Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  147 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Leoni, pe locul 1 în județ ca număr de angajați și cifră de afaceri. La profit, abia pe locul 6!

05/12/2017 16:18:04 Ana ȘTEFĂNEL  
„Regina” afacerilor din Bistrița, firma Leoni, e pe locul 1 în mai multe clasamente, conform TopFirme. Cu toate acestea, în ceea ce privește profitul, e pe locul 6. VEZI ce firmă din Bistrița-Năsăud are cel mai mare profit:

Firma Leoni e de ani de zile în topul firmelor din Bistrița-Năsăud și cea care oferă cele mai multe locuri de muncă în județ. 

În ceea ce privește cifra de afaceri, TopFirme a făcut public un top, în care Leoni e tot pe locul întâi cu 348,7 milioane de euro. Pe locul doi, la o diferență mare, se află Rombat - cu 79,7 milioane de euro. Pe treapta a treia a podiumului se află Teraplast, cu 58,5 milioane de euro.

În topul angajatorilor e tot Leoni, care are 8.208 angajați. Pe locul doi și trei, la diferențe mari de Leoni, se află RAAL (1.808 angajați) și Comelf (1.125 angajați).

Situația se schimbă în ceea ce privește profitul. „Regina” Leoni e detronată și nu ajunge nici măcar în top 3. Pe locul întâi se află Teraplast cu un profit de 9,4 milioane de euro, urmată de Rombat și RAAL, cu 5,1 milioane de euro, respectiv 2,2 milioane de euro.

Leoni se află pe locul 6 în această listă, cu profit net de 1,4 milioane de euro.

Topurile sunt realizate pe baza ultimelor bilanțuri depuse.

Situația completă, AICI.

9389 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro