L-au găsit pe cel care a bătut și jefuit un taximetrist, în Budac!

L-au găsit pe cel care a bătut și jefuit un taximetrist, în Budac!

Se-ntâmpla în luna iunie a anului curent. Un taximetrist, după finalizarea unei curse, a ajuns să fie bătut și jefuit. Ieri, polițiștii au reușit să identifice și făptașul.

Un taximetrist a avut parte de un client… mai neobișnuit în luna iunie.

După ce l-a dus câțiva kilometri buni, clientul l-a agresat fizic, până când acesta a coborât din mașină. Agresorul a profitat de acest moment pentru a-i fura protmoneul cu bani și acte.

Ieri, polițiștii au reușit să-l identifice pe agresor și îl cercetează acum pentru infracțiuni de lovire, alte violențe și furt.

La data de 24 septembrie a.c., ca urmare a cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Livezile au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Budacu de Jos, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt. În fapt, la data de 28 iunie a.c., un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Bistrița, după ce ar fi transportat două persoane, cu un taxi, din localitatea Budacu de Jos până în localitatea Cușma, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către unul dintre pasageri, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Budacu de Jos. Profitând de faptul că bistrițeanul a părăsit autoturismul, bărbatul, de 39 de ani, ar fi sustras portofelul acestuia, în care se aflau mai multe documente personale și 900 de lei” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

ooooOOOOoooo

Tot ieri, polițiștii au reușit să identifice un tânăr de 19 ani care ar fi furat, în mai multe zile, bani din casa unui alt tânăr.

La data de 24 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Lechința, Postul de Poliție Matei, au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Matei, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În perioada 19-21 septembrie a.c., tânărul este bănuit că ar fi pătruns, prin efracție, mai exact prin forțarea ferestrei, în locuința unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, din aceeași comună, de unde ar fi sustras 800 de euro și 1300 de lei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a tânărului bănuit de comiterea faptei” explică polițiștii.

VIDEO: Românii, îndemnați de sute de personalități să iasă la vot! În diaspora deja s-au deschis secțiile: noiembrie 22, 2019 - Duminică are loc al doilea tur de scrutin. În diaspora deja s-au deschis secțiile de votare. Mii de români de peste granițele țării și-au exprimat opțiunea. Sute de personalități au încercat să mobilizeze lumea să iasă la vot.
Năsăudeanul care a câștigat la loto 3,7 milioane de euro și-a ridicat premiul. A aflat întâmplător că a câștigat! noiembrie 22, 2019 - Năsăudeanul care a câștigat unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei Române și-a ridicat premiul. Acesta spune că a aflat întâmplător că a câștigat și că nu este un jucător de loto înrăit.
Aquabis: Se sistează apa potabilă pe o stradă din Beclean noiembrie 22, 2019 - Locuitorii unei străzi din Beclean rămân astăzi, 22 noiembrie, fără apă potabilă.
Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului de Interne să-l demită! În ce condiții: noiembrie 22, 2019 - Prefectul de Bistrița-Năsăud, Ovidiu Frenț s-a arătat foarte deranjat după ce ministrul de Interne l-a demis pe prefectul de Harghita pentru cazul ursului rănit lăsat să agonizeze 18 ore pe carosabil. Ovidiu Frenț i-a cerut ministrului să-l demită, pentru că nici el nu ar fi putut face mai mult în acea situație.
VIDEO: Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele, de Crăciun, la Maieru! noiembrie 21, 2019 - Un invitat de seamă, care să înnobileze sufletele locuitorilor din Maieru, va concerta în localitate, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Apelul primarului Vasile Borş către politicieni:
Medicii bistrițeni n-au cerut vaccinuri pentru difterie! Niciun caz de acest gen, de zeci de ani noiembrie 21, 2019 - La granița de nord a României există riscul de îmbolnăvire cu difterie. În țara noastră nu au mai existat astfel de cazuri de 30 de ani încoace. Totuși, județul nostru nu ar fi amenințat, așa că medicii nu au cerut suplimentarea vaccinurilor. Li s-au dat numai insctrucțiuni, venite de sus: 
Poliția Română NU e Poliția Locală! CUM vrea ministrul de interne să facă diferențierea noiembrie 21, 2019 - Li se spune simplu, polițiști, dar nu sunt toți la fel. Nu au aceleași atribuții. Tocmai de aceea, ministrul de interne vrea să facă o diferențiere între Poliția Română și Poliția Locală. CARE ar fi soluția:
Coordonatorul de joc și fizioterapeutul echipei de handbal Gloria 2018, la Campionatul mondial din Japonia noiembrie 21, 2019 - Doi reprezentanți ai echipei de handbal Gloria 2018 au pornit spre Japonia. Cei doi fac parte din delegația României care va participa la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia.
O mare companie bistrițeană va produce armament, muniție și vehicule militare noiembrie 21, 2019 - Compania Comelf își încearcă norocul în industria militară și se pregătește să producă armament, muniție și vehicule militare. Se pare că bistrițenii se pregătesc să se numere printre cei mai mari furnizori ai Armatei Române.
Astăzi este Happy Day, la Casa EMA! noiembrie 21, 2019 - Doar azi poți lua abonamente la preț redus, așa că nu mai sta pe gânduri și mergi în vizită la Casa EMA!
FOTO: TOP 10 profesori ALTFEL în Bistriţa-Năsăud noiembrie 21, 2019 - Gala Educaţiei 2019: Cinste lor – profesorilor entuziaşti, care nu se tem să fie diferiţi în clasă şi cărora le place să se joace. Şi profesorilor care folosesc noile tehnologii şi stârnesc în elevi motivația de a învăța. Sunt profesorii care caută permanent soluții și nu scuze mai ales în situațiile limită…
V-a fost dor să urcați în Turn? Se redeschide! noiembrie 21, 2019 - Turnul Bisericii Evanghelice a fost închis, la început de septembrie. Deși se anunțau doar două săptămâni, a durat,de fapt, două luni. Municipalitatea a anunțat că turnul va putea fi vizitat din nou. AFLĂ de când:
ALEGERI 2019: Viorica Dăncilă: Democrația înseamnă dezbatere. Klaus Iohannis sfidează românii noiembrie 21, 2019 - Candidatul PSD la funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a invitat presa marți seară, la Palatul Parlamentului, la o întâlnire deschisă, oferind un model prezidențial de comunicare bazat pe transparență și dialog liber.
Aquabis: Defecţiune pe reţeaua de apă, în Josenii Bârgăului noiembrie 21, 2019 - A apărut o defecţiune pe reţeaua de apă din Josenii Bârgăului, anunţă cei de la Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Profesorul de sport bătăuș se întoarce la catedră! Zeci de copii și elevi din Șanț protestează noiembrie 21, 2019 - Vasile Maternik, profesorul de sport bătăuș care a și fost condamnat după ce a agresat mai mulți copii în timpul orelor, se întoarce la catedră. Zeci de copii și elevi de la școala din Șanț au protestat în această dimineață!