Ioan Turc: PSD folosește două tipuri de petarde – fumigene și lacrimogene

Ioan Turc: PSD folosește două tipuri de petarde – fumigene și lacrimogene

PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană că ar fi fost otrăvită. Aceștia consideră că e vorba de o „petardă lacrimogenă” folosită de PSD, tocmai acum în campania electorală. Iar petardele fumigene sunt cele legate de nivelul de trai mai bun „oferit de PSD”.

De curând, deputatul Doina Pană a declarat că ar fi fost otrăvită cu mercur, pe vremea când era ministru al Apelor și Pădurilor. Cazul a fost preluat de DIICOT care a deschis dosar de tentativă de omor.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI și AICI.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană.

„PSD are în arsenalul de campanie doar petarde. De două tipuri. Fumigene și lacrimogene. La fumigene pot menționa povestea lor absolut halucinantă despre modul cum a crescut nivelul de trai în România, sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene sunt obligat să amintesc declarația doamnei Pană, cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea față de probabilele suferințe ale doamnei, dar îmi pun totuși niște întrebări”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Nedumeririle liderului PNL BN sunt legate de următoarele aspecte:

  1. De ce s-a aruncat această știre tocmai în campania electorală? – Evenimentele au avut loc în 2017
  2. „Dacă nu știți cine v-a otrăvit, de ce menționați mafia lemnului? Dacă știți că ați fost otrăvită de către mafia lemnului, oare mafia lemnului nu are și ea un nume?”, a întrebat Turc.
  3. „Doamna Pană, sunteți cumva parte a războiului PSDisto PDS-ist? Ați început să vă eliminați nu numai politic, dar și fizic?”, e o altă nedumerire a liderului PNL BN.

„Eu cred că nu suntem într-o țară în care să aruncăm asemenea informații fără să venim cu mai multe precizări. Dumneavoastră Doamna Pană dați niște elemente care au caracterul de petardă lacrimogenă. Lăsați să se ridice puțin fumul și arătați-ne ce se află în spatele perdelei de fum”, a conchis Ioan Turc.

PNL-iștii prezenți la conferință au subliniat că „vestea șoc” a deputatului e o „încercare disperată de a ieși de la naftalină, pentru că partidul pe care l-a slujit atâta timp se debarasează de ea. Pe lista pentru europarlamentare e pe locul 15, și astfel a venit cu vestea că a fost otrăvită.

Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum 49 de minute - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 2 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 3 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 19 ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum 24 de ore - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.
Ioan Turc: Administrația PSD a transformat Parcul Industrial în pistă de carturi! acum O zi - Liderul PNL BN a explicat în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro că ideea unui Parc Industrial îi aparține. Dacă ar fi fost făcut așa cum îl propusese el încă din 2006, Bistrița ar fi ”bătut” Oradea. ”Administrația PSD și-a bătut joc de Parcul Industrial. A devenit o pistă de carturi” a susținut Ioan Turc.