Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
Performanță: Trei premii dintr-un foc pentru o instituție din Bistrița!
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
O fotografie realizată de un bistrițean, în paginile celei mai bine vândute reviste dedicate fotografilor din UK
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  341 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Palatul Copiilor îşi re-deschide porţile! Oferta educaţională

23/09/2017 11:33:03 Cristina MILEA  
E timpul să-ţi descoperi talentul şi să-ţi cultivi pasiunile! Palatul Copiilor Bistriţa vine, și-n acest an școlar, în întâmpinarea elevilor care sunt preocupați să-și dezvolte aptitudinile potrivit vocaţiei şi opţiunilor lor, dar şi să-şi petreacă timpul liber prin activităţi educative gratuite! Deschiderea oficială va avea loc pe 2 octombrie:

Deschiderea oficială va avea loc pe 2 octombrie, la ora 17, în incinta Palatului (strada Florilor nr. 3-5), când se vor stabili aspecte organizatorice importante și se va derula și un spectacol demonstrativ.

În perioada aceasta, grupele de performanţă şi cele de avansaţi îşi continuă proiecte pe care nu le-au abandonat nici în cursul verii, planifică/ pregătesc altele.

Se derulează şi campania de diseminare, de prezentare a ofertei educaţionale în şcoli, iar copiii de la grupele de începători se înscriu şi încearcă să se familiarizeze cu limbajul cercului pentru care au optat.

Noul director al instituţiei, doamna profesoară Maria Marioara Miheștian, care a militat şi pentru o mai nuanțată paletă educaţională, îşi exprimă convingerea că, și-n acest an şcolar, Palatul Copiilor Bistriţa îşi va face simţită prezenţa în proiecte specifice învățământului nonformal și extracurricular, propunând copiilor din municipiul nostru și din județ să-și aleagă cu încredere cercurile favorite din generoasa ofertă educațională.

Astfel, pentru 2017-2018, Palatul Copiilor Bistriţa are o gamă variată de cercuri / grupe, care sunt coordonate de persoane cu experienţă şi performanţe în domeniu.

De la cercuri culturale şi artistice, precum cele de Pictură pe sticlă/ Pictură pe lemn/ Pictură/ Desen/ Artă textilă (prof. dr. Diana Morar), Teatru/ Pantomimă (prof. Antonia Orban Sima), Dansuri populare/ Formații de dansuri/ Tradiţii şi obiceiuri la români (prof. Teodor Puşcaş), Engleza interactivă (Adriana Toderic), Arta scenei mici/ Creaţie literară/ Poezia Credinţei/ Jurnalism (prof. Ionela-Silvia Nuşfelean) - la cercuri tehnico-aplicative ca Grafică & Multimedia/ ICT Club/ Web design/ Programare (prof. Iulia Istrate), Turismul explorator prin viață (prof. Maria Miheștian), Florile – ambient și culoare/ Arta aranjării florilor (prof. Carmen Nagy), Agrobiologie (Octavian Guiu), Electronică/ Tehnologia Informației și a Comunicațiilor/ Fizică aplicată/ LEGO (prof. Dorel Nicoară), Robotică/ Aeromodele/ LEGO (prof. Ioan Făgărășan), Navomodele/ Automodele (prof. Adrian Reman) - la cercuri sportiv-turistice, precum cele de Dans modern/ Gimnastică ritmică/ Gimnastică aerobică (prof. Zina Morar), Tenis de masă/ Activități fizice adaptate CES, Jocuri dinamice (prof. Călin Deac) şi GO / LEGO (prof. Teodor Vârtic) - toate îi aşteaptă cu braţele deschise pe elevii mai mari sau mai mici din Bistriţa. 

Palatul are şi doi profesori voluntari: Brigitte Pop – ABC-ul limbii germane – și Ioan Sabin Mureşan, coordonator al grupei de Italiană creativă şi partener de dialog în Poezia Credinţei.

Cursurile îşi propun aprofundarea/ completarea de cunoştinţe, dezvoltarea unor aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor elevilor, petrecerea timpului liber prin activităţi educative, dar şi implicarea în competiții specifice performante.

ACTIVITĂȚILE SUNT GRATUITE! Înscrierile se realizează direct la sediul instituţiei!

Vă așteptăm cu speranța că va fi încă un an minunat la Palat!

Prof. Ionela-Silvia Nușfelean

2146 vizualizariPalatCopii3.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
17:40 - VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
16:15 - Bistrița-Năsăud, în urcare în topul județelor cu cea mai mare rată a criminalității
15:51 - AFLĂ care este starea drumurilor în Bistrița-Năsăud
15:19 - Profesorii de la Palatul Copiilor și cluburile bistrițene nu și-au primit banii. Care e explicația:
14:01 - Ioan Deneș rămâne în cărți pentru funcția de ministru în cabinetul Dăncilă
13:10 - Planuri mari pentru Penitenciarul Bistrița! Guvernul vrea să îi tripleze capacitatea în următorii 5 ani
12:00 - După mai bine de doi ani, s-a făcut dreptate: Trei bărbați din Dumitrița, în închisoare pentru tentativă de omor
11:07 - VIDEO: Minunații câini nordici se pregătesc de spectacol. În acest weekend, la Tihuța!
10:20 - Tinerii pot primi teren gratuit pentru case! La Bistrița, abia peste câțiva ani!
09:33 - Doi bistrițeni, sub control judiciar. Alți 20, la audieri! AFLĂ ce au făcut:
09:15 - Spargem gheața! O bistrițeancă se căsătorește, în Italia, cu iubita ei. Este primul cuplu de românce care îndrăznește să facă acest pas
08:45 - Sezonul ploios aduce apă murdară, Shop-einstal.ro aduce o soluție esențială!

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro