Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  594 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Moştenitorul lui Bram Stoker vine la Castelul Dracula din Pasul Tihuța

13/11/2013 15:15:24 Andreea BOJOR  
Dacre Stoker, stră-strănepotul lui Bram Stoker, autorul celebrului roman „Dracula”, va vizita luna aceasta judeţul Bistriţa-Năsăud. El va sta chiar la Castelul Dracula, va vizita Tihuţa şi Valea Bârgăului.

Moştenitorul lui Bram Stoker lucrează alături de fotograful Hans C. de Roos la un proiect numit „Dracula, Bram Stoker, Ghid de călătorii”.

Ghidul pe care stră-strănepotul celebrului autor doreşte să îl lanseze va conduce către nişte locuri din romanul „Dracula” despre care până acum nu s-a mai vorbit în literatură.

Spre exemplu, autorii vor să amintească despre Dublin, locul în care a crescut şi trăit Bram Stoker, sau despre „Scholomance”, misterioasa Şcoală a Diavolilor, unde Contele Dracula a învăţat şi practicat magia neagră.

În perioada 19 – 29 noiembrie Dacre Stoker va fi prezent în România unde va vizita Castelul Dracula. El va fi cazat chiar într-una din camerele celebrului castel în care a trăit contele sângeros.

În timpul vizitei, moştenitorul lui Bram Stoker va fi însoţit de regizorul de film al Travel Chanel, Aaron Saagers, ocazie cu care va fi făcut şi un documentar despre traseul pe care l-a urmat Jonathan Harker, personajul principal al romanului „Dracula”, prin ţinutul contelui însetat de sânge.

3820 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
10:33 - CEPARI: Trei mașini, implicate într-un accident!
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro