Paraziții, Bon Jovi Tribute Band și Lino Golden – mega show la Festivalul Usturoiului

Paraziții, Bon Jovi Tribute Band și Lino Golden – mega show la Festivalul Usturoiului

Surprizele se țin lanț când vine vorba de Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula! Nume care mai de care mai cunoscute vin să facă un spectacol incendiar în 28 și 29 iulie. Fii atent ce NU trebuie să ratezi!

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula rămâne la înălțime! Tot în Pasul Tihuța, pe Pășunea Rusu va avea loc și cea de-a șasea ediție a evenimentului…

Pe ritmuri de hip-hop vine trupa Mad House cu compozițiile proprii și nelipsita energie. Apoi Iarba Fiarelor face super show rock, iar Alexa Dragu & Silviu Murariu vă încântă cu cele mai melodioase compoziții. Bistrițeanca Alexa va fi în curând și unul dintre starurile Vocea României așa că avem cu ce ne mândri! Iar pentru că am pus folkul și comedia cap la cap, a ieșit Folk Comedy. Vasile Bancea, Sorin Borzoș și Claudiu Copaciu vin cu muzica country și iată că am acoperit mai toate stilurile muzicale.

Majoretele de la Cheers All Stars vor încălzi atmosfera cu săriturile care îți fac inima să stea în loc. Prezenți la toate posturile și concursurile TV, tinerii bistrițeni vor urca pe scenă cu un alt tânăr, de data aceasta craiovean și iubit cel mai mult de copii. Dacă nu ați ghicit despre cine e vorba, vă spunem noi.

Lino Golden vine cu Panamera să încingă atmosfera! ÎN ATENȚIA MĂMICILOR! NU le spuneți copiiilor că vin băieții de la Lino. Nu o să mai scăpați de gura lor și va fi MUSAI să-i aduceți la concertul lor, la festival. Cu peste 20 de milioane de vizualizări la celebra piesă Panamera, Lino este cunoscut în toată țara ca fiind „fiul adoptiv” al lui Alex Velea. Deci, dacă vreți să-l vedeți pe viitorul star național, asigurați-vă că veți fi prezenți.

PARAZIȚII sunt însă surpriza din prima seară a festivalului. Un nume care nu are nevoie de introduceri sau completări, zeii hip-hopului românesc vă ridică în picioare să cântați cu ei cele mai cunoscute piese ce sparg boxele în fiecare club și la fiecare petrecere.

Credeați că asta e tot? Nu, nu, nu.

A doua seară de spectacol vine cu surprize și mai inedite! În prima parte a zilei va avea loc un spectacol de muzică populară pentru iubitorii de folclor și nu numai. Cântecele, straiele și jocurile populare sunt cele mai îndrăgite elemente din lumea satului românesc și nu vor lipsi din cadrul festivalului!

Apoi, după ce ne-am delectat cu puțină muzică, urmează Concursul Enduro „Cupa Dracula 2018” organizat de clubul Rain 4×4 Bistrița.

La lăsarea serii, tinerele talente sunt chemate pe scenă în cadrul unui concurs de interpretare muzicală. Pentru că merită să le fie puse aripi și să demonstreze ce au mai bun. Mai multe detalii AICI.

Iar la final, cireașa de pe tort. Pentru că cei din urmă sunt de cele mai multe ori cei dintâi, trupa NEW JERSEY- BON JOVI TRIBUTE BAND încheie ultima seară de festival în stil mare. Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Dar nu, articolul nu se oprește aici, și nici festivalul. Pentru că e mai mult decât un show muzical. E o paletă întreagă de activități care mai de care mai interesante. Nu puteam să îi neglijăm pe cei de la Masters Of Flames ce vor face un spectacol incendiar- la propriu. Sau pe cei din trupa POV 21 care o să ne îndrume cu telescoapele ce ne vor duce mai aproape de cer. Pentru cei mai curajoși, se vor desfășura o serie de activități sportive și de aventură, diverse ateliere, concursuri sau demonstrații. Nici copiii nu au fost uitați, pentru cei mici organizatorii au pregătit jocuri în aer liber cu Shevalet.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula este la a șasea ediție, un proiect de promovare a potențialului turistic, organizat de „Turist în Bistrița-Năsăud”, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură BN, Consiliul Județean BN, Primăriile Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului, Produs în Bistrița-Năsăudul și Produs de Cluj.

Sponsorii care susțin organizarea ediției din acest an sunt, deocamdată: Bistrițan, Teraplast, Frasinul, Amicii Building, Îndemânarea Construct, Crama Harșian, RCB Electro, AquaSPAclub, Jelna, Salix Bistrița, Hotel Metropolis și EUROCNC.

Cheloo de la Paraziții, Lino Golden și cel mai bun tribut Bon Jovi din lume – New Jersey vor ajunge în 28-29 iulie în Pasul Tihuța pentru a face gălăgie maximă. Ne vedem acolo!

Marina Coroian 

Cum a ajuns un artist bistrițean să „dea o față nouă” unei clădiri dintr-un oraș istoric belgian decembrie 11, 2019 - Un tânăr artist din Bistrița, care lucrează ca tatuator în orașul belgian Bastogne a ajuns să dea o față nouă unei clădiri din centrul orașului, opera de artă fiind dedicată marcării a 75 de ani de la bătălia dintre trupele U. S Airborne 101 și trupele germane din Al Doilea Război Mondial. Cristian, un tânăr...
Doi elevi de liceu s-au ales cu dosare penale pentru ”cadoul” de sub brad și distracția din pauză decembrie 11, 2019 - Un elev de clasa a X-a a ales o distracție mai aparte în pauza dintre ore. Iar un altul, a pus un cadou mai neobișnuit sub bradul din clasă. Amândoi s-au ales cu dosare penale. Chiar și părinții unui pici de 9 ani s-au ales cu amendă pentru ”joaca” pruncului lor.
Aquabis: Două străzi din Bistriţa rămân azi fără apă potabilă decembrie 11, 2019 - Două străzi din Bistriţa rămân azi fără apă potabilă, anunţă cei de la Aquabis. Cât durează remedierea defecţiunii:
AgroInvest – LAM – Creditul pentru agricultorii mici și mari, care au nevoie de bani pentru a cumpăra teren, animale sau utilaje agricole decembrie 11, 2019 - Dacă ești agricultor și vrei să-ți modernizezi grajdul, să crești şeptelul, parcul de maşini agricole sau poate căuți soluţii pentru finanţarea unui proiectului cu fonduri UE, deja aprobat, ori ai nevoie de surse de finanţare pentru cumpărarea materiei prime, atunci caută-i pe cei de la LAM Microcredit, în Bistrița, str. Piața Centrală, nr. 25, cu acces din strada Dornei. Au tot felul de soluții financiare pentru agricultorii sau fermierii mai mici sau mai mari!
Rostul de dimineaţă: Bătaie de joc sau neglijenţă…?!? Autorităţile locale au „uitat” să pună luminiţe peste simbolul oraşului…! decembrie 11, 2019 - Frustrare. Furie. Protest. Tristeţe. Neglijenţă...?!? Ce-a fost în mintea lor...?! L-a faultat suficient istoria. Acum îl faultează şi autorităţile locale ? Să fie o simplă coincidenţă ? O nefericită scăpare?  
Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii decembrie 10, 2019 - „Premiile municipiului Bistrița” se vor decerna vineri, 13 decembrie, la Palatul Culturii din Bistriţa, în cadrul unei ceremonii festive.
După 30 de ani: Fotografii DOCUMENT şi obiecte din perioada comunistă, într-o expoziţie de excepţie, la Arhive decembrie 10, 2019 - Se împlinesc în curând 30 de ani de la Revoluţia Română. Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Arhivele Naţionale Bistriţa-Năsăud organizează o expoziţie foto-documentară de excepţie.
Elevii Liceului Sanitar donează sânge pentru a salva vieți decembrie 10, 2019 - Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic Sanitar, ajutați și susținuți de profesori,  organizează în aceste zile campania „Donând dăruim o șansă la viață”. Campania  a debutat astăzi și va continua și în zilele următoare.
O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa decembrie 10, 2019 - Recent a avut loc Campionatul European de Taekwondo pentru copii. O elevă din Beclean a reușit să cucerească medalia de bronz. Ana Luiza Bindea face zilnic naveta la Bistrița pentru a se antrena.  
Bistrițeanul acuzat de țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie dezminte acuzațiile decembrie 10, 2019 - Într-un drept la replică, bistrițeanul acuzat de o conațională că ar fi dat țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie, dezminte acuzațiile, susținând că i-ar fi plătit femeii peste 50.000 de lire.
FOTO/VIDEO – Ce înseamnă 10 ani de SMURD? Peste 82.000 de solicitări și 212 persoane readuse la viață decembrie 10, 2019 - SMURD a sărbătorit astăzi 10 ani de activitate la Bistrița. În acest deceniu de funcționare, SMURD a răspuns la nu mai puțin de 82.489 de solicitări, iar medicii și paramedicii de pe echipajele de prim ajutor sau terapie intensivă mobilă au readus practic la viață 212 persoane.
Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha! decembrie 10, 2019 - S-ar părea că s-a luat decizia privind numirea noului prefect de Bistrița Năsăud. Funcția îi va fi dată lui Stelian Dolha, în prezent prim vice-președinte al PNL BN. Acesta s-ar afla în drum spre București pentru instruirea necesară.
În premieră, la Bistriţa: Recital extraordinar la două piane, susținut de Eduard Kunz și profesorul său, Andrei Diev decembrie 10, 2019 - Reputatul pianist Eduard Kunz revine la Sinagoga din Bistriţa, într-un recital extraordinar! În premieră pentru oraşul nostru, Eduard Kunz va fi însoţit de profesorul şi mentorul său – pianistul Andrei Diev.
Prea puțini copii! O școală se desființează! O grădiniță își schimbă programul de funcționare! decembrie 10, 2019 - Natalitatea este în scădere! Iar lucrul acesta se răsfrânge și asupra sistemului educațional. Mai exact, numărul redus de copii a dus la desființarea unei școli. Iar o grădiniță își schimbă programul de funcționare. Cheltuielile sunt prea mari pentru cei câțiva copii care stau până la sfârșitul programului.
Salvați-le mama! Doi copii vă așteaptă la Centru de Transfuzii! decembrie 10, 2019 - ASTĂZI aveți ocazia să faceți o faptă bună! Mămica a doi copii a fost diagnosticată cu leucemie. Aceștia au postat pe Facebook o rugăminte: să mergeți astăzi să donați sânge. Iar ei vă vor aștepta la Centru de Transfuzii Bistrița ca să vă mulțumească.