Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  589 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015O mașină și o rulotă s-au făcut scrum noaptea trecută. Unul dintre incendii ar fi fost provocat

11/01/2018 08:23:41 Cristina ALEXA  
Noapte de foc în Bistrița-Năsăud. Un autoturism din Bistrița și o rulotă din Prundu Bârgăului s-au făcut scrum. În cazul rulotei din Prundu Bârgăului, cercetările pompierilor au scos în evidență faptul că focul ar fi fost pus intenționat.

În jurul orei 04:00, un autoturism parcat pe strada Ștefan Octavian Iosif, a fost cuprins de flăcări. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate, pompierii ajunși la fața locului găsind flăcări generalizate.

Din cauza căldurii degajate a fost avariat și un autoturism parcat în apropierea celui cuprins de flăcări. Cercetările pompierilor au scos la evidență faptul că incendiul a fost provocat de un scurt circuit electric.

Jumătate de oră mai târziu a fost cuprinsă de flăcări și o rulotă forestieră în Prundu Bârgăului, folosită de muncitori atunci când desfășurau lucrări în pădure. Aceasta a fost distrusă în proporție de 90-95%, rămânând doar cadrul metalic. Pompierii ajunși la fața locului au găsit un incendiu generalizat, care cuprinseseră întreaga rulotă.

În acest caz, pompierii au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o acțiune intenționată, flăcările fiind provocate. Este al treilea astfel de incident petrecut în Prundu Bârgăului, în ultimii ani. Două mașini de poliție au fost incendiate în ultimii doi ani în comuna de pe Valea Bârgăului.  

Foto: Arhivă

 

2653 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro