Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii

Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii

„Premiile municipiului Bistrița” se vor decerna vineri, 13 decembrie, la Palatul Culturii din Bistriţa, în cadrul unei ceremonii festive.

Este evenimentul prin care Primăria Bistriţa îşi manifestă aprecierea față de cei care au făcut ca numele oraşului să fie cunoscut în ţară şi străinătate.

Am deosebita onoare să invit cetăţenii municipiului Bistriţa la festivitatea de decernare a „Premiilor municipiului Bistrița”, manifestare menită să exprime aprecierea noastră față de cei care, prin participarea lor la concursuri, competiţii, întreceri sau alte acţiuni cu participare naţională sau internaţională, au făcut ca numele Bistriţei să fie cunoscut în ţară şi străinătate“, a transmis primarul Ovidiu Creţu.

Premiile municipiului Bistrița vor fi decernate la Palatul Culturii vineri, 13 decembrie 2019, începând cu ora 17.00. Iată cine sunt laureaţii acestui an:

Secţiunea învăţământ

 1. Coșofreț Larisa Daniela
 2. Varga Ștefania Larisa
 3. Duda Andrei Cristian
 4. Sima  Mario Robert
 5. Dohotari Alexia Maria
 6. Velcherean Alexandra
 7. Petrușca Sergiu
 8. Marcu Paul
 9. Juhos Ilka
 10. Avram Silviu  Ionuț
 11. Grecu Alexandru
 12. Floare Doru
 13. Moca Andrei Cătălin
 14. Luca Daria Maria
 15. Zahari Alexandra  Maria
 16. Nedelea Cristian Onisim
 17. Andaci Tibor
 18. Pop Mihai Gabriel
 19. Măican Cristina -Alexandra
 20. Costînași Alessia Ioana
 21. Ivan  Iosif
 22. Mogovan Abigael
 23. Cîmpean Abel Cătălin
 24. Mogovan Alex Vasile
 25. Marc Ioana Viorica
 26. Pop Andrada Lorena
 27. Szilagyi Andreas Robert
 28. Palage Maria Iasmina
 29. Tarniță Ianis Florin
 30. Tălpaș Ioana
 31. Pop Maria Victoria
 32. Măgherușan Anda Raluca
 33. Cosma Cosmina Denisa

Secţiunea sport

 1. Musteață Liana Ionela
 2. Vizitiu Florin
 3. Sîngeorzan Dragoș
 4. Chirlejan Georgiana Ștefania
 5. Plaian Tania Maria
 6. Chirlejan Cristiana Teodora
 7. Moldovan Luca Flaviu
 8. Strună Oana Adela
 9. Sîngeorzan Ioana
 10. Negrea Nicolae
 11. Petri Ana Diana și Pop Cristian Ioan
 12. Turlaș Vlad Darius și Rafa Mădălina Diana
 13. Dobraniș Denis
 14. Dobraniș Darius

Secţiunea cultură

 1. Moldovan Mariana
 2. Moldovan Sever
 3. Pop Ștefan Marian

Secţiunea ştiinţă şi economie

 1. Petri Zosin- Sergiu
 2. Ioja Ioan
 3. Macarie Doina
 4. Duda Vasile
 5. Roșca Paul -Ersilian
 6. Gavrilaș George-Alexandru

Secţiunea diverse

 1. Ciubucă Irina
 2. Marian Daria Anamaria
 3. Staicu Maya Alexandra
 4. Borodi Ștefan Cristian
 5. Sava Ilinca Elena
 6. Berende Bogdan
 7. Chereja Ionel
 8. Crușitu   Ionuț Aurelian
 9. Sover Imre Vasile
 10. Cornea Cristian Petru
 11. Petri Jason Andrei
 12. Petri James Florin

