Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  158 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015PNL BN: Administrația PSD Bistrița își bate joc de banul public!

13/11/2017 14:12:23 Ana ȘTEFĂNEL  
Liberalii bistrițeni revin asupra problemei pârtiei de ski din Wonderland, pârtie care nu poată fi omologată din cauza unor greșeli de proiectare. Ioan Turc acuză administrația municipiului că își bate joc de banul public.

„În ceea ce privește discutata problemă a pârtiei de ski, în ceea ce privește omologarea - arată încă o dată faptul că administrația PSD a Primăriei Municipiului Bistrița își bate joc de banul public. Dincolo de faptul că această investiție este inoportună, în primul rând din cauza altitudinii la care a fost făcut investiția, pe bani foarte mulți, pe bani împrumutați, a fost realizată și foarte prost. Solicităm administrației PSD să facă publice toate documentele care au stat la baza realizării pârtiei de ski, mă refer la contracte, la studiul de fezabilitate, la proiectul tehnic, la sumele alocate. Încă așteptăm să vedem și vom vedea toate documentele care au stat la baza investiției de la ștrandul municipal, așteptăm raportul Curții de Conturi pentru a avea o opinie cât mai corectă asupra modului în care PSD Bistrița administrează banul public și reprezintă sau nu interesele comunității locale, cum arată orașul, care e nivelul de confort, oportunitățile pe care le oferă, vedem în fiecare zi”, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

 

De asemenea, președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, susține declarațiile colegului său și numește pârtia de ski „cea mai energofagă investiție”.

 

Pârtia de ski din Wonderland, nefuncțională anul trecut, nu este omologată nici acum din cauza unor greșeli de proiectare, după cum declara chiar primarul Ovidiu Crețu. Investiția a costat peste 7 milioane euro.

3239 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro