă, inconștient. Se pare că aceștia ar fi fost sub influența unor substanțe necunoscute.
acum O ziDE CITIT: Cum să vinzi o pereche de bocanci în toiul verii - Dacă vreți să vindeți ceva ce NU SE POATE VINDE, trebuie să citiți cartea Petrei Boantă: „Pur și simplu nu înțeleg de ce socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. De ce merg să cumpăr hârtie igienică și vânzătorul ăla reușește să-mi bage pe gât confetti pentru petrecere și mănuși de grădinărit?”
acum O ziPesta porcină pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost astăzi acolo pentru a-i instrui pe locuitori - Două cazuri de pestă porcină s-au înregistrat în județul nostru. Acest lucru pune în carantină nouă localități din județ. 20 de echipe au fost prezente azi în zona respectivă, pentru a instrui locuitorii. La fel se va acționa și în alte localități tampon.
acum O zi7 echipe de specialiști examinează containerele semi-îngropate, în Bistrița. Blocaje, la Dumitra - 7 echipe de specialiști examinează și inventariază, în aceste zile, containerele semi-îngropate din Bistrița. La Dumitra există blocaje în proiectul de construcție a celulei 2 pentru groapa de gunoi de la Tărpiu: „...Suntem ținuți în loc de o jumătate de an, din pricina avizului pentru situri și monumente. Se cer niște lucrări puțin cam savante, prea academice pentru o comună…”
acum O ziGumix Net îți oferă cele mai bune cauciucuri agricole și pentru camioane - Oamenii gospodari deja se gândesc la munca ce o au de făcut în primăvară. Tocmai de aceea, Gumix Net vine în întâmpinarea acestora cu o gamă variată de cauciucuri agricole. La prețuri excepționale și calitate de nereproșat se găsesc și cauciucurile pentru camioane.
acum O ziRostul de dimineață. Pârtia Cocoș din Wonderland intră în rândul lumii: Are IMN - O nouă surpriză plăcută, pentru fanii și admiratorii sau chiar dușmanii invizibili ai Pârtiei Cocoș, din Wonderland: de acum, pârtia devenită celebră după doar câteva zile de funcționare are și un imn compus de un bistrițean cu suflet mare.
acum 2 zileInstanța a decis arestarea preventivă pentru bărbații prinși cu droguri de 200.000 de euro - O acțiune de prindere în flagrant a fost organizată ieri, în vama Borș. În urma acesteia, și a unor percheziții, opt persoane au fost duse la audieri. Patru au ajuns în fața instanței, luându-se decizia arestării preventive.
acum 2 zileNe îndoapă cu medicamente! „Este aberant ce se întâmplă, la ora actuală, în farmacii” - Ar trebui să existe și în mediul rural câte o farmacie la 4.000 de locuitori, însă în unele localități – precum Maieru, unde sunt aproximativ 7.000 de locuitori, cu tot cu cei din Anieș – există deja 5 farmacii, în timp ce alte localități, cum este Chiochiș, nu au nicio farmacie… Este aberant ce se întâmplă la ora actuală în farmacii…”
acum 2 zileFOTO/VIDEO PRUNDU – BÂRGĂULUI: Accident cu victimă încarcerată - Un accident rutier a avut loc în urma cu câteva minute în localitatea Prundu Bârgăului. O persoană a rămas încarcerată.