Iubitori ai benzilor desenate, animațiilor și filmelor cu supereroi, ADUNAȚI-VĂ! Primul Comic Con, pentru voi, la Bistrița!

Iubitori ai benzilor desenate, animațiilor și filmelor cu supereroi, ADUNAȚI-VĂ! Primul Comic Con, pentru voi, la Bistrița!

Inedit, la Bistrița! Primul eveniment organizat special pentru iubitorii de benzi desenate, animații și filme cu supereroi. Comic Con va avea loc marți, preț de câteva ore. Iar dacă vă prezentați îmbrăcați în eroul favorit, aveți intrare liberă la film.

Am văzut lucrul acesta în diferite filme sau seriale. Ba chiar sunt unele orașe unde se organizează așa ceva. Dar acum, a venit și rândul Bistriței să organizeze un eveniment de acest gen.

Primul Comic Con, eveniment dedicat iubitorilor de benzi desenate, animații și filme cu supereroi, are loc marți, 9 iulie, la Cinematograf Dacia.

Avem în Bistrița un interes deosebit față de filmele cu supereroi și sunt întotdeauna filmele care ajung în topul încasărilor dintr-un an. Prin acest prim eveniment dorim să aducem împreună pe toți iubitorii acestui domeniu și, mai mult decât atât, dorim să descoperim dacă în Bistrița avem creatori de benzi desenate, comercianți de reviste cu benzi desenate și poate chiar să creem o comunitate care să-i aducă împreună pe toți. Toate aceste filme au la bază benzile desenate, de aici și interesul nostru în susținerea și promovarea celor care creează și a celor care distribuie acest tip de conținut”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, șef birou proiecție, Cristian Vrăzmaș.

Astfel, marți, pasionații din acest domeniu sunt așteptați, și nu oricum, ci îmbrăcați în costumul eroului favorit. Asta le va da gratuitate la toate filmele care rulează în acea zi.

Programul evenimentului este următorul:

2:15 PM – Proiecţie de film – Pokemon: Detectiv Pikachu – dublat

4:00 PM – Întâlnire cu toţi fanii de benzi desenate, animaţii şi supereroi + Q&A

5:00 PM – Proiecţie de film – X-Man: Dark Phoenix

7:15 PM – Proiecţie de film – Man in Black: International

9:30 PM – Proiecţie de film – Spiderman: Departe de casă

Provocarea noastră către bistrițeni este să iasă din starea de confort și să vină ca să participe la acest eveniment să ne cunoaștem și să își exprime în mod public ideile și nevoile pe care le au în a se dezvolta personal pentru a putea oferi conținut de calitate în această industrie”, a mai spus Cristian.

Bineînțeles, la eveniment sunt așteptați și cei curioși, nu doar cei pasionați.

„Vino şi tu la primul Comic Con organizat în Bistriţa. Ia-ţi prietenii şi vino îmbrăcat în eroul preferat. Poţi intra gratuit la film toată ziua dacă porţi costumul preferat. Mai mult, la ora 16:00 am organizat o întâlnire pentru a discuta, a ne cunoaşte şi a pune bazele unei noi comunităţi în Bistriţa, aceea a iubitorilor de benzi desenete, animaţii şi filme cu supereroi. Vino şi tu ca să nu ratezi cel mai tare eveniment de gen din Bistriţa!”, este invitația lansată de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

 

FURIE. Examenele naţionale, privite din interior. Erori umane, subevaluări, supraevaluări. Malpraxis… acum 13 ore - „An de an - aceeași poveste. Erori umane, se spune. Subevaluări (elevi notați cu 4,70, deci picați, care după contestație obțin 5,80 sau 9), supraevaluări. E de fapt malpraxis. E ca atunci când mergi la medic și-ți greșește diagnosticul. Și te dai de ceasul morții și apoi te duci la alt medic care îți spune să te liniștești că nu e nimic grav..."
VIOLENȚA în familie: Două ordine de protecție emise în 24 de ore acum 14 ore - Din nefericire, cazurile de violență în familie sunt tot mai dese. Din fericire, există o măsură la îndemână, introdusă prin lege, de curând. În 24 de ore, polițiștii au emis două ordine de protecție. Doi bărbați și-au bătut soțiile.
ISJ Bistriţa-Năsăud: Profesorii să dea socoteală pentru rezultatele care se obţin acum 15 ore - Profesorii ar trebui să dea socoteală pentru rezultatele care se obţin – susţine Camelia Tabără, şeful Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud. Şcolile vor fi obligate să prezinte un raport anual de evaluare internă, cu măsurători foarte clare referitoare la numărul de elevi intraţi la început de ciclu şi cei care termină şcoala.
Doctorul Mureșan, propus de PNL-iști pentru titlul de ”Cetățean de Onoare al Bistriței” acum 16 ore - Una din propunerile pentru titlul de ”Cetățean de Onoare al Bistriței” îl are în vedere pe doctorul Mureșan. Managerul Sanovil a fost propus de conslierii locali din partea PNL. ”Este o personalitate recunoscută în plan local cât şi naţional, remarcându-se printr-o bogată activitate în domeniul medical şi managerial” își justifică liberalii alegerea.
FOTO: Încă un dosar penal pentru niște balastru acum 17 ore - Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în flagrant. Acesta exploata sort și balastru, deși nu avea permis pentru așa ceva.
Aquabis: Lucrări de remediere, în Ilva Mică acum 17 ore - Se vor executa lucrări de remediere, astăzi, în localitatea Ilva Mică - anunţă Aquabis. Locuitorii vor rămâne pentru câteva ore fără apă:
ULTIMĂ ORĂ: Interpreta Adina Băieșiu, atacată în miezul zilei, pe o stradă din Bistrița. Semnalmentele individului care a vrut să o jefuiască: acum 18 ore - Atacată în plină stradă, chiar în miezul zilei! I s-a întâmplat cântăreței de muzică populară Adina Băieșiu, în urmă cu o oră. Un individ a atacat-o din spate și a încercat să-i fure geanta. Incidentul putea fi unul grav, tânăra fiind însărcinată în luna a VII-a. Adina Băieșiu a fost în urmă cu puțin timp...
Nemulţumire totală, la Inspectoratul Şcolar: Rezultate dezastruoase la LPS acum 18 ore - Suntem cu aproape două procente sub media naţională, când vine vorba de rezultate la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. „Nu suntem mulţumiţi!" Inspectorat Şcolar va analiza şi va cere socoteală şcolilor care înregistrează rezultate modeste.
Cum va arăta „clinica” de la Spitalul Județean din Bistrița ce va concura cu marile centre universitare din țară acum 19 ore - La Bistrița se pregătește o clinică specializată în cardiologie și gastroenterologie intervențională și neurochirurgie, estimată la 60 de milioane de euro. În spatele acestui proiect grandios nu se află vreun investitor privat, ci tocmai Spitalul Județean de Urgență Bistrița.
Alo!?! Primăria Bistrița, marcajele le faceți cu lavabilă? Țin de-o ploaie! acum 20 de ore - În ultima perioadă, angajații DSP Bistrița au fost văzuți prin oraș, trasând marcajele rutiere. Totuși, unele dintre ele dispar ...după o ploaie. Reprezentanții DSP Bistrița spun însă că vopseaua folosită e una specială, iar banii dați pentru aceasta nu sunt chiar puțini.
Din Bistriţa, spre muntele Ararat: O expediţie fantastică, pe urmele legendei despre Arca lui Noe! acum 21 de ore - Încă o premieră montană, la Bistriţa: Profesorul Ioan Bâca, de la UBB, Extensia Bistriţa, a pornit într-o nouă expediţie fantastică, pe urmele legendei despre Arca lui Noe!
Moarte misterioasă la Viena: o tânără din Bistrița s-a prăbușit în plină stradă, în capitala Austriei acum 22 de ore - O bistrițeancă de 30 de ani s-a prăbușit luni pe o stradă din Viena, în timp ce se întorcea acasă de la serviciu. Aceasta nu a mai putut fi salvată, medicii declarând decesul. Deocamdată nu se știe ce a cauzat moartea fulgerătoare a româncei.
FOTO/VIDEO: Noapte de foc pentru pompierii bistrițeni. Incendiu devastator în Tiha Bârgăului acum O zi - Pompierii bistrițeni se luptă cu flăcările în Tiha Bârgăului. Un incendiu pornit de la un coteț de găini s-a extins cu repeziciune și la două anexe din apropiere.
FOTO/VIDEO: Văcuțe fericite, îngrijite și mulse de roboți, într-o fermă high-tech, la nici 10 km de Bistrița! UNIC în Transilvania acum O zi - Văcuțe mai fericite, răsfățate și bine îngrijite ca la Ferma Peica din Orheiu Bistriței n-o să găsiți în toată Transilvania! Dorm pe saltele, ascultă muzică simfonică, sunt scărpinate de câte ori au chef, sunt îngrijite și mulse de roboți, care fac toată munca grea a fermierului. Drept răsplată, văcuțele oferă mii de litri de lapte pe zi, gras, bun, ca la țară, iar o parte ajunge și la bistrițenii care știu de unde să își umple sticlele cu un lapte cum nu se mai găsește de mult pe rafturile magazinelor.
FOTO: „Sandviș” cu trei mașini pe o stradă din Beclean acum 2 zile - Salvatorii bistrițeni au fost solicitați la un accident în care au fost implicate trei mașini, pe o stradă din Beclean. Printre victime s-a aflat și un copil de aproximativ cinci ani care a avut nevoie de îngrijiri medicale.