Probleme cu calculatorul, rețeaua sau telecomanda?! Te ajută băieții de la HRD Group

Probleme cu calculatorul, rețeaua sau telecomanda?! Te ajută băieții de la HRD Group

Ai nevoie de laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri? Le găsești la HRD GROUP, sau așa cum îi cunoaște toată lumea – „La Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”! Dacă totuși ai deja gadget-urile, dar se îmbolnăvesc și au nevoie de prescripție medicală, la HRD GROUP vor reveni la viață!

Pentru a avea succes în activitatea pe care o desfășori, cu siguranță ai nevoie de echipamente tehnologice, care de cele mai multe ori sunt ieftine. La HRD GROUP sau „Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan” – așa cum îi cunoaște toată lumea, poți găsi laptop-uri și calculatoare second-hand la cele mai bune prețuri.

Dacă totuși tehnologia îți este asigurată, posibilitatea să nu fi avut niciodată probleme cu un calculator este inexistentă. Tocmai atunci când ți‐a fost lumea mai dragă, nu ți‐a mai pornit calculatorul, ți‐ai pierdut datele importante sau ți s‐a oprit corespondența electronică din cauza virușilor. Pentru a rezolva toate aceste probleme, HRD GROUP iți vine în ajutor cu reparații calculatoare și reinstalare sisteme de operare, consultanță la configurarea calculatoarelor, dar îți pun la dispoziție și toate accesoriile necesare.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, datele îți sunt importante, tehnica de calcul prețioasă, pentru că știi cât sunt de scumpe și câte bătăi de cap îți dau. Din acest motiv nu e bine să le neglijezi deoarece dacă vei face asta, vei afla că și ele te vor neglija pe tine. Cu experiență de peste 10 ani în service-ul de calculatoare de la HRD GROUP, tehnicienii îți vor oferi servicii de calitate la prețuri corecte, indiferent de problema pe care o ai.

Ca toată activitatea calculatorului să atingă cote maxime,„Paypoint-ul de pe Iosif Vulcan”, îți oferă routere wireless, extender rețea wireless, mouse, mouse pad, tastaturi, web-cam, microfoane, căști, boxe, cooling-pad, toată gama de cabluri de alimentare și comunicare, stick-uri și carduri de memorie.

De telefoane compatibile cu interfoanele ați auzit vreodată? Ei bine, deși foarte multă lume zice că nu are unde găsi așa ceva, înseamnă că nu a trecut pragul celor de la HRD GROUP. Să nu uităm nici de telecomenzile pentru orice model și tip de televizoare pe care le găsiți la ei.

Ce să mai zici că HRD GROUP e și broker de asigurare și îți poți asigura mașina și locuința la cel mai bun preț, în timp ce plătești o factură prin Paypoint?

Cei de la HRD GROUP sunt prezenți pe piață din 2008, iar asta nu arată altceva decât încrederea pe care clienții le-o acordă de 11 ani, încredere câștigată prin profesionalism, seriozitate și servicii de cea mai bună calitate.

Îi găsiți pe str. Iosif Vulcan nr. 1, intrare de pe B-dul Independenței, sau pe pagina de Facebook unde au integrat și un magazin online unde postează constant produsele second-hand pe care le au disponibile. