Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  182 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Primarul Ovidiu Crețu: Pregătiți schiurile!

05/12/2017 18:31:33 Ana ȘTEFĂNEL  
Odată cu momentul în care Bistrița a intrat oficial în atmosfera de sărbătoare și a fost pornit iluminatul festiv, primarul Ovidiu Crețu a făcut și un anunț important pentru comunitate: vom schia iarna aceasta pe pârtia din Wonderland.

Pârtia din Wonderland a devenit un subiect de discuție aflat pe buzele tuturor bistrițenilor. Pe Dealul Cocoșului s-au investit foarte mulți bani, însă anul trecut nu s-a putut schia.

Anul acesta, „prognoza” nu era favorabilă, fiind probleme cu omologarea. Până la urmă și acest lucru a fost rezolvat, iar acum bistrițenii trebuie să aștepte frigul sau zăpada.

Primarul Ovidiu Crețu a anunțat astăzi, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun, că singurul lucru care lipsește acum e zăpada sau frigul. Odată ce va fi suficient de frig sau dacă va ninge destul, primarul Bistriței spune că pârtia va putea fi, în sfârșit, utilizată.

2294 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro