INCREDIBIL! Care este adevăratul motiv al odioasei crime de la Aluniș, când victima a fost tranșată ca un animal

INCREDIBIL! Care este adevăratul motiv al odioasei crime de la Aluniș, când victima a fost tranșată ca un animal

Anul trecut, trupul tranșat al unui bărbat era descoperit de un agricultor din Aluniș. Acesta fusese omorât, porționat și aruncat într-un șanț. În spatele crimei s-au aflat un cuplu și un prieten de pahar. De la ce a pornit tot:

Descoperirea a fost făcută în 25 august anul trecut, de un agricultor din Aluniș, comuna Zagra. Acesta a dat peste un craniu, mandibulă și două bucăți de oase ce păreau a fi părți dintr-un braț.

În luna martie a acestui an, testele au confirmat faptul că este vorba despre un bărbat din zonă, care a fost dat dispărut în luna iunie 2017. Bărbatul a fost omorât, porționat și aruncat într-un șanț de pe un deal din localitatea Aluniș.

Încă de la început, bănuiți de crimă au fost doi bărbați din localitate și concubina unuia dintre ei. Cei patru s-au întâlnit la un pahar, iar la un moment dat au început să își lovească victima cu pumnii și picioarele, după care au adormit. Dimineața, suspecții au constatat că bărbatul este mort, l-au tranșat ca pe un animal și i-au aruncat resturile.

Totul s-ar fi petrecut sub ochii celor trei copii ai cuplului, cel mai mare dintre ei având doar 6 ani. Polițiștii i-au ridicat pe cei doi concubini chiar la vamă, când se întorceau în țară din Spania. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Luna trecută, cei trei au fost trimiși în judecată. Cei trei sunt judecați pentru omor, iar concubinul femeii și prietenul de pahar au fost trimiși în judecată și pentru profanarea de cadavre sau morminte.

Nimeni nu știa însă de la ce a pornit scandalul, totul fiind pus în prima fază pe consumul de alcool. Misterul este elucidat de procurori, care susțin că unul dintre călăii bărbatului, mai exact femeia ar fi întreținut relații sexuale cu victima, iar de aici ar fi pornit scandalul.

„Într-o seară, în cursul lunii iulie 2017, cel mai probabil în data de 17 iulie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și din cauza unor animozități produse pe fondul unor relații intime care ar fi avut loc între victima C.R.D. și inculpata V. Irina, au lovit victima în mai multe rânduri cu și de corpuri dure, victima decedând din cauza violențelor fizice exercitate asupra sa”, precizează într-un buletin de presă, Corlățeanu Sorin Costel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

 

 

Aquabis:  Se sistează apa astăzi, pe o stradă din Năsăud acum 25 de minute- Aquabis își informează consumatorii că astăzi, până la orele 15.00, se sistează apa pe una dintre străzile din Năsăud:
FOTO – Un șofer băut din Telciu a băgat în spital o femeie, după ce a lovit o mașină și un copac. Ce s-a întâmplat: acum 14 ore- Un șofer băut din Telciu a reușit să bage în spital o femeie de 50 de ani, după ce a lovit o mașină parcată și un copac. Femeia a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale camionetei.
VIDEO: O experiență neobișnuită, în Austria… Pe podium…! acum 16 ore- Tânărul chitarist din Bistrița a avut parte de o experiență neobișnuită: tatăl său care îl însoțea până acum la competiții a fost internat de urgență în spital, cu puțin timp înainte de competiția din Austria. A fost pentru prima oară când Alexandru Grecu a participat peste hotare la categoria fără limită de vârstă, „luptând” cu studenți de conservator și chiar profesori de chitară clasică!
FOTO: Emoții, zâmbete și lacrimi, la premiera de la Dacia! acum 16 ore- Timizi și plini de emoții, tinerii actori ai Școlii de Film și Actorie Bistrița și-au prezentat azi, pe marele ecran. primul scurt-metraj. Publicul a râs, a lăcrimat sau a aplaudat frenetic momentele difuzate. Iar apoi, au scos cu drag bani din buzunar, donându-i pentru Alexandra.
DE CITIT: Darul. Pacienta tăcută – un thriller inteligent acum 18 ore- „Pacienta tăcută”: profunzimile psihicului uman mixate într-o poveste incitantă și misterioasă. Alicia duce o viață fericită alături de soțul său, împărtășind pasiunea pentru artă, dar și o iubire de invidiat, cel puțin în aparență. Ea pictează, el este fotograf. Nimic nu prevestește scena macabră ai cărei protagoniști devin și nici ipostazele de victimă și criminal în care se regăsesc.
FOTO: Impresionant gest al angajaților și voluntarilor de la Ambulanță…! acum 20 de ore- O parte dintre angajații și voluntarii de la Ambulanță au pus în practică ieri, la Parva, un impresionant gest: au vizitat o familie care a avut mult de suferit în urma unui incendiu care le-a distrus casa... 
Aquabis:  Se sistează apa în Satu Nou, până mâine! acum 21 de ore- Aquabis anunță că localitatea Satu Nou rămâne, parțial, fără apă. Sistarea este necesară pentru remedierea unui defect apărut pe reţeaua de distribuție a apei potabile.
FOTO: Locul în care cerul se întâlnește cu pământul, iar oamenii cu sfinții… acum 22 de ore- 40 de icoane realizate de zeci de copiii de la Centrul de Pictură al Bisericii Ortodoxe „Sf. Trei Ierarhi” din Feldru, îndrumaţi de profesorul Daniel Paneş şi sprijiniţi de preoții parohi Toader Grigore, Ioan Iliș şi Ioan Clapa - pot fi admirate în aceste zile la Muzeul Județean. „Ca să poți picta, ca și în cazul în care vrei să te rogi, ai nevoie să te liniștești, ai nevoie să pătrunzi înăuntrul tău...”
FOTO/VIDEO: Fără speranță?? Castelul din Arcalia se deteriorează tot mai mult! Care e stadiul proiectului de reabilitare: acum 24 de ore- Impunătorul castel al grofului Bethlen, din Arcalia, se deteriorează tot mai mult, la exterior. De jur împrejurul acestuia, panglici și pancarte ce anunță pericolul de accidente. UBB, deținătoarea acestuia, încearcă de trei ani de zile să obțină fonduri pentru reabilitarea acestuia.
FOTO/VIDEO: Emoționant! Sute de bistrițeni, cu ramuri de salcie în mâini, la procesiunea de Florii acum 2 zile- Sute de bistrițeni, cu ramuri de salcie în mâini, au mărșăluit cântând în această seară pe străzile orașului, participând la procesiunea de Florii: „Și la București, și în alte orașe se organizează procesiuni similare, dar cea de la Bistrița are o importanță aparte”, a admis Înaltpreasfințitul Mitropolit Andrei.
VIDEO – Corina Crețu: Fondurile europene sunt ȘI pentru comunele mici! „Limitările” sunt invenții românești! acum 2 zile- Corina Crețu, comisar european, a fost prezentă azi la Bistrița. Aceasta a explicat că ”limitările” în accesarea fondurilor europene sunt invenții românești. Chiar și comunele mici, sau tinerii, pot accesa fonduri. Comisarul a explicat că oricum se dorește simplificarea metodologiei de atragere a fondurilor și a explicat modul ideal de a face planurile.
FOTO – Un căruțaș băut bine a băgat un motociclist în spital. Un polițist aflat în timpul liber i-a acordat primul ajutor acum 2 zile- Un motociclist este în stare gravă, după ce a luat în plin o căruță, pe drumul care duce spre Herghelia Beclean. Accidentul a fost cauzat de căruțaș, care a făcut o manevră imprudentă, fără a se asigura. Acesta băuse bine înainte să se pornească la drum cu căruța.
FOTO: A-ndoit un stâlp electric, în încercarea de a evita impactul cu o altă mașină acum 2 zile- S-a întâmplat pe strada Libertății, imediat după coborârea pasarelei, înspre oraș. O șoferiță a încercat să evite impactul cu o mașină ce i-a tăiat calea, și s-a oprit într-un stâlp electric.
FOTO: Încă avem buda în fundul curții în Bistrița europeană și canale în care pot cădea copiii! acum 2 zile- Guvernanţii și primarii nepăsători par să uite că sufletul unei comunităţi este şcoala, deși învățămâtul este pe primul loc când vine vorba de promisiuni. În județ, inclusiv în Bistrița europeană, încă mai avem 20 de şcoli şi grădiniţe cu buda în curte sau cu canale neacoperite în care pot să cadă cei mici. Ce soluții punctuale și banale propune un liberal bistrițean:
VIDEO: Apa Veneției, revărsată la Bistrița… acum 2 zile- Un inedit jurnal scris și pictat, anul trecut în Veneția, poate fi admirat în cele 80 de lucrări expuse în aceste zile la Galeria Concentric, în Piața Centrală din Bistrița: „O invitație smerită de a continua să vă bucurați de lucrurile care vă înconjoară...”