Foto deschidere – Arhivă 

Vaccinarea copiilor – obligatorie!? Se anunță amenzi uriașe pentru părinți, în anumite cazuri ianuarie 27, 2020 - Vaccinarea ar putea deveni obligatorie în România, chiar de la finalul lunii februarie! Autoritățile vor să țină astfel sub control bolile care pot fi prevenite prin imunizare. Se anunță amenzi astronomice, în anumite situații, pentru cei care refuză:
Se întâmplă în Bistrița: În amintirea milioanelor de victime ale Holocaustului… ianuarie 27, 2020 - Cele 6 milioane de victime care s-au stins în urma atrocităților din lagărele de concentrare nazistă Auschwitz - Birkenau vor fi comemorate mâine, la Sinagoga Bistrița. 
Aproape 900.000 de lei dați de CJ primăriilor! VEZI la ce trebuie să folosească acești bani: ianuarie 27, 2020 - Consilierii județeni vor aproba alocarea a aproape 900.000 de lei, primăriilor din județ. Acești bani vor veni în ajutorul organizării unor licitații. Iar produsele vor ajunge la școli.
Vrei să-ți păstrezi mașina cumpărată cu volan pe dreapta? Pune-ți câteva mii de euro „la ciorap””! ianuarie 27, 2020 - Unul dintre efectele brexit-ului este și interzicerea folosirii pe drumurile din România a mașinilor cu volan pe dreapta. Există o variantă de a le păstra, dar asta implică modificări aduse autoturismului. Iar costurile pot trece de 2.000 de euro.
Fotolii speciale la Oncologie, pentru mai mult confort în timpul administrării citostaticelor ianuarie 27, 2020 - Pacienții oncologici vor avea parte anul acesta de mai mult confort atunci când li se administrează citostaticele. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița vrea să achiziționeze fotolii speciale în acest sens.
Clop cu pană de păun, printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut. Cât a costat: ianuarie 27, 2020 - Printre cadourile primite de președintele Klaus Iohannis anul trecut se numără o șapcă de la Donald Trump, tablouri și chiar și un clop cu pană de păun. Acesta a fost realizat de un artist din Bistrița-Năsăud. Cât a costat:
Se caută jurist pentru Camera Notarilor! Oferte deosebite, la Îndemînarea SRL și Biroul de Construcții Bistrița ianuarie 27, 2020 - Camera Notarilor Publici caută spre angajare un jurist! Posturi libere la Îndemânarea SRL, dar și la Biroul de Construcții Bistrița care angajează arhitect, proiectant, inginer geodez și asistent manager! Oferte deosebite, mai jos:
FOTO/VIDEO: Un bărbat și o femeie, prinși în flagrant cu 6 kg de cannabis ianuarie 27, 2020 - Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de trafic de droguri. Mașina, în care se aflau cei doi a fost oprită în trafic. În interior, polițiștii au găsit 6 kg de cannabis. AFLĂ detalii:
Voință și ambiție: Claudia Rostaș, crescută la Centrul pentru Protecția Copilului Beclean, luptă pentru supraviețuire! ianuarie 27, 2020 - Claudia Rostaș are 28 de ani, a crescut la Casa de copii Beclean și muncește ca femeie de serviciu în Cluj. A stârnit admirația tuturor, evoluând într-un intens reality show difuzat de Kanal D. „Ești un exemplu viu de voință și încă o dată dovedești că omul simplu, plin de voință, credință și ambiție, depășește orice obstacol!”
Doi tinerei prinși, în mașină, cu pliculețe cu substanțe albe și verzi! ianuarie 27, 2020 - Polițiștii au oprit în trafic un autoturism. Doi tinerei, de 19 și 21 de ani, s-au ales cu dosare penale. Aceștia aveau asupra lor mai multe plicuțele cu subtanțe albe și verzi. Fiind suspecte a avea efect psihotrop, cazul a fost declinat structurii competente.
Aquabis: Trei localități din județ rămân fără apă potabilă astăzi ianuarie 27, 2020 - Trei localități din județ rămân fără apă potabilă astăzi, pentru câteva ore – anunță Aquabis.
MICA ROCADĂ: Curtean schimbă poziția, dar nu clădirea! De la Consiliul Județean trece la Prefectură ianuarie 27, 2020 - Liberalul Eugen Curtean și-a anunțat demisia din funcția de consilier județean. Poziția acestuia va fi preluată de liberalul Călin Sbîrciu. Curtean nu se va muta însă prea departe. Se pare că acesta va fi numit în funcția de subprefect.
EXCEPȚIONAL Un sîngeorzan se luptă să reprezinte Norvegia la Eurovision ianuarie 27, 2020 - Norvegia are șanse să fie reprezentată anul acesta la Eurovision tocmai de un român. Este vorba despre Alexandru Grindvoll, un tânăr cu origini în Sîngeorz-Băi. Se pare că mama sa s-a stabilit în Norvegia în urmă cu mai bine de două decenii.
FOTO: Cafe Noir și-a mărit bucătăria! Și meniul! Crema catalană și fructele de mare, noutățile din meniu! ianuarie 27, 2020 - Oricând ai ajunge la Cafe Noir, cafeneaua prietenoasă, plină de grupuri de prieteni, de pe strada Crinilor din Bistrița, vei găsi nu doar cafeaua excepțională a celor de la River, servită în zeci de sortimente, ci și mâncare bună, bună de tot. Pentru a face față tuturor comenzilor ( acum mâncarea se livrează și la domiciliu), bucătăria a fost mărită și adaptată noilor provocări venite din partea clienților. Mai mult, și în meniu sunt noutăți!
Cupa EHF: Gloria Bistrița – Odense Handbold 25-23 (13-12): O victorie cât toată Liga Florilor ianuarie 26, 2020 - Gloria Bistrița nu a cedat niciun centrimetru pătrat din terenul Sălii Polivalente în această seară, jucându-și până la fluierul final șansele de-a continua în Cupa EHF, chiar dacă acestea păreau mici.