Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  181 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]iteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Preotul Constantin Necula, așteptat la Năsăud!

07/12/2017 14:27:44 Ana ȘTEFĂNEL  
Un preot iubit și aplaudat, un preot care dă speranță este așteptat vineri la Năsăud. Sala Casei de Cultură Liviu Rebreanu se anunță deja plină pentru evenimentul de mâine, când vine în orașul-academicienilor preotul Constantin Necula.

Îmbodobirea bradului de la Casa de Cultură Liviu Rebreanu Năsăud va fi un moment marcat de venirea preotului Constantin Necula.

Preot îndrăgit pentru discursurile sale nonconformiste, care ajung la sufletele oamenilor, Constantin Necula va ajunge la Năsăud vineri, 8 decembrie, la ora 17.30.

Organizatorii anunță că sala este deja plină: «Ne bucurăm nespus de interesul foarte mare pentru conferința domnului Pr. Conf. Dr.Constantin Necula. Acesta este unul dintre momementele în care sala Casei de Cultură pare un cub mic și neîncăpător. Ne cerem scuze pentru cei care nu au reușit să fie printre cei 400 de oameni prezenti la conferință. Sperăm doar ca părintele să revină cât mai des la Năsăud! Vă mulțumim».

Astăzi, preotul Constantin Necula va fi prezent la Bistrița. Detalii, AICI.

vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro