Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  198 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...

16/01/2018 16:53:11 Ioana BRADEA  
Este absolventa Liceului de arte „Corneliu Baba” și este totodată una dintre elevele cu care profesoara Loredana Chiș se mândrește, fiind în prezent masterand la Universitatea de Arte din Cluj, secția Modă. Este una dintre tinerele pline de talent din Bistrița pe care o așteaptă o carieră promițătoare:

Andrada Moldovan este una dintre tinerele pline de talent din Bistrița pe care o așteaptă o carieră în modă, pe care am cunoscut-o cu prilejul unei expoziții la Casa cu Lei și care s-a declarat mulțumită de sine: „După doi ani petrecuți la secția de modă a liceului de arte din Bistrița și încă vreo trei ani de facultate la Cluj, chiar simt că am reușit să-mi dezvolt un stil propriu la care ajungi, de regulă, pe parcurs. El se obține și se cultivă cu ajutorul anturajului, cu ajutorul revistelor pe care le studiezi. Ține și de hainele pe care îți place sau nu să le porți...”, remarca tânăra artistă.

Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok, recomand multor prieteni să-și cumpere haine din magazinele second, uneori găsești aici haine mai interesante și mai faine decât în mall-urile cu ștaif – crede Andrada Moldovan care nu s-a lăsat cucerită, deocamdată, de designerii din România.

Am observat că mulți designeri încearcă să se lanseze în modă profitând de influențe etno – dar astea nu prea mai țin, cel puțin mie mi se par ușor depășite... Eu și colegii mei încercăm să ne inspirăm din tendințele fashion din afara țării. Acolo chiar ai ce să vezi. Moda din România nu prea mă interesează...”, admite Andrada Moldovan.

În Occident, cel mai mult îi place și urmărește creațiile Gucci, pentru că „are cele mai bune trenduri”, Dior sau Prada – la care apreciază faptul că încearcă să-i cucerească pe tineri și să dezvolte o atitudine a tinerilor... Există destule haine pe care Andrada Moldovan nu le-ar purta niciodată. Cum sunt șlapii... care, totuși, combinați cu puf, nu mai par chiar atât de respingători. 

Este conștientă că nimeni nu a reușit până la 30 de ani să-și creeze propriul brand, așa că nici nu visează deocamdată la o casă proprie de modă. „Încerc să învăț cât mai mult, să acumulez informații, să profit de toate ocaziile, mă pasionează stilul sport și am de gând să particip la o serie de internshipuri...”, mai spune Andrada Moldovan care ne asigură că ceea ce face nu este deloc o joacă: la facultate au de parcurs o grămadă de cursuri teoretice, trebuie să cunoască noțiuni de anatomie, istoria artei, desen tehnic: „Este mult mai greu decât pare... Este cu adevărat o artă și o întreagă inginerie la mijloc...”, conchide tânăra artistă.

OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Emil Dan Uiuiu – Locul meu, deocamdată este în Madrid. Feldrul îmi oferă o energie deosebită

OAMENI din Bistriţa-Năsăud. George Purdea, un destin fantastic. „Au rămas cu gura căscată: marele profesor universitar din Viena trăgea vaca de lanţ

OAMENI din Bistriţa-Năsăud. EA este eroina de care s-a îndrăgostit Supermanul cu turban din India! Alexandra Băndean

vizualizari00000CsL_36.jpg :: Bistriteanul.ro
00000CsL_38.jpg :: Bistriteanul.ro
00000CsL_37.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro