Primul bloc din ansamblul Amicii Residence e gata! Apartamente spațioase, luminoase, pe o străduță liniștită, își caută proprietarii!

Primul bloc din ansamblul Amicii Residence e gata! Apartamente spațioase, luminoase, pe o străduță liniștită, își caută proprietarii!

Se lucrează la ultimele finisaje interioare ale primului bloc ridicat de Amicii Building pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița. Cei care vor să cumpere un apartament sunt invitați să vadă cu ochii lor calitatea lucrărilor și a materialelor folosite și, în limita disponibilității, să-și aleagă apartamentul, etajul preferat, cu cea mai frumoasă panoramă… 

Recunoscuți pentru calitatea cu care lucrează în construcții, Amicii Building au vrut să-și impună la Bistrița și stilul arhitectural, și viziunea proprie în materie de ansambluri rezidențiale. Au găsit terenul perfect, pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița și, în primăvară, au început lucrările la primul ansamblu rezidențial care poartă integral amprenta lor și se ridică la standardele de calitate pentru care s-au făcut cunoscuți.

La primul dintre cele trei blocuri se lucrează la ultimele finisaje în apartamente și pe scara interioară, iar în ianuarie-februarie 2019 primii locatari se vor muta aici. Al doilea bloc este și el ridicat, urmând ca în primăvară să poată primi și el primii locatari.

Cine vrea să vadă cu proprii ochi calitatea lucrărilor și a materialelor folosite poate să dea oricând o fugă pe șantier și să se convingă: acum poate prinde ansamblul în diferite faze de construcție. La al doilea bloc se pun ultimii metri de vată bazaltică, soluția folosită pentru izolarea termică, iar în primul bloc au fost montate ușile de intrare în apartamente și urmează a fi montate cele interioare. S-au făcut tencuielile și instalațiile electrice și tehnico-sanitare, iar în câteva apartamente se lucrează deja la montarea gresiei și a faianței aleasă de cumpărător.

Avantajul cumpărătorului este că apartamentele se dau la cheie, finisate, iar acesta poate să aleagă materialele și culorile pe care le dorește – dacă achiziția a fost făcută în timp util, în faza de construcție sau înainte ca echipele Amicii să înceapă amenajările interioare.

Arhitectura blocurilor a fost gândită astfel încât locatarii să se bucure de cât mai multă lumină naturală în apartamente, toată ziua, au ferestre mari, de sus până jos, cu sticlă triplă, care permit luminii să intre, dar au înaltă protecție pentru temperatură și zgomotul de afară. Interesant este că orice suprafață ar avea apartamentul, a fost astfel proiectat orice metru pătrat din el încât fiecare este foarte spațios, niciunul nu are aerul unui spațiu îngrămădit, în care să nu poți respira. Plus că toate au balcoane mari, iar câteva au chiar terase. Dacă vă uitați prin camere, nu o să vedeți niciun calorifer. Pentru că toată încălzirea se face prin pardoseală, economic, atât financiar, cât și ca și spațiu.

La final, Ansamblul Rezidențial Amicii Building va avea în cele trei blocuri, 33 de apartamente spațioase, luminoase, pe trei etaje, la care se adaugă un etaj retras (mansardă), cu terase care oferă o panoramă superbă. 

Fiecare bloc are 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și, cum am mai spus, balcoane mari. Apartamentele au două sau trei camere și suprafețe utile între 70 și 100 de metri pătrați.

Tot ansamblul va avea un spațiu de joacă generos și, mai mult, familiile cu copii trebuie să știe că la parterul celui de-al doilea bloc este prevăzută o grădiniță, pentru care s-au obținut deja autorizările, fiind amenajată conform standardelor din învățământ.

Mai multe detalii despre acest proiect, apartamente sau spațiul destinat grădiniței vă oferă ing. Nicolaie Gîvan – tel. 0758.086.216 sau Ionut Gîvan – 0740.158.884.

VEZI în galeria foto de mai jos imagini din faza actuală de construcție:

Mai multe despre acest proiect poți citi aici:

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

Doi elevi de liceu s-au ales cu dosare penale pentru ”cadoul” de sub brad și distracția din pauză decembrie 11, 2019 - Un elev de clasa a X-a a ales o distracție mai aparte în pauza dintre ore. Iar un altul, a pus un cadou mai neobișnuit sub bradul din clasă. Amândoi s-au ales cu dosare penale. Chiar și părinții unui pici de 9 ani s-au ales cu amendă pentru ”joaca” pruncului lor.
Aquabis: Două străzi din Bistriţa rămân azi fără apă potabilă decembrie 11, 2019 - Două străzi din Bistriţa rămân azi fără apă potabilă, anunţă cei de la Aquabis. Cât durează remedierea defecţiunii:
AgroInvest – LAM – Creditul pentru agricultorii mici și mari, care au nevoie de bani pentru a cumpăra teren, animale sau utilaje agricole decembrie 11, 2019 - Dacă ești agricultor și vrei să-ți modernizezi grajdul, să crești şeptelul, parcul de maşini agricole sau poate căuți soluţii pentru finanţarea unui proiectului cu fonduri UE, deja aprobat, ori ai nevoie de surse de finanţare pentru cumpărarea materiei prime, atunci caută-i pe cei de la LAM Microcredit, în Bistrița, str. Piața Centrală, nr. 25, cu acces din strada Dornei. Au tot felul de soluții financiare pentru agricultorii sau fermierii mai mici sau mai mari!
Rostul de dimineaţă: Bătaie de joc sau neglijenţă…?!? Autorităţile locale au „uitat” să pună luminiţe peste simbolul oraşului…! decembrie 11, 2019 - Frustrare. Furie. Protest. Tristeţe. Neglijenţă...?!? Ce-a fost în mintea lor...?! L-a faultat suficient istoria. Acum îl faultează şi autorităţile locale ? Să fie o simplă coincidenţă ? O nefericită scăpare?  
Premiile municipiului Bistriţa se decernează vineri, la Palatul Culturii decembrie 10, 2019 - „Premiile municipiului Bistrița” se vor decerna vineri, 13 decembrie, la Palatul Culturii din Bistriţa, în cadrul unei ceremonii festive.
După 30 de ani: Fotografii DOCUMENT şi obiecte din perioada comunistă, într-o expoziţie de excepţie, la Arhive decembrie 10, 2019 - Se împlinesc în curând 30 de ani de la Revoluţia Română. Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud şi Arhivele Naţionale Bistriţa-Năsăud organizează o expoziţie foto-documentară de excepţie.
Elevii Liceului Sanitar donează sânge pentru a salva vieți decembrie 10, 2019 - Mai mulți elevi ai Liceului Teoretic Sanitar, ajutați și susținuți de profesori,  organizează în aceste zile campania „Donând dăruim o șansă la viață”. Campania  a debutat astăzi și va continua și în zilele următoare.
O elevă de clasa a V-a din Beclean, a III-a cea mai bună la Taekwondo în Europa decembrie 10, 2019 - Recent a avut loc Campionatul European de Taekwondo pentru copii. O elevă din Beclean a reușit să cucerească medalia de bronz. Ana Luiza Bindea face zilnic naveta la Bistrița pentru a se antrena.  
Bistrițeanul acuzat de țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie dezminte acuzațiile decembrie 10, 2019 - Într-un drept la replică, bistrițeanul acuzat de o conațională că ar fi dat țepe de zeci de mii de lire în Marea Britanie, dezminte acuzațiile, susținând că i-ar fi plătit femeii peste 50.000 de lire.
FOTO/VIDEO – Ce înseamnă 10 ani de SMURD? Peste 82.000 de solicitări și 212 persoane readuse la viață decembrie 10, 2019 - SMURD a sărbătorit astăzi 10 ani de activitate la Bistrița. În acest deceniu de funcționare, SMURD a răspuns la nu mai puțin de 82.489 de solicitări, iar medicii și paramedicii de pe echipajele de prim ajutor sau terapie intensivă mobilă au readus practic la viață 212 persoane.
Județul are un nou prefect: prim vice-președintele PNL BN, Stelian Dolha! decembrie 10, 2019 - S-ar părea că s-a luat decizia privind numirea noului prefect de Bistrița Năsăud. Funcția îi va fi dată lui Stelian Dolha, în prezent prim vice-președinte al PNL BN. Acesta s-ar afla în drum spre București pentru instruirea necesară.
În premieră, la Bistriţa: Recital extraordinar la două piane, susținut de Eduard Kunz și profesorul său, Andrei Diev decembrie 10, 2019 - Reputatul pianist Eduard Kunz revine la Sinagoga din Bistriţa, într-un recital extraordinar! În premieră pentru oraşul nostru, Eduard Kunz va fi însoţit de profesorul şi mentorul său – pianistul Andrei Diev.
Prea puțini copii! O școală se desființează! O grădiniță își schimbă programul de funcționare! decembrie 10, 2019 - Natalitatea este în scădere! Iar lucrul acesta se răsfrânge și asupra sistemului educațional. Mai exact, numărul redus de copii a dus la desființarea unei școli. Iar o grădiniță își schimbă programul de funcționare. Cheltuielile sunt prea mari pentru cei câțiva copii care stau până la sfârșitul programului.
Salvați-le mama! Doi copii vă așteaptă la Centru de Transfuzii! decembrie 10, 2019 - ASTĂZI aveți ocazia să faceți o faptă bună! Mămica a doi copii a fost diagnosticată cu leucemie. Aceștia au postat pe Facebook o rugăminte: să mergeți astăzi să donați sânge. Iar ei vă vor aștepta la Centru de Transfuzii Bistrița ca să vă mulțumească.
Rostul de dimineaţă: Maria şi pruncul ei, de nerecunoscut, pe străzile din Bistriţa… decembrie 10, 2019 - Ni se poate întâmpla oricând, oriunde… La doar câţiva paşi de noi, pe orice stradă din Bistriţa, ni se poate întâmpla să vedem o femeie cu un prunc în braţe. Rebegiţi de frig, în căutarea unui adăpost…