Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  192 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Planuri mari pentru Penitenciarul Bistrița! Guvernul vrea să îi tripleze capacitatea în următorii 5 ani

18/01/2018 13:10:49 Bianca SARA  
Ministrul Justiției a făcut public un calendar de măsuri menite să reducă supra-aglomerarea din penitenciare. Astfel, până în 2024 urmează să fie construite peste 8.000 de locuri noi de cazare. Penitenciarul Bistrița ar urma să își tripleze capacitatea de cazare în următorii 5 ani.

Calendarul de măsuri 2018-2024 pentru soluționarea supra-aglomerării carcerale a fost aprobat miercuri de Guvern. Ministerul Justiției își propune să amenajeze până în 2024 nu mai puțin de 8.000 de locuri noi de cazare, în penitenciarele din întreaga țară. De asemenea se ia în calcul și modernizarea unei importante părți a locurilor de cazare deja existente.

Extinderea capacității Penitenciarului Bistrița apare în calendarul de măsuri, însă a fost amânată pentru a doua parte a programului. Astfel, Penitenciarul Bistrița va avea mai multe locuri de cazare abia în anul 2023.

Practic, locurile de cazare de la Penitenciarul Bistrița se vor tripla, fiind prevăzute amenajarea a 600 de locuri noi de cazare. În toamna anului trecut, capacitatea Penitenciarului Bistrița abia trecea de 300 de locuri, gradul de ocupare fiind însă cu 50% mai mare.

 

1742 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro