PONT: Mai sunt trei apartamente și două spații comerciale disponibile în PARK RESIDENCE, un bloc nou, ce se înalță discret, în inima Bistriței

PONT: Mai sunt trei apartamente și două spații comerciale disponibile în PARK RESIDENCE, un bloc nou, ce se înalță discret, în inima Bistriței

Rare sunt ocaziile în care mai poți cumpăra un apartament într-o clădire nouă, chiar în centrul Bistriței. Tocmai de aceea, în cazul în care vă tenta un apartament în inima orașului, pe o străduță dintre Centrul Vechi și Parcul Mare, nu trebuie să ratați ocazia, pentru că alta nu mai prindeți degrabă. Iar cei care încheie contracte în august pentru ultimele trei apartamente disponibile primesc cadou un voucher de 1000 Euro de la Mobexpert. 

Park Residence este, probabil, cel mai frumos proiect imobiliar ridicat în Bistrița de Class Expert Construct, firmă cu 9 ani de experieță în domeniul construcțiilor rezidențiale. Zona în care se ridică este marele avantaj, strada Zorilor fiind situată la câteva minute de Centrul Vechi al Bistriței și la câțiva pași de Parcul Municipal. Cum un astfel de proiect avea nevoie de arhitecți pe măsură, echipa  www.arhitecturanouă.ro a fost cea aleasă, proiectul fiind condus de prof. arh. Flavius Munteanu.

Astfel, Park Residence propune un nou concept, nu doar o simplă locuință, cu un echilibru perfect între lux și confort. Provocarea arhitecților a fost ca stilul ansamblului rezidențial Park Residence să fie dat de o armonie perfectă între interiorul personalizat al fiecărui apartament și arhitectura exterioară, astfel încât, la final, proprietarii să fie beneficiarii unui proiect spectaculos și unic.

„În plin centru al Bistriței, printre străduțe cu caldarâm pietruit, încercând să păstrăm intactă istoria orașului, oferim răsfățul de a locui într-o clădire în stil neoclasic, cu accente moderne. Poziționat pe str. Zorilor, în zona centrală a Bistriței, proiectul Park Residence reprezintă un nou proiect de lux, o bijuterie rezidențială, care oferă viitorilor locatari apartamente spațioase, luminoase, cu finisaje de o calitate excelentă”, spun cei de la Class Expert, în prezentarea proiectului lor. 

Park Residence se dezvoltă pe o suprafață de 360 de metri pătrați și, fiind în zona 0 a orașului, are un regim de înălțime mic – D+P+1E+M, care permite o încadrare perfectă în arhitectura zonei. La Demisol va fi amenajată o parcare subterană elegantă, cu dotări și sisteme automatizate de ultimă generație. La Parter sunt două spații comerciale, perfecte pentru cei care caută un birou în zona centrală, la câteva minute de mers pe jos de la toate insituțiile importante. 

Vestea bună este că la Parter sunt două apartamente, iar la etaj au fost proiectate patru apartamente de lux, cu compartimentări diferite, astfel încât viitorii proprietari să-și poată alege cel care li se potrivește stilului lor de viață. Vestea proastă este că mai sunt disponibile doar trei apartamente, unul la Parter și alte două la etaj.

Spațiile comerciale își caută încă proprietari sau chiriași, iar cei care vor să le cumpere trebuie să știe că vor beneficia gratuit de proiectul de amenajare interioară, oferit cadou de constructor. 

Și mai avem o veste bună: cei care vor încheia contracte pentru apartamentele disponibile până în 31 august 2018 vor primi un VOUCHER CADOU în valoare de 1000 Euro de la Mobexpert Bistrița. 

Lucrările la ansamblul Park Residence sunt în plină desfășurare (vezi foto), urmând a fi dat în folosință la sfârșitul acestui an. Mai multe informații sau o vizită puteți programa sunând la numerele de telefon 0740211983 sau la sediul Class Expert Construct din Bistrița, Bulevardul Republicii Nr. 2, în incinta Shopping Center (etaj 3).

IMPORTANT: Se oferă asistență și consiliere în vederea accesării oricărui program de creditare.

Se caută instalatori, bucătari, asistenţi şi ingineri! Locuri de muncă, disponibile la Bistriţa decembrie 16, 2019 - Salariu atractiv, începând de la 2.500 de lei net, tichete de masă şi transport gratuit! Sunt doar câteva din avantajele cu care îi aşteaptă angajatorii din Bistriţa şi din împrejurimi – pe toţi cei care vor să muncească şi se află în căutarea unui loc de muncă! VEZI oferta completă mai jos:
FOTO: În nicio săptămână, aparatură modernă de peste 260.000 de euro, la Spitalul Județean decembrie 16, 2019 - Continuă investițiile în aparatura de laSspitalul Județean. În nicio săptămână, 8 noi aparate performante, în valoare de peste 160.000 de euro, au ajuns la unitatea medicală. Șase sunt pentru sălile de operații, iar două ajută în depistarea precoce a riscului de AVC.
DREPT LA REPLICĂ : Vezi ce spune Gabriel Rus despre condamnarea sa decembrie 16, 2019 - Condamnat la 5 ani și două luni de închisoare, Gabriel Rus spune că își asumă responsabilitatea pentru cele întâmplate, însă consideră pedeapsa aplicată prea mare. VEZI cu ce se ocupă după gratii:
Rostul de dimineaţă: Nimic mai luminos, după câteva zile îmbâcsite la Bistriţa… decembrie 16, 2019 - Nimic mai luminos, după câteva zile îmbâcsite / risipite în cioburi la Bistriţa, decât să te aştepte la capăt emoţia încrustată în imaginea unui elev zâmbind senin şi  încrezător, umăr lângă umărul profesorului său…
FOTO: Perseverența a dat roade! Sorin Pop, campion la motociclism, categoria sa! decembrie 16, 2019 - S-a reîntors la acest sport după o pauză destul de lungă. Deși inițial fără a avea pe nimeni alături, decât un vis nebun, Sorin Pop a perseverat. A obținut punctaje tot mai mari, de la o competiție la alta. Iar ieri, la Gala Campionilor, a urcat pe podium, pe locul I, la categoria sa!
FOTO: Dacă în ultimii 7 ani n-ai petrecut cu prietenii o seară la Taverna Dogarilor nu știi ce-ai ratat! decembrie 15, 2019 - Să ai Taverna Dogarilor de 7 ani în oraș și să nu fi petrecut o seară alături de prieteni aici vara, sub vie, sau iarna, în fața șemineului, atunci, în mod clar, nu știi cât de frumoasă poate fi viața în orășelul ăsta mic și frumos! Dacă îți place mâncarea bună și cauți gusturi și savori unice, cum nu găsești oriunde, un vin bun, poezia sau să cânți și să dansezi după pofta inimii, ar fi trebuit deja să fi trecut măcar o dată pe la Taverna Dogarilor! dacă nu ai făcut-o, mai ai timp...
Colindătorii care au speriat Crăciunul și Bistrița! Și copiii, și zăpada… decembrie 15, 2019 - TOOOOT! N-a mai rămas nimeni cu pace în suflet după ce i-a văzut pe colindătorii lui Crețu din Centrul Vechi al Bistriței! Dacă alții au ornamente de Crăciun de poveste, la Bistrița s-a optat după unele de groază, că așa suntem noi, mai speciali! Fotografiile de mai jos ne-au fost trimise de o cititoare, care și-a băgat copiii în sperieți după o plimbare liniștită pe Pietonal.
FOTO: Ai o bijuterie din aur veche sau ruptă? La Atlantis Gold o poți înlocui cu una nouă, la modă decembrie 15, 2019 - Magie de Crăciun la Bijuteria Atlantis Gold din incinta B1 Shopping Center! Aici, orice bijuterie veche sau ruptă poate fi înlocuită cu una nouă, numai bună să ți-o faci cadou de Crăciun sau să o faci cadou cuiva drag! În stoc tocmai au intrat sute de bijuterii din aur și argint pentru copii, tineri sau pentru adulți, oricât de pretențioși ar fi, tot găsești ceva pe gustul celor dragi, chiar ai de unde alege la Atlantis Gold.
DE CITIT: O pădure cu stafii și ierburi vrăjite. O ființă stranie. O întâmplare neobișnuită. Homeric…! decembrie 15, 2019 - O pădure cu stafii și ierburi vrăjite. O ființă stranie. O întâmplare neobișnuită. În afara timpului, în afara istoriei. În miezul cald al poveștii. „Un răsfăț al simțurilor și un desfrâu al fabulosului într-o carte a pasiunilor damnate și a farmecelor fatale…”
Marș comemorativ: 30 de ani de la Revoluție! decembrie 15, 2019 - În acest an se împlinesc 30 de ani de la Revoluția ce a condus România la ieșirea de sub comunism. Pentru a comemora evenimentele din `89, Asociația Bistrița Civică organizează un marș. Se va merge exact pe traseul pe care l-au făcut atunci bistrițenii.
FOTO: CUPA CÂRLIONȚ LA ȘAH 2019, Ediția a II-a decembrie 15, 2019 - Asociația Cârlionț a organizat sâmbătă, 14 decembrie, Cupa Cârlionț la șah pentru juniori. A fost a doua ediție a acestei competiţii: „Sperăm ca acest concurs să devină o tradiție pentru șahul bistrițean..."
INEDIT: Un primar scoate bani din buzunar pentru a premia cea mai frumoasă casă veche împodobită decembrie 15, 2019 - Multe localități au case vechi ce ajung să fie demolate. Pentru a scoate în evidență frumusețea lor, un primar și-a provocat localnicii să le împodobească. Iar cea mai frumoasă casă împodobită va fi premiată. Cu bani din buzunarul propriu al primarului.
Rostul de dimineaţă: Motive serioase de îngrijorare… Sau suspiciune…? decembrie 15, 2019 - Avem motive serioase de îngrijorare. Şi de suspiciune. Cu atât mai mult cu cât lucrurile evoluează într-un ritm galopant. Aproape de nestăpânit… Scapă de sub control. Iar efectele se anunţă cel puţin îngrijorătoare. Dacă nu cumva chiar alarmante.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Bistriţa Bârgăului, Năsăud, Rebrişoara şi Salva decembrie 15, 2019 - Locuitorii din Bistriţa Bârgăului rămân astăzi fără apă potabilă, pentru câteva ore.
A început sancționarea celor care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată de Poliția Locală: 500 de lei decembrie 14, 2019 - Încă de luna trecută, Poliția Locală a început să îi sancționeze pe cei care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată în această perioadă a fost de 500 de lei.