Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  152 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015La doar 12 ani, a reușit să-i ia prin surprindere pe polițiști!

06/12/2017 16:09:06 Cristina MILEA  
Are 12 ani, este elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa, iar săptămâna trecută a reușit să stârnească uimirea polițiștilor bistrițeni care i-au făcut astăzi la școală o vizită-surpriză.

În luna decembrie, poliţiştii bistriţeni le mulţumesc tuturor celor care au ales să se implice, să dea o mână de ajutor și să facă o faptă bună.

Conştienţi de faptul că, indiferent de vârstă, puterea exemplului este cea mai eficientă metodă de educare şi de schimbare în bine a celor din jur, în preajma celor mai frumoase sărbători din an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vrea să aducă în prim-plan „frumosul”.

Astfel, ne dorim ca în luna decembrie să-i aducem în atenţie şi să-i răsplătim pe cei care au făcut fapte bune, indiferent cum sau cui. Poliţiştii bistriţeni doresc ca nicio faptă bună să nu rămână nerăsplătită, iar luna aceasta să fie şi despre ei, cei care s-au oprit pentru a-i ajuta pe alţii, au dat dovadă de spirit civic şi fără să fi urmărit să obţină ceva, în schimb au făcut o faptă bună”, se precizează într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Are 12 ani, este elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa, iar săptămâna trecută a returnat un card contactless pe care l-a găsit pe stradă.

Astăzi, poliţiştii i-au făcut o vizită surpriză la şcoală şi i-au răsplătit fapta cu o diplomă. „Felicitări, Antonio! Ne dorim cât mai multe persoane care să procedeze exact ca tine atunci când găsesc bunuri care nu le aparţin”, se mai precizează în comunicat.

8012 vizualizari


loading...


20171206_110216.jpg :: Bistriteanul.ro
20171206_110318.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro