Probleme cu calculatorul, rețeaua sau telecomanda?! Te ajută băieții de la HRD Group

Probleme cu calculatorul, rețeaua sau telecomanda?! Te ajută băieții de la HRD Group

Ai nevoie de laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri? Le găsești la HRD GROUP, sau așa cum îi cunoaște toată lumea – „La Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”! Dacă totuși ai deja gadget-urile, dar se îmbolnăvesc și au nevoie de prescripție medicală, la HRD GROUP vor reveni la viață!

Pentru a avea succes în activitatea pe care o desfășori, cu siguranță ai nevoie de echipamente tehnologice, care de cele mai multe ori sunt ieftine. La HRD GROUP sau „Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan” – așa cum îi cunoaște toată lumea, poți găsi laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri.

Dacă totuși tehnologia îți este asigurată, posibilitatea să nu fi avut niciodată probleme cu un calculator este inexistentă. Tocmai atunci când ți‐a fost lumea mai dragă, nu ți‐a mai pornit calculatorul, ți‐ai pierdut datele importante sau ți s‐a oprit corespondența electronică din cauza virușilor. Pentru a rezolva toate aceste probleme, HRD GROUP iți vine în ajutor cu reparații calculatoare și reinstalare sisteme de operare, consultanță la configurarea calculatoarelor, dar îți pun la dispoziție și toate accesoriile necesare.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, datele îți sunt importante, tehnica de calcul prețioasă, pentru că știi cât sunt de scumpe și câte bătăi de cap îți dau. Din acest motiv nu e bine să le neglijezi deoarece dacă vei face asta, vei afla că și ele te vor neglija pe tine. Cu experiență de peste 10 ani în service-ul de calculatoare de la HRD GROUP, tehnicienii îți vor oferi servicii de calitate la prețuri corecte, indiferent de problema pe care o ai.

Ca toată activitatea calculatorului să atingă cote maxime,„Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”, îți oferă routere wireless, extender rețea wireless, mouse, mouse pad, tastaturi, web-cam, microfoane, căști, boxe, cooling-pad, toată gama de cabluri de alimentare și comunicare, stick-uri și carduri de memorie.

De telefoane compatibile cu interfoanele ați auzit vreodată? Ei bine, deși foarte multă lume zice că nu are unde găsi așa ceva, înseamnă că nu a trecut pragul celor de la HRD GROUP. Să nu uităm nici de telecomenzile pentru orice model și tip de televizoare pe care le găsiți la ei.

Ce să mai zici că HRD GROUP e și broker de asigurare și îți poți asigura mașina și locuința la cel mai bun preț, în timp ce plătești o factură prin Paypoint?

Cei de la HRD GROUP sunt prezenți pe piață din 2008, iar asta nu arată altceva decât încrederea pe care clienții le-o acordă de 11 ani, încredere câștigată prin profesionalism, seriozitate și servicii de cea mai bună calitate.

Îi găsiți pe str. Iosif Vulcan nr. 1, intrare de pe B-dul Independenței, sau pe pagina de Facebook unde au integrat și un magazin online unde postează constant produsele second-hand pe care le au disponibile. Răspund și la numărul de telefon 0748430605.

(P)

Dacă tot nu e funcțional, la ce să fie împrejmuit? Gardul e furat de muultă vreme, dar nimănui nu-i pasă! acum 14 minute - În mediul online au apărut câteva imagini cu rezervorul de apă de la Dorolea. Gardul de plasă a fost furat...de muuultă vreme! Oamenii sunt îngrijorați. Cei responsabili s-ar părea că nu fac nimic să schimbe situația. ” Cam la toate rezervoarele care sunt pe dealuri, mai departe de localități, s-au furat gardurile” au declarat aceștia.
Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum O oră - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 2 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 3 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 3 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 4 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 19 ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 20 de ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 20 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 21 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 22 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 23 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum O zi - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.