Noua Toyota C-HR evadează din tipare!

Noua Toyota C-HR evadează din tipare!

Un hibrid de nouă generație mai conectat și cu un design mai îndrăzneț ca niciodată: 

  • Un nou motor hibrid de 2.0 l cu 184 CP se alătură motorului hibrid îmbunătățit de 1.8 l, ce dezvoltă 122 CP.
  • Un nou Sistem Multimedia, ce permite conectivitatea cu Apple Carplay™ și Android Auto™.
  • Un design frontal și posterior mai rafinat.

Noua Toyota C-HR debutează cu o nouă variantă de motorizare hibridă, un nou sistem multimedia și un design îmbunătățit care îi rafinează aspectul, păstrându-i forma deja consacrată.

Noul sistem Hybrid Dynamic Force de 2.0 litri și 184 CP se alătură motorului îmbunătățit de 1.8 litri și 122 CP, oferindu-le astfel clienților posibilitatea de a alege un sistem de propulsie hibridă extrem de eficient, cu emisii de C02 începând de la 110 g/km pentru sistemul de 1.8 l și de la 119 g/km pentru sistemul Hybrid Dynamic Force de 2.0 l (Standard WLTP).

În plus, noua Toyota C-HR este echipată cu un nou sistem multimedia care include aplicațiile de integrare a dispozitivelor smartphone – Apple Carplay™ și Android Auto™1.

Noua Toyota C-HR rămâne fidelă identității sale vizuale emblematice, iar liniile precum cele ale unui coupe creează un aspect îndrăzneț care continuă să iasă în evidență. Atât partea din față, cât și cea din spate au beneficiat de o atenție deosebită, aducând rafinament acestui vehicul emblematic, în timp ce partea inferioară vopsită a barei de protecție din față întărește alura dinamică a mașinii.

Atât farurile din față cât și stopurile sunt dotate cu tehnologie LED premium, iar luminile de zi (DRL) și semnalizările sunt combinate într-un proiector frontal care emite o singură linie elegantă deasupra fasciculului principal. În spate, noile lămpi combi sunt conectate printr-un spoiler negru lucios, creând un design uniform.

Noua Toyota C-HR introduce sistemul de propulsie Hybrid Dynamic Force de 2.0 l care generează 184 CP și îmbină performanțele îmbunătățite la volan cu o eficiență ridicată.

De asemenea, este disponibil și sistemul hibrid îmbunătățit de 1.8 l oferindu-le astfel clienților Toyota C-HR posibilitatea de a alege între două opțiuni hibride diferite.

Îmbunătățirile dinamice includ modificarea servodirecției electrice pentru un control mai bun la volan. Motorul hibrid de 2.0 l beneficiază chiar și de un design nou al suspensiilor, care sporesc confortul în timpul deplasării, păstrând în același timp excelenta manevrabilitate a mașinii.

Ambele motorizări au, de asemenea, un pachet NVH modernizat pentru a reduce și mai mult zgomotul din habitaclu.

Noua Toyota C-HR este echipată cu un nou sistem multimedia care îmbunătățește conectivitatea mașinii. Sistemul permite acum integrarea completă a dispozitivelor smartphone, inclusiv cele mai recente versiuni ale aplicațiilor Apple Carplay™ și Android Auto™. De asemenea, opțiunea de actualizare wireless a hărților permite șoferilor să conducă fără probleme utilizând cele mai recente versiuni ale hărților rutiere europene.

Pentru mai multe informatii cu privire la ofertele de preț vă așteptăm la showroom-ul Mondial Motors din Bistrița, strada Libertății, nr 62. Ne puteți contacta și la numerele de telefon: 0263.207.200, 0745.586.020 (Păcurar Bogdan) sau 0754.067.495 (Moroșan Gabriela).

INTERZIS în Germania, pentru sportivii Clubului Sleddog Bistrița-Năsăud. Ce s-a întâmplat noiembrie 12, 2019 - După ce zilele trecute au câştigat medalia de aur la Campionatul European din Magyarpolány, Ungaria - sportivii Clubului Sleddog Bistrița-Năsăud s-au trezit cu speranţele spulberate, la graniţă: 
VIDEO Conflictul de la Bichigiu lăsat cu înjunghierea unui tânăr ar fi pornit de la un musafir prost-crescut noiembrie 12, 2019 - Un tânăr de 18 ani este în stare gravă într-un spital din Cluj-Napoca, după ce a fost înjunghiat de un bărbat de 42 de ani. Culmea, întreg conflictul ar fi pornit de la un musafir prost-crescut, pe care mama victimei l-ar fi dat afară din casă.
FOTO/VIDEO: Explozie la Dorolea! Aproape 170 de elemente de muniție distruse de pirotehniști noiembrie 12, 2019 - Tot mai multe elemente de muniție, din al Doilea Război Mondial, se găsesc pe teritoriul județului nostru. Azi, la Dorolea, pirotehniștii au distrus aproape 170 de astfel de elemente. CE sfaturi dau reprezentanții ISU BN: 
Condamnat la 3 ani de închisoare pentru ce a făcut în Ajunul Crăciunului din 2018: noiembrie 12, 2019 - La nici un an de la comiterea faptei, un tânăr de doar 19 ani a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Acesta a fost condamnat pentru o tâlhărie comisă în Ajunul Crăciunului din 2018.
Taximetrist audiat după ce a transportat la Bistrița posibilii călăi ai unui ambulanțier dispărut fără urmă noiembrie 12, 2019 - Un ambulanțier din Borșa, Maramureș, a dispărut fără urmă de mai bine de un an. Acesta a transportat doi bărbați până în județul Cluj, unde polițiștii i-au găsit mașina incendiată, dar nu și trupul. Apoi, cei doi presupuși ”călăi” au luat un taxi cu destinația Bistrița.
PETIȚIE privind modul dezastruos în care se regularizează râurile din Bistrița-Năsăud noiembrie 12, 2019 - Partidul Verde Bistrița și trei ONG-uri au trimis o petiție către 8 instituții ale statului. Aceștia atrag atenția asupra modului dezastruos în care se fac lucrările de regularizare a râurilor din Bistrița-Năsăud.
La Holistic îți poţi face rapid testul de gripă! noiembrie 12, 2019 - Poate că nu știai, dar între gripă și răceală este o mare și periculoasă diferență! Gripa poate conduce la complicații severe, chiar mortale, precum pneumonie și encefalopatie, în rândul persoanelor vulnerabile, nevaccinate.
Aquabis: Se sistează apa potabilă, azi, în Sângeorz-Băi noiembrie 12, 2019 - Astăzi, 12 noiembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Sângeorz-Băi. Cât durează remedierea defecţiunii:
A împușcat și ucis cu sânge rece un câine! Acum riscă ani buni după gratii noiembrie 12, 2019 - Un bistrițean riscă să petreacă următorii ani după gratii, după ce în vara anului trecut a împușcat și ucis un câine. Este vorba despre un câine cu stăpân.
MINORĂ dispărută dintr-o casă de tip familial! noiembrie 12, 2019 - Oamenii legii caută o minoră ce a plecat ieri dintr-o casă de tip familial din Teaca. Cei care o văd sunt rugați să anunțe imediat poliția.
Rostul de dimineaţă: Să nu ne uităm tradițiile…! Şi nici bicicleta… noiembrie 12, 2019 - Degeaba ne asaltează globalizarea din toate părţile şi unghiurile posibile... Degeaba încearcă unii să ne servească modernizare la pachet, cu linguriţa sau cu forţa... Bistriţenii fac ce fac şi nu îşi lasă baltă tradiţiile. O demonstrează o fotografie delicioasă – surprinsă de prietenul nostru, Dorin Cîrcu.
FOTO – La un pas de moarte! Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii noiembrie 12, 2019 - În această dimineață un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în zona inimii. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bichigiu.
SURPRIZĂ: Vine Iohannis la Bistrița! noiembrie 11, 2019 - Nici nu și-au revenit bine din bucuria rezultatului de ieri, când au colorat județul în albastru, că liberalii bistrițeni sunt iar în culmea extazului. Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat vizita la Bistrița, pentru această săptămână. AFLĂ care e ziua în care președintele României va veni la Bistrița:
VIDEO. Dr. Cristian Răchitan, la Bistriţa, despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi: Aşa apar insatisfacţiile noiembrie 11, 2019 - Unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume - dr. Cristian Răchitan - a fost prezent ieri la Bistriţa, la Sinagogă. A vorbit bistriţenilor despre sindronul neurodepresiv, sentimentul împlinirii, dar şi despre greşeala „enorm de mare” a oamenilor de azi care degenerează în boli, insatisfacţii şi nemulţumiri...
FOTO: Acoperit de noroi din cap până-n picioare, dar campion european…! noiembrie 11, 2019 - După zeci de kilometri prin noroaie şi ploi, după ce au străbătut din nou traseele pline de dificultăţi, s-au întors acasă victorioşi! Bogdan Berende, de la Clubul Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud a cucerit încă o medalie de aur!