Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  184 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primăria Bistrița nu renunță la ideea locuințelor-container pentru săraci

13/02/2018 11:49:46 Bianca SARA  
Deși încă nicio locuință de necesitate nu a fost amenajată, Primăria Bistrița nu renunță la acest proiect și alocă bani și anul acesta pentru containere dedicate celor mai săraci dintre bistrițeni.

Ideea de locuințe de necesitate pentru cei mai săraci dintre bistrițeni este vehiculată de municipalitate de mai bine de 5 ani. Întrucât acestea, care au forma unor containere, îi vor găzdui pe cei care nu se pot adapta și nu își pot plăti nici măcar cheltuielile de la blocurile sociale, municipalitatea a avut probleme în a identifica un teren propice fără a determina revolta „vecinilor”, care au investit zeci de mii de euro în vile cochete. 

Variantele luate în calcul de municipalitate vizau aproape exclusiv cartierul Viișoara, spre disperarea locuitorilor din zonă, care nu sunt de acord ca acești oameni să locuiască atât de aproape.

Pentru bugetul de anul acesta, Primăria Bistrița a alocat din nou bani pentru acest proiect. Potrivit proiectului de buget, anul acesta vor merge 38.000 de lei pentru proiectarea locuințelor de necesitate.

Municipalitatea continuă să construiască și blocuri sociale, tot în Viișoara, unde deja s-a conturat un cartier care îi găzduiește pe cei cu posibilități materiale scăzute. Pentru proiectul tehnic și începerea execuției unui bloc a fost alocată suma de 135.000 de lei, iar pentru studiu de fezabilitate a altui bloc vor merge 75.000 de lei.

 

 

 

1339 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro