Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne la 0744 391 999! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Mesajul unui îndrăgostit din Bistrița, viral pe Internet: Iubește-mă încă o dată! Știi că mă prind mai greu! –Mno-
Ungur i-a cumpărat Elenei Udrea prune și șosete de lână! Doamnă, nu știți ce-ați făcut...
Containerele s-au umplut și gunoiul zace pe lângă pubelele pline!
Toate ofertele Divas Instal, acum într-un singur loc: în showroom-ul și depozitul de pe Drumul Sigmirului!
Cele mai frumoase bijuterii pentru copii le găsești la Safirelli!

  344 vizitatori online


Laboratorul Coroana de Aur
Orice evenimet are momentele lui dulci.
Romarta
Încălţăminte şi marochinărie din piele de cea mai bună calitate direct de pe podiumurile de prezentare ale
Cantina Alfa
Catering în tot judeţul pentru mese comune. MENIUL ZILEI LA 9 LEI
Electro Supermax
Case de marcat fiscale cantare electronice sertare de bani numărătoare de bani si nu numai.
Crista Carla - aranjamente florale
Florile - CADOUL CU CARE SIGUR NU DAI GREŞ
Sabiroli
Complexul comercial Sabiroli vă oferă:
Blyng Blyng - haine și accesorii cool
Dacă vrei să nu treci neobservată alege haine și accesorii cool de la Blyng Blyng Its fashion time
Catering Rebrișoreana
Oferim catering în tot județul pentru evenimente (petreceri botezuri înmormântări).
Tractări Auto Vepreciuc
Firma noastră este specializată în tractări remorcări şi transport autovehicule atât pe raza judeţului
Farmacii de gardă
FARMACII DE GARDĂ SEPTEMBRIE 2014.
Clinica Sanovil
Înfiinţată în 2007 cu un profil de obstetrică ginecologie Clinca Sanovil vine în întâmpinarea nevoilor dvs o
PROLEMATEX PRODCOM
Firmă producătoare de tâmplărie din lemn stratificat lemn masiv și PVC.
Spălătoria Pro Wash - jet de apă caldă
Spălătoria Pro Wash are grijă de masina ta oferind servicii de spălare interior exterior cosmetizare auto.
ElectriceElectrocasnice Biasicom
Produse de cea mai buna calitate la preturi imbatabile

REDACȚIA:
Tel: 0744-391999
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primarul Grigore Țiolan: Comuna Feldru merge înainte!

07/12/2012 11:21:12  
În șase luni, lucrurile s-au schimbat mult în bine, în comuna Feldru. Oamenii nu mai trăiesc cu frica-n sân, nu mai sunt amenințați. Oamenii din Feldru sunt, după atâția ani, liberi.

Dacă în vară, PSD-ul a încercat să instaureze “teroarea roșie” la Feldru, cu amenințări și scandaluri, acum comuna parcă s-a eliberat. Grigore Țiolan și Iacob Sîngeorzan au început să ducă Feldru pe drumul cel bun. Și feldrihanii simt diferența, după numai șase luni. Se pot manifesta liberi, pot spune ce gândesc.

Echipa Alianței România Dreaptă a fost primită cu clădură la Feldru și va fi susținută cu siguranță de locuitorii acestei comune și în 9 decembrie

„Suntem liberi, călcăm peste minciuni, șantaj și amenințări!”

„De cât timp aștept eu să vin să vorbesc cu dumneavoastră, oameni liberi, într-o comună liberă, într-o comună în care fiecare poate să facă ceea ce vrea și să spună ceea ce gândește! Feldru este o comună liberă, uitați-vă cu câtă lejeritate vă manifestați, uitați-vă că nu e nimeni care să vă amenințe, nu e nimeni care să vă sperie, nu e nimeni care să vă spună ce să faceți. Fiecare poate să facă și să se comporte ca un om liber. Vă amintiți ce a fost aici, în campania electorală, la alegerile locale. Iată ce este acum! Aceasta e diferența și e mare diferența! Aceștia sunt oamenii pentru care am luptat cu toții, dumneavoastră în primul rând dar și eu cu dumneavoastră”, a spus deputatul Ioan Oltean în fața oamenilor din Feldru.

“De câteva luni, comuna nu mai bate pasul pe loc, de câteva luni, comuna înaintează spre democrație, spre libertate. Și trebuie să meargă înainte nu numai comuna, ci și țara trebuie să meargă înainte. De șase luni de zile, România bate pasul pe loc, de șase luni de zile, România este marginalizată. E vremea ca aceste lucruri să înceteze, e vremea ca România să meargă înainte. Aveți mulți copii în străinătate, întrebați-i cum se vorbește acum despre ei în străinătate și cum se vorbea în mai, anul acesta! România este blocată, oameni buni și suntem în măsură să o deblocăm. Nu ne mai oprește nimeni, oameni buni, nu ne mai poate opri nimeni. Nu ne mai oprește minciuna, nu ne mai oprește șantajul, nu ne mai oprește amenințarea, nimic nu ne mai oprește. Îi anunț pe cei care toată ziua mint că nu ne sperie. Suntem oameni liberi și suntem pregătiți să mergem înainte, să călcăm peste minciuni, să călcăm peste șantaje, să călcăm peste tot ce este împotriva unor oameni liberi, într-o țară liberă. Vrem să trăim mai bine și se poate trăi mai bine în țara asta. Aveți oameni vrednici în fruntea comunei, e nevoie de oameni vrednici în fruntea acestei țări”, a mai spus deputatul Văii Someșului, Ioan Oltean.

„Avem nevoie să ne ajutați încă o dată, să avem la București doi oameni de treabă din județul nostru, domnul deputat Ioan Oltean și domnul Cristian Florian, fost prefect. Fiecare dintre ei și-a adus contribuția, de-a lungul timpului, la bunăstarea județului și a comunei Feldru. Multe realizări se leagă de ei. În ce privește viitorul comunei noastre, vor fi derulate, de anul viitor, foarte multe proiecte, cel puțin patru proiecte mari: apă-canalizare, stație de epurare, drumurile forestiere, reabilirarea acestui cămin cultural care va trebui să arate ca o bijuterie. Pentru satul Nepos, vom depune un proiect pentru amenajarea unui mini-teren de sport cu gazon sintetic. Pentru toate astea, avem nevoie de ajutorul domnului deputat Ioan Oltean” – Grigore Țiolan, primarul comunei Feldru.

“Noi am votat pentru primar și am câștigat, noi n-am votat să ne dăm președintele jos și totuși am câștigat. Noi vrem să câștigăm și în 9 decembrie! Vrem să susținem Alianța România Dreaptă, vrem să avem oamenii noștri și vrem să facem multe în comuna Feldru. Vom lucra zi și noapte ca să aducem Feldru acolo unde ar trebui să fie” – Iacob Sângeorzan, viceprimarul comunei Feldru.

Biroul de presă al ARD

1606 vizualizari


Rau primar
  (11/06/2013 22:57:39)
[ dany ]
DOMNU Stefan SANGEORZAN a fost si este un DOMN pe cind asta aaaa cum il cheama e un mare marlan.taranoi care zbiara LA toata lumea .nu stie cu ce se mininca functia lui si cind vre sa se impuna zbiara din toti rarunchi.deja noi feldriheni NE AM convins pe cine avem primar.un MARlan.taranoi ajuns.hai stefane inapoi.
pt vasilica
  (07/12/2012 23:17:02)
[ marian ]
D-le vasile nimeni nu-i manaca nimic fostului primar, si-a mancat sigur: omenia respectul increderea si tot ce are un om mai e pret intr-o comunitate. Nu iti cer sa intelegi pt ca dupa limbajul pe care il folosesti, nu prea cred ca o sa reusesti...faci parte din acea sleata* de golani care in urma cu ceva timp injurau si amenintau .....si care incet incet dispare. O seara placuta cititorilor bistriteanul.ro
postać
  (07/12/2012 20:10:58)
[ S.Ionica ]
Va asteptam in Romania, tara tuturor asteptarilor si va promitem ca o sa va simtiti minunat pentru ca avem promisiuni enorme!
PENTRU ANALFABETUL CARE II MINCA CEVA LA BUFTEA
  (07/12/2012 19:26:03)
[ IVASILE AUSTRIA ]
MAI RATATILOR CE MAI VRETI DE LA BUFTEA NU MAI E PRIMAR NU CANDIDEAZA EL TU CEL CARE VORBESTI ESTI UN LINGAU DE PDL ARDEVAR FOC SA VA ARDA DE GUNOAE AICI E VORBA DE BROSCOI DACA VA SIMTITI VINOVATI DATI MAI DEPARTE CE TREABA ARA FIUL LUI SINGEORZAN SA II FACETI CEVA LUI CE ARE EL CU BROSCOIUL VOI ALCEVA NU STITI DECIT MINCIUNI SI SA VA DATI LA FAMILIA LUI SINGEORZAN ORI CUM O MAI VORBIM DUPA 10 GUNOAE ORDINARE CE SUNTETI NU AVETI 7 LUNI DE ACASA NU 7 ANI
Nu votam cu PSD !
  (07/12/2012 15:54:38)
[ S.Ionica ]
Feldru,nu este al lor !! Este al nostru celor civilizati, las-i sa-si verse zoaiele, de altceva oricum nu sunt in stare iar cei care au ceva in minte o sa-si de-a seama de gradul lor de cultura si civilizatie. De ce sa batem in retragere ?
pt usl-ei
  (07/12/2012 15:51:43)
[ DIANA ]
ma bucur ca sa scapat de nenorocitii de psd-ei de la feldru, sunt niste gunoaie care promoveaza incopetenta si nepotismul:sasaitul a ajuns la politia locala si el nu stie cum il cheama un analfabet..iar fostul consilier al lui buftea' a intrat in consiliui judetean unde stie toata lumea cat de corect" a fost concursul...si multe alte exemple. asa sa le ajute dumnezeu.
pt buftea si analfabetii lui
  (07/12/2012 15:23:28)
[ sora primarului buft ]
voi vorbiti toti aia a lui buftea,gunoaiele si analfabetii satulu, care a-ti mancat si trait bine 12 ani de pe comuna Feldru. vi ciuda acum ca nu mai aveti ce manca si mai vreti iar ciolanu uslisti (...)i ca pute dupa voi cat mintiti lumea inclusiv dupa buftea si pilosu tene. vedeti-va de treaba voastra si lasati tinerii din ARD la putere. la puscarie cu voi usl
ratatilor
  (07/12/2012 14:38:48)
[ feldru ]
mai ce(...) de primar da-va dracu pe voi cu sangeorzan iacob in frunte voi nu snteti in stare de nimik pt ca va lipseste clar mintea,inteligenta
uslamistii din feldru
  (07/12/2012 14:10:20)
[ alin ]
haha,ce ii doare pe uslamisti ca au pierdut primaria feldru,mah agresivule ce ai scris 7 comentarii,dc nu te intrebi cum a ajuns balbaitul ficiorul lu fostu primar politist local in b-ta,nu prin trafic de influenta,europa va uraste uslamistilor,sunteti cea mai spurcata mafie care a existat vreodata
controale
  (07/12/2012 13:58:55)
[ pt jacob ]
Sper ca dupa 9 dec domnul presedinte CJ va trimite putin curtea de conturi la feldru si celelalte institutii competente pt ai verifica pe cei doi mafioti jacob si grigore...pe voi doi sigur va va manca puscaria dar stati linistiti toate la timpul lor..
pentru com feldru
  (07/12/2012 13:54:54)
[ DOCHITA FELDRU ]
MAI TOLAN DACA TOT SPUI CE A FACUT BROSCOIUL SPUNE CA TIA DAT GARA SI TIAI FACUT CASA SPUNE CA SI LA JUNCU A FURAT DOT DIN GARA SI SIA FACUT CASA ASTA NU SPUNETI ADEVARUL DOARE O SA VA DOARE RAU DIN 10 DECEMBRIE VOI CREDETI CA DACA VA FI ALES BROSCOIUL CU MUSTATA O SA FACA CEVA O SA SUGA CEVA LA USL
mincinosi
  (07/12/2012 13:53:54)
[ tony ]
Ordinariilor,dupa ce ati furat la alegeriile locale veniti acuma cu sfintenii???sa va mance cancerul pe olteanu,grigore,si ala cu studii europene care isi da la bucu cu rica...poponarilor..
mizerabililor
  (07/12/2012 13:51:10)
[ vasile ]
esti o mizerie ordinara bai grigore..tu primar???:)))) si celalalt analfabet viceprimar??vai steaua voastra de mizerii,voi nu stiti nici sa va adresati cetateanului ba va mai prezentati si pe la tv..penibililor
PENTU CETATENI DIN FELDRU SA VADA CE AU VOTAT
  (07/12/2012 13:50:03)
[ DIN PRIMARIE ]
MAI CEL CU 6 CLASE SPUI CA VETI LUCRA CU ZI CU NOAPTE IA SPUNE TU OAMENILOR CITE SUTE DE MILIOANE AI LUAT TU DIN PRIMARIE CA AI DESFUNDAT NISTE PODETE AI CREZUT CA OAMENI DIN FELDRU SUNT PROSTI NU STIU CA TI AI MUTAT FIRMA PE COPILU LUI VARITA SI BANI II IAI TU CELE 680 DE MILIOANE IN 5 LUNI DE ZILE DACA TOT VA AFIRMATI SPUNETI TOTUL
pentru com feldru
  (07/12/2012 13:43:49)
[ DIN PRIMARIE ]
TOLAN DACA TOT TE AI AFISAT SPUNE ADEVARURI NU MINCIUNI CE AI FACUT VOI IN 5 LUNI ATI UNBLAT NUMAI CU MINCIUNI SI TU SI BROSCOIUL SI CEL CU STUDI EUROPENE ADICA VICELE SPUNETI CA COM FELDRU A FOST TERORIZATA VOI VORBITI PE CINE A SCOS SINGEORZAN DIN BIROU CUM AI FACUT TU SI DACA TE INTREABA CINEVA CEVA NUMAI URLI LA EI SUNTETI NISTE GUNOAIE TOTI MACAR FITI CORECTI
Multa naivitate sau pupi-ncurism basist !!!
  (07/12/2012 13:27:15)
[ costan ]
Cine poate crede ca ARDeiasii,sunt in stare sa faca altceva,dect au facut pana acum,adica sa fure si sa minta,la fel ca idolul vostru,Basescu sau Roberta Anastase,pentru a numi doar pe cei exponentiali din mincinosii natiunii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
16:21 - Dacă tot n-are de lucru, vicele Peteleu și-a luat concediu
15:28 - Votează cu curu` o dată-n viață! Alina Moldovan vrea votul tău pentru a poza în Playboy! Nu lăsa orașul să rateze ocazia!
14:30 - 40 de familii scoase în stradă de Primăria Bistriţa şi o clădire nefolosită de doi ani şi jumătate!
13:07 - Dolha acuză: La prefectură se fac adeziuni către Partidul Liberal Reformator!
12:22 - Liberalul Dolha: PLR e ca o societate comercială neînregistrată! Primarii Simionca și Dedean își vor pierde mandatele
12:02 - Daniel Frăsincari, fostul director al Camerei Agricole, a dat în judecată Consiliul Judeţean
11:25 - Ungur ratează a treia oară şansa de a fi avocat
10:26 - La Sebeș se poate, la Bistrița nu! Handbalistele din Alba au un buget de 20 de miliarde de la Primărie și CJ!
10:22 - A murit Lucian Cotfas, mentorul saniei bistrițene!
10:15 - Străzile noastre, alegerea VOASTRĂ!
09:34 - Ecologistul Marius Bălan nu vrea piață BIO în fața Bisericii Evanghelice
09:12 - AFLĂ care dintre primarii PDL vor să treacă la PSD

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2014 Bistrițeanul.ro