Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  200 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Klaus Iohannis, alături de pompierii bistrițeni

13/09/2017 10:22:03  
Pompierii sunt sărbătoriții zilei de astăzi, 13 septembrie. O delegație din Bistrița-Năsăud se află în București, acolo unde va primi drapelul de luptă al unității chiar din partea președintelui României.

Cu ocazia „Zilei Pompierilor din România” vă invităm, VINERI, 15 septembrie a. c., începând cu ora 12:00, pe Pietonalul „Liviu Rebreanu” din municipiul Bistriţa, la un eveniment deosebit din viaţa salvatorilor bistriţeni - prezentarea Drapelului de Luptă al Unităţii. 

Miercuri, 13 septembrie, în Parcul Carol I din municipiul Bucureşti, inspectoratul nostru va primi Drapelul de Luptă al unităţii de la Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, alături de alte zece inspectorate pentru situații de urgenţă judeţene. 

Evenimentul de vineri, 15 septembrie, are dublă însemnătate pentru că, în această zi, credincioşii ortodocşi îl prăznuiesc pe Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş - Protectorul Pompierilor. 

Programul dedicat Zilei Pompierilor din România mai cuprinde activităţi din categoria „Porţilor Deschise”, la toate subunităţile ISU Bistrița - Năsăud, miercuri și vineri (13 și 15 septembrie), între orele 10:00 - 18:00, finalizând cu prezentarea tehnicii de intervenţie și a unui exerciţiu demonstrativ, vineri - 15 septembrie - după ceremonialul militar. 

Cum de fiecare dată ne-aţi fost alături în cele mai importante momente din viaţa inspectoratului, avem deosebita onoare să vă invităm să fiţi alături de noi și în aceste clipe unice pentru comunitatea pompierilor militari bistriţeni.

ISU Bistrița-Năsăud

Foto: Marius Rus

 

3159 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro