Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  162 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Peste 80 de absolvenţi de liceu au cerut șomaj! Câți au primit un loc de muncă:

17/07/2017 10:26:46 Raluca NECHITI  
Peste 80 de absolvenți de liceu au cerut Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud să le fie acordată indemnizaţia de şomaj după ce au decis că nu își vor mai continua studiile. O parte dintre ei au și fost angajați deja!

Tinerii care au terminat liceul, indiferent că și-au luat sau nu Bacalaureatul, se pot înscrie la AJOFM pentru a beneficia de indemnizaţie de şomaj. Fără să mai stea pe gânduri, 83 de tineri din județ care are au terminat anul acesta liceul și nu vor să urmeze altă școală au depus deja actele pentru a primi indemnizația de șomaj care ajunge la 250 de lei.

„În evidențele A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud s-au înregistrat 83 de absolvenți, astfel: la ALOFM Bistrița – 38, la Punct de lucru Năsăud – 25 și Beclean – 20. Ei sunt înregistrați ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Din cei 83 de absolvenți înregistrați s-au încadrat deja în muncă 8 (6 de la Bistrița și 2 de la Năsăud)”, spune purtătorul de cuvânt al AJOFM Bistrița-Năsăud, Adina Preda.

Indemnizaţia de şomaj se acordă absolvenţilor pe o perioadă de şase luni, însă absolvenţii care decid să îşi continue studiile, precum şi cei care nu au respectat termenul de depunere a dosarului de 60 de zile de la absolvire, nu vor beneficia de indemnizația de șomaj.

În Bistrița-Năsăud au fost înregistrați în anul școlar 2016-2017, 2.348 de absolvenți dintre care numai 1.802 s-au înscris la prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Dintre cei care au renunțat să își dea Bac-ul, 209 au terminat la seral și nu erau interesați de diploma de Bacalaureat, iar 191 dintre sunt corigenți.

4250 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro