„O urgie de violență fără margini” – așa cataloghează procurorii atacul bistrițenilor care au călcat în picioare trei nemți

„O urgie de violență fără margini” – așa cataloghează procurorii atacul bistrițenilor care au călcat în picioare trei nemți

În urmă cu un an, 7 bărbați care provin din diferite localități de lângă Năsăud, au călcat în picioare doi bărbați și o femeie din Germania. Cei 7 au fost trimiși în judecată, iar procurorii cataloghează atacul lor drept „o urgie de violență fără margini”.

Acum un an, 7 bărbați din diferite comune de lângă Năsăud au călcat în picioare doi bărbați și o femeie din Germania. Cei șapte au fost dați afară dintr-un local, după ce s-au îmbătat și au început să facă scandal, iar în fața barului au luat la bătaie pe toți cei care le-au ieșit în cale.

Ghinioniștii au fost doi bărbați de 27 de ani și o femeie de 29 de ani, care se pregăteau să intre în local, pentru a consuma o ultima bere. Cei trei au fost loviți cu pumnii și picioarele până când au căzut la pământ și și-au pierdut conștiența.

Cei 7 munceau în construcții, pe un șantier din Germania și locuiau în același loc. În weekend, cei 7 obișnuiau să se relaxeze consumând alcool în diferite localuri din Augsburg. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Luna aceasta a început procesul în care sunt judecați cei 7, iar procurorii care au instrumentat dosarul cataloghează atacul lor drept  „o urgie de violență fără margini”. Aceștia susțin că bărbații i-au bătut pe cei trei nemți fără motiv, mai mult să-și verse frustrările.

Una dintre victime a acceptat să povestească pentru publicația Augsburger-allgemeine.de cele întâmplate. Tânărul susține că deși fizic și-a revenit, încă are traume care-l urmăresc. Din cauza atacurilor de panică și a deprivării de somn nu a putut să-și păstreze job-ul.

„Nu pot să îmi scot scenele din minte. Îmi amintesc exact cât de rece era asfaltul și cât de tare am simțit loviturile în față”, mărturisește una dintre victime.

Bărbatul spune că în momentul în care a fost atacat se afla cu un amic și o femeie pe care o întâlnise chiar în seara respectivă. Cei trei căutau un local pentru a consuma o ultimă bere și se îndreptau spre barul de unde au fost dați afară românii, pentru că știa că acesta încă este deschis la 6 dimineața. La intrare au observat că mai mulți clienți au intrat în conflict cu paznicii.

Neamțul de 28 de ani spune că în momentul în care s-a întors către bar a și primit un pumn în față. A căzut la pământ și a mai simțit o lovitură în zona feței, căreia i-au urmat mai multe lovituri, în aceeași zonă. Ulterior, acesta și-a pierdut conștiența.

„Totul s-a petrecut în câteva minute, care păreau ore. Mi-am spus: nu voi supraviețui”, mai spune neamțul.

Acesta a suferit multiple fracturi faciale, răni și vânătăi și a fost rănit la un ochi. Unul dintre cei 7 atacatori a intenționat să-și ceară scuze de la victimă, însă bărbatul  nu i-a acceptat scuzele.

„Aproape am murit, nu poți să îți ceri scuze pentru asta”, spune acesta.

Primăria Bistrița sare cu bani pentru subvenționarea taxei pentru gunoi acum O oră- Supercom vrea ca locuitorii județului să plătească mai mult pentru gunoi în primele trei luni ale acestui an. Municipalitatea sare în ajutorul bistrițenilor și este dispusă să subvenționeze taxa pentru gunoi pentru această perioadă.
Dispar merele uriașe de pe Bulevardul Republicii?! acum 2 ore- Câteva mere uriașe care împodobeau de ani de zile Bulevardul Republicii au fost scoase astăzi de angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.
Ringul de luptă al câinilor s-a mutat la Dumitra! Polițiștii fac cercetări acum 3 ore- Un nou caz de organizare lupte între câini a ieșit la lumină. Internetul a fost împânzit cu imaginile unui câine rănit în urma unei ”demonstrații de putere” a patrupedelor. Polițiștii au intrat pe fir și fac verificări.
Îndemânarea Construct, Campredo și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, disponibile în Bistriţa acum 4 ore- Se fac angajări la Îndemânarea Construct, Campredo, Leoni, Agro-Ardeal, Italtextil și IMP România! Noi locuri de muncă sunt disponibile pentru cei care își caută un job bine plătit, dar și un mediu de lucru atractiv: transportul este asigurat de compania care oferă și diferite sporuri și bonusuri pentru prezență, performanță sau calitate!
Hyundai câștigă două premii „iF Design 2019”! acum 4 ore- Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională a viziunii de design, pentru al cincilea an consecutiv: Modelul Palisade și conceptul Le Fil Rouge câștigă „iF Design Award”, în cadrul categoriei "Automobile / Vehicles".
Ce a decis judecătorul în cazul femeii și a celor doi bărbați ce au obligat două minore să se prostitueze acum 5 ore- Joi, doi bărbați și o femeie au ajuns la sediul poliției pentru declarații. Aceștia sunt cercetați după ce ar fi obligat două minore să se prostitueze. În urma audierii, instanța a decis soarta lor pe următoarea perioadă în care se continuă cercetările:
Ajutor de nădejde! Tot la 10 zile, câinii îi însoțesc pe polițiști în acțiunile lor! acum 6 ore- Când se vorbește despre poliție, oamenii se gândesc la uniforme și la mașini. Dar la Poliție, ”lucrează” și câteva patrupede, ajutor de nădejde al oamenilor legii. Anul trecut, câinii polițiști au fost ”în acțiune„ tot la 10 zile.
Cine este șoferul care a distrus 5 mașini în doar câteva minute: Un asistat social problemă condamnat penal acum 7 ore- Sâmbătă noaptea, un tânăr de 30 de ani reușea să distrugă 5 mașini dintr-un foc, în doar câteva minute. Aceste este un „client” fidel al polițiștilor, fiind condamnat penal pentru mai multe infracțiuni. De asemenea, acesta stă într-o locuință socială a Primăriei Bistrița, care încearcă de ceva ani evacuarea.
FANTASTIC: Bogdan Georgescu din Bistrița, pe podium la Festivalul Internațional de Film de la Berlin! acum 8 ore- Scurtmetrajul Blue Boy, realizat de Manuel Abramovici (regizor) și bistrițeanul Bogdan Georgescu (producător creativ), a fost distins cu prestigiosul trofeu Ursul de Argint, în acest weekend, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin!
FOTO – Carambol în față la Pensiunea Sheriff. Două mașini s-au ciocnit cu un microbuz și o basculantă acum 10 ore- Carambol în această dimineață în față la pensiunea Sheriff, pe DN17. În accident au fost implicate un taximetru, un autoturism, un microbuz și o basculantă. Basculanta a rupt un semn de circulație și a fost la un pas să se răstoarne cu tot cu încărcătură în pârâul din zonă.
Rămase împotmolite pe un drum forestier, cu trei copii, din cauza GPS-ului acum 10 ore- Două femei au tras spaima vieții lor când au constatat că GPS-ul le-a purtat pe un drum forestier, unde au rămas împotmolite. Cele două aveau cu ele și trei copii și tocmai vizitaseră mănăstirea Parva.
Un nou proiect Class Expert Construct: 20 de căsuțe de poveste, drăguțe și cochete, pe strada George Enescu din Bistrița acum 21 de ore- Class Expert Construct s-a impus pe piața imobiliară din Bistrița ca un constructor cu o viziune arhitecturală modernă, care pune accentul pe confort și utilitate în proiectele sale imobiliare. Fiecare metru pătrat de construcție este atent gândit, astfel încât să ofere proprietarilor tot confortul pretins, cheltuieli mici de întreținere și satisfacția unui cămin de poveste, ca-n reviste.
Asociația Autism: Elevii cu tulburări din spectrul autist și cerințe speciale au nevoie de un proces educativ incluziv real acum O zi- Referitor la declarațiile ministrului educației, Ecaterina Andronescu, legate de integrarea elevilor cu cerințe educative speciale în învățământul de masă, Asociația Autism Europa - Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț lămurește următoarele:
FOTO – Nu a luat cum trebuie curba și a accidentat un șofer de 75 de ani acum O zi- În această după-masă a avut loc un accident rutier pe DJ154, în localitatea Sărata. Implicați au fost un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 75 de ani din Bistrița. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
Căderi de pietre pe DN17, în Pasul Tihuța acum O zi- Mai multe pietre au căzut de pe versanți în urmă cu puțin timp, pe DN17, în Pasul Tihuța. Un echipaj al Secției Drumuri Naționale au îndepărtat deja pietrele de pe carosabil.