Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  148 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Liberalii Diana Morar și Stelian Dolha au pornit o afacere alături de patronul Agro Ardeal

13/09/2017 11:21:30 Ana ȘTEFĂNEL  
Diana Morar și Stelian Dolha au pus pe picioare o afacere. Asociatul lor este patronul firmei Agro Ardeal Viorel Peica. Dacă au pornit de la ideea de a produce mâncare pentru câini și pisici, în final a rezultat o afacere bazată pe producerea de brichete din rumeguș și cărbuni pentru grătar.

Diana Morar, Stelian Dolha și patronul Agro Ardeal Viorel Peica au împreună o afacere bazată pe producția de brichete din rumeguș prin presare și, în curând, producție de cărbune pentru grătar.

Inițial, cei trei și-au propus să producă mâncare tip recompensă pentru câini și pisici, dar lucrurile au luat o altă turnură.

«Am pus în funcțiune o linie de produs brichete din rumeguș prin presare și am achiziționat și o linie de producție a cărbunelui de grătar pe care urmează să o punem în funcțiune. Nu am renunțat la ideea de producție a hranei pentru animale tip recompensă. Momentan, am trecut-o în plan secundar, până când optimizăm producția de brichete și cărbune», a declarat Diana Morar pentru Bistrițeanul.ro

Dacă entuziasmul începutului se simte atunci când avocatul Diana Morar vorbește despre noua afacere în care este implicată, lucrurile se schimbă atunci când discută despre cea mai mare problemă pe care a întâmpinat-o ea și asociații săi. Din ce în ce mai puțini oameni vor să muncească, iar ei au nevoie de angajați.

«E extrem de dificil. E o problemă a tuturor companiilor care fac producție. Cel mai deficitar capitol e forța de muncă. Oamenii nu sunt dornici să lucreze pentru câteva sute de lei în plus pe lună - în plus față de de ajutoarele sociale pe care le primesc stând acasă. În mediul de afaceri, producătorii au început să importe forță de muncă din diferite alte țări, chiar din afara Uniunii Europene, cum ar fi China sau Nepal. Muncitorii români nu sunt motivați», a explicat Diana Morar.

Liniile de producție ale firmei sunt la Năsăud.

 

7532 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro