Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  592 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ionuț Zăvoianu a plecat printre îngeri

10/01/2018 09:34:27 Ana ȘTEFĂNEL  
Chinurile s-au terminat azi-noapte pentru Ionuț Zăvoianu. A scăpat de toate durerile, de medicamente, de mirosul de spital și de albul care îl înconjura de ani de zile. În urma lui a rămas o familie care a dat tot ce a putut să îl salveze și voi... cei care i-ați fost alături, voi - bistrițenii.

În urmă cu câteva luni, vorbeam la telefon cu Mirela Zăvoianu, mama unui copil din Mărișelu, Ionuț. Ne povestea prin câte greutăți trece familia și copilul, de când acesta a fost diagnosticat cu cancer. Se aflau de curând într-o clinică din Turcia.

Îmi amintesc discuția cu Mirela ca pe una la subiect, îmi dădea detalii despre boală, tratamente și costuri. Era o mamă-leoaică, așa cum o numeau doctorii și asistentele și, cel mai important, era plină de speranță. Femeia aceasta, Ionuț, familia sa și bistrițenii au reușit să mute munți în aceste săptămâni.

S-au organizat târguri, concursuri, tot felul de activități pentru Ionuț. S-a mobilizat atât de multă lume, încât nimeni nu lua în calcul altă posibilitate în afară de cea a vindecării. Toți parcă așteptam să îl cunoaștem pe Ionuț, sănătos, alături de oile care îi lipseau atât de mult în spital.

Vestea am primit-o azi-dimineață și nu poate fi mai cruntă de atât: Ionuț Zăvoianu a decedat azi-noapte. De câteva zile era internat la Terapie Intensivă pentru că a făcut septicemie, iar ieri a fost nevoie de operație pentru eliminarea unui tromb de pe aortă. Organismul său, chinuit de boală și de tratamentele nesfârșite, a cedat. 

În tot acest timp, voi ați fost alături de acest copil-erou, un copil care a luptat până când fizic nu a mai avut nicio resursă. În numele său și al familiei, redacția Bistrițeanul.ro vă mulțumește pentru tot ceea ce ați făcut, pentru fiecare bănuț donat, pentru toate acțiunile organizate și sprijinul necondiționat.

Mirela Zăvoianu transmite că toți banii care au rămas vor fi transferați în conturile asociației Alex Toma pentru ca alți copii bolnavi de cancer să primească o șansă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace și să dea putere familiei!

14258 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro