Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  575 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Petiție pentru amenajarea de trotuare pe toată Valea Bârgăului. Cum o poți semna:

08/01/2018 10:31:23 Bianca SARA  
Un bistrițean a realizat o petiție online prin care se cere amenajarea de trotuare pe toată Valea Bârgăului traversată de DN17. Acesta spune că odată ce va ajunge la 2.000 de semnături o va înainta autorităților județene.

Ieri, mai bine de 200 de locuitori ai localității Mureșenii Bârgăului au ieșit în stradă, cerând autorităților județene să le amenajeze trotuare pe drumul național 17, care le străbate comuna. Acțiunea vine după ce vineri, un adolescent băut a lovit cu camioneta părinților 5 copile și o femeie, care circulau pe marginea drumului.

La acțiune au participat inclusiv colegii de clasă ai adolescentei de 14 ani, care este în stare foarte gravă, fiind menținută în viață doar de aparate. Mai multe despre acest subiect AICI.

Un bistrițean a continuat demersul și a făcut o petiție online prin care cere amenajarea de trotuare pe toată Valea Bârgăului.

„Luând în calcul tragicul eveniment din ajunul nopții de Bobotează, numărul mare de accidente cu pietoni de pe porțiunea de drum Livezile – Piatra Fântânele și reacțiile desconsiderative a unei părți a presei locale la adresa locuitorilor Văii Bârgăului vă înaintez o petiție adresată Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru construirea de trotuare pe segmentul de drum mai sus menționat. Dacă demersul va atrage 2.000 de semnături voi înainta atât în nume personal, cât și pe cale politică către autorități documentul”, precizează pe pagina sa de Facebook, Ioan Măjeri, inițiatorul acestei petiții.

Petiția a fost înregistrată ieri și în doar o zi a adunat deja 242 de semnături. O puteți semna AICI.

 

2470 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro