Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  306 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Bistrița a făcut în ultimii ani 2,5 milioane de euro, la buget, din amenzi

18/05/2017 15:26:20 Raluca NECHITI  
Cei prinși pe picior greșit au plătit în ultimii trei ani nu mai puțin de 2,5 milioane de euro, la bugetul local, după ce au fost amendați de diverse instituții ale statului, cele mai multe fiind amenzile de circulație. Veniturile din amenzi se află în top-ul celor mai mari venituri de la buget, după impozitele pe clădiri.

Mii de bistrițeni au trecut pe la casieriile Primăriei municipiului Bistrița, în ultimii trei ani, după ce au primit amenzi usturătoare. În top conduc detașat amenzile de circulație...

Numai anul trecut 8.590 de persoane au fost amendate, sancțiunile contravenționale primite de aceștia fiind trecute în evidența municipalității.

Până la finele anului, cei care au fost sancționați de instituțiile statului, cu atribuții de control, au plătit bugetului municipalității 4.065.481 de lei.

În anii precedenți, în bugetul municipalității au ajuns peste 6,5 milioane de lei, veniturile din amenzi constituind una dintre principalele surse de venituri la bugetul de stat, fiind în top trei, ca principalele surse de venituri bugetare, după impozitul plătit pe clădirile firmelor care ajunge la 11,7 milioane de lei și impozitul pe clădirile plătite de persoanele fizice (6 milioane de lei).

Veniturile din amenzi ocupă locul III, cu peste 4 milioane de lei.

La finele anului trecut impozitele pe terenuri plătite de persoanele fizice și juridice ajungeau la 2,6 și respectiv 1,8 milioane de lei, în timp ce impozitele pentru mijloacele de transport ale persoanelor fizice sunt de 3,8 milioane lei, iar cele ale persoanelor juridice de 2,3 milioane lei.

 

4863 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close