Ioan Turc: PSD folosește două tipuri de petarde – fumigene și lacrimogene

Ioan Turc: PSD folosește două tipuri de petarde – fumigene și lacrimogene

PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană că ar fi fost otrăvită. Aceștia consideră că e vorba de o „petardă lacrimogenă” folosită de PSD, tocmai acum în campania electorală. Iar petardele fumigene sunt cele legate de nivelul de trai mai bun „oferit de PSD”.

De curând, deputatul Doina Pană a declarat că ar fi fost otrăvită cu mercur, pe vremea când era ministru al Apelor și Pădurilor. Cazul a fost preluat de DIICOT care a deschis dosar de tentativă de omor.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI și AICI.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană.

„PSD are în arsenalul de campanie doar petarde. De două tipuri. Fumigene și lacrimogene. La fumigene pot menționa povestea lor absolut halucinantă despre modul cum a crescut nivelul de trai în România, sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene sunt obligat să amintesc declarația doamnei Pană, cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea față de probabilele suferințe ale doamnei, dar îmi pun totuși niște întrebări”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Nedumeririle liderului PNL BN sunt legate de următoarele aspecte:

  1. De ce s-a aruncat această știre tocmai în campania electorală? – Evenimentele au avut loc în 2017
  2. „Dacă nu știți cine v-a otrăvit, de ce menționați mafia lemnului? Dacă știți că ați fost otrăvită de către mafia lemnului, oare mafia lemnului nu are și ea un nume?”, a întrebat Turc.
  3. „Doamna Pană, sunteți cumva parte a războiului PSDisto PDS-ist? Ați început să vă eliminați nu numai politic, dar și fizic?”, e o altă nedumerire a liderului PNL BN.

„Eu cred că nu suntem într-o țară în care să aruncăm asemenea informații fără să venim cu mai multe precizări. Dumneavoastră Doamna Pană dați niște elemente care au caracterul de petardă lacrimogenă. Lăsați să se ridice puțin fumul și arătați-ne ce se află în spatele perdelei de fum”, a conchis Ioan Turc.

PNL-iștii prezenți la conferință au subliniat că „vestea șoc” a deputatului e o „încercare disperată de a ieși de la naftalină, pentru că partidul pe care l-a slujit atâta timp se debarasează de ea. Pe lista pentru europarlamentare e pe locul 15, și astfel a venit cu vestea că a fost otrăvită.

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 2 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 4 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 6 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 6 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 7 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 8 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 11 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 12 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 13 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 13 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.