Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii
FOTO/VIDEO: Singurul loc din Bistriţa-Năsăud şi din România în care pietrele dansează singure iar cuiele cântă...
FOTO: Performanţă de excepţie! Marele Premiu al Festivalului Internaţional „Peştişorul de Aur”, câştigat de Ansamblul „Ciobănaşul”
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  133 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Pentru că a călcat strâmb, un preot din judeţ va fi alungat din Biserică de ÎPS Andrei Andreicuț

11/08/2017 16:04:45 Bianca SARA  
Într-un interviu, Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț a făcut cunoscut faptul că un preot din Bistrița-Năsăud urmează să fie caterisit, după ce a încălcat una dintre cele mai importante reguli bisericești.

Înalt Prea Sfințitul Andrei Andreicuț a precizat într-un interviu acordat EVZ că va caterisi un preot din Bistrița-Năsăud. Cu ce a greșit atât de tare slujitorul Domnului? Ei bine, se pare că preotul are o amantă.

„Îl vom caterisi pentru că și-a lăsat soția, deoarece avea o legătură cu o altă femeie”, a precizat mitropolitul Andrei Andreicuț. Acesta nu a făcut cunoscută identitatea preotului în cauză.

În cadrul aceluiași interviu Înalt Prea Sfințitul a dat de înțeles că toleranța în cazurile preoților care au greșit este zero.

De altfel, acesta a făcut cunoscut faptul că un alt călugăr s-a retras din viața monahală după ce au apărut informații că ar fi homosexual, iar un alt preot a fost caterisit după ce s-a aflat că avea o relație de adulter.

Întreg interviul îl puteți citi AICI.

 

9983 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro