NOU! De astăzi, TRANSFER AEROPORT Bistrița-Cluj și retur, rapid, cu Niraj Transfer

NOU! De astăzi, TRANSFER AEROPORT Bistrița-Cluj și retur, rapid, cu Niraj Transfer

Compania Niraj Transfer se extinde la Bistrița cu servicii de transfer aeroport. Astfel, începând de astăzi, Niraj Transfer va face zilnic curse către aeroportul din Cluj și retur, rapid și în siguranță. Bilete puteți cumpăra on-line sau de la agenția Sfara Tours, din Bistrița. AFLĂ cât costă și cât de simplu poți rezerva un loc în microbuzele care te duc către aeroportul din Cluj:

Cu un parc auto modern, șoferi profesioniști, siguranță și confort pentru pasageri, Niraj Transfer deschide de astăzi, la Bistrița, cursele cu plecare din Bistrița către Aeroportul din Cluj și retur. Așadar, fie că vreți să ajungeți la aeroport sau aveți nevoie de transport după ce ați aterizat la Cluj către Bistrița, microbuzele firmei Niraj vă stau la dispoziție, cu o programare prealabilă. 

Cei care aleg să călătorească cu Niraj Transfer trebuie să știe că o vor face în condiții excelente, iar pe timpul călătoriei au dublă asigurare, atât în caz de accidente, cât și pentru bagaje.

Cursele sunt zilnice, cu plecări la ora 2.00 și ora 9.00, iar îmbarcările se fac din Bistrița (Kaufland Calea Moldovei, Kaufland – B-dul Independenței – la 5 minute), Beclean (parcarea Penny Market, Dej (benzinăria OMV), Gherla (benzinăria Petrom, str. Clujului). Opțional, se pot face îmbarcări de la adresă. 

Pentru zonele rurale se percepe o taxă de îmbarcare, respectiv debarcare. 

Îmbarcarea la aeroportul din Cluj-Napoca se face din parcarea destinată autobuzelor ce oferă transfer aeroport, la orele 3.40 și 15.00 (14.00 – în zilele în care nu sunt pasageri de la cursa Madrid – informații la tel. 0732530531). La fel ca și în cazul îmbarcărilor, la cerere, și debarcările pot fi făcute la adresă, pe ruta de întoarcere Cluj, Gherla, Dej, Beclean, Bistrița.

Mai jos aveți graficul cu orele de preluare din fiecare oraș:

Niraj Transfer oferă și transport pe timp de noapte din Năsăud sau Bistrița, curse speciale pentru avioanele cu destinația Malaga, Valencia, Barcelona, Madrid, Luton, Dablin și restul curselor cu plecare/aterizare pe aeroportul din Cluj. Toate cursele sunt zilnice.

Rezervările trebuie făcute cu două sau trei zile înaintea călătoriei, inclusiv duminica sau în sărbătorile legale.

Tot de la Niraj Transfer puteți închiria mașini pentru delegații, pelerinaje, excursii sau alte tipuri de ieșiri în grup. Firma pune la dispoziție șofer pentru mașinile închiriate.

Persoanele care călătoresc regulat au posibilitatea de a-și face abonament și vor beneficia de o reducere.

Costul unei curse Bistrița – aeroport Cluj-Napoca este de 70 lei, același preț fiind și pentru cursa retur. 

Mai multe informații și rezervări puteți face la numerele de telefon:0732530531 sau 0732530520 sau on-line pe site-ul www.aeroport-transfer.ro, de unde puteți achiziționa biletele on-line. Pentru a rămâne la curent cu noutățile firmei puteți da un Like paginii de Facebook – Transfer Aeroport.

Vouchere de călătorie se pot achiziționa în Bistrița și de la Sfara Tours, din Piața Petru Rareș, nr. 7 A (clădirea fostei cofetării Magnolia), deschisă între orele 9.00-17.00.

(P)

VIDEO: Faimoasa balerină Corina Dumitrescu, la Bistrița! Câteva recomandări pentru părinți acum 4 ore- Cine și-ar fi închipuit că faimoasa balerină Corina Dumitrescu va ajunge la Bistrița? Fosta solistă a Operei Naționale din București a susținut zilele trecute, la Școala de balet Ovidiu Danci, cursuri de măiestrie și workshopuri, povestind despre suferințele și satisfacțiile unei cariere în dans.
Vrei să ai parte de curcubeu pe cerul gurii și să nu-l superi pe Dumnezeu? Te ajută Gelateria Aniela cu o înghețată specială de post! acum 6 ore- Postul poate reprezenta nu doar o pauză alimentară pentru organism, ci, deși pare greu de crezut, și o ocazie de a încerca noi combinații. Cel puțin așa privesc cei de la Gelateria Aniela cea mai „restrictivă” perioadă din an. Gelateria Aniela vine în ajutorul pofticioșilor cu o variantă de înghețată de post. 
VIDEO: Un proiect fantastic, în mâinile noastre…! O experiență de neuitat acum 8 ore- Sunt o echipă de oameni hotărâți din Bistrița, Cluj, București sau Mureș și au un proiect de suflet, un proiect extraordinar din care putem să facem și noi parte. În schimb, avem onoarea să participăm la o experiență de neuitat… 
A lăsat arma și uniforma pentru echipamentul sportiv. Un militar ne reprezintă țara la Campionatul Mondial de Atletism în Sală pentru Veterani acum 10 ore- Marcel Bălan va lăsa zilele acestea uniforma și arma pentru echipamentul de alergat. Militarul din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrița va reprezenta România, alături de cei mai buni sportivi, la Campionatul Mondial de Atletism în Sală pentru Veterani.
FOTO/VIDEO: O zi perfectă! Aproape 1.500 de voluntari au ajutat la nașterea unei păduri de 10 hectare! acum 11 ore- Impresionantă desfășurare de forțe, ieri, la Sânmihaiu de Câmpie! Aproape 1.500 de voluntari înarmați co voie bună și entuziasm au făcut posibile încă 10 hectare de pădure: Pădurea Transilvania 5.0. „De n-ar fi frunzele și pomii pe care i-ați plantat voi, am fi pă nicări…!”
Daniel Suciu promite să ajute Bistrița! Se ”zbate” pentru două proiecte mult discutate acum 12 ore- Prezent la Bistrița pentru a semna cinci contracte de finanțare, vicepremierul Daniel Suciu a promis că va ajuta Bistrița. Mai mult, acesta a vorbit despre două proiecte mult dezbătute: reabilitarea CNLR și varianta ocolitoare a orașului. 
De citit: Povestea unui trecut întunecat, de milițian și paznic la penitenciar… acum O zi- În aparență un pensionar inofensiv, retras într-o existență banală... În realitate, el ascunde un trecut întunecat, de milițian și paznic la penitenciar... Prins în mașinăria cinică, necruțătoare a presei, el acceptă să-și dezvăluie adevărata poveste, participând la o discuție televizată...
FOTO/VIDEO: Marș împotriva avorturilor, pe străzile din Bistrița acum O zi- Sute de bistrițeni au ieșit astăzi, la prânz, în stradă, participând la un marș și un protest simbolic împotriva avorturilor și celebrând astfel cel mai de preț dar – viața. „Într-un asemenea moment critic, când trebuie să ia o decizie, orice femeie trebuie să știe că acolo sus există Dumnezeu. Pentru toată lumea...”
FOTO/VIDEO: E oficial! Bistrița primește 13 milioane de euro pentru Linia Verde! acum O zi- Astăzi s-a semnat la Bistrița și finanțarea a două proiecte de investiții în municipiu. Linia Verde, proiectul „de suflet” al viceprimarului, va primi aproape 13 milioane de euro. Iar lucrările ar trebui să înceapă în acest an. Alte două proiecte semnate azi de Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltarii, vizează investiții în municipiul Bistrița....
FOTO/VIDEO: S-a semnat! Aproape 7 milioane de euro vor fi investiți în sănătate! Se va construi și heliportul! acum O zi- Astăzi, prim vice-premierul României, Daniel Suciu, a semnat două proiecte de investiție în sistemul de sănătate al județului. Acestea ajung la aproape 5 milioane de euro. Heliportul va prinde și el contur, chiar dacă banii vor veni de la Consiliul Județean.
VIDEO: Bistrițenii, terorizați nopțile de drifturile de la mall acum O zi- Parcarea generoasă de la Mol-ul de pe Calea Moldovei pare să fie noul loc favorit al iubitorilor de drifturi. Aceștia își scârțâie roțile bolizilor, nopțile, spre disperarea locuitorilor din zonă.
A mers să plângă un mort și a rămas fără economii. Pățania unui bătrân din Șirioara acum 2 zile- Un bătrân din Șirioara a rămas fără economiile cu care plănuia să-și renoveze casa, chiar în timp ce se afla la înmormântarea unui localnic. Persoane necunoscute au intrat pe geamul lăsat deschis de bătrân și i-au furat din casă 8.500 de lei.
FOTO/VIDEO – S-a crezut la Formula 1 pe Independenței și a făcut praf trei mașini acum 2 zile- Șoferul unui autoturism a reușit să avarieze serios trei autoturisme, după ce a intrat într-un sens giratoriu de pe Bulevardul Independenței cu viteză, fără să acorde prioritate.
25 de ani de închisoare pentru femeia acuzată că și-a ucis bebelușii imediat după naștere și i-a abandonat într-un pod de bloc acum 2 zile- Lina Crăciun, femeia acuzată că și-a ucis bebelușii imediat după ce le-a dat naștere și i-a abandonat în podul unui bloc din Bistrița-Bârgăului a fost condamnată la 25 de ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată.
SONDAJ: Se colectează deșeurile selectiv în Bistrița? Nu prea… acum 2 zile- Având în vedere că, din luna martie, Supercom a anunțat că va colecta selectiv deșeurile din Bistrița, am vrut să aflăm ce spun oamenii despre situația din teren. În proporție covârșitoare, locuitorii orașului au recunoscut că gunoiul nu se colectează selectiv…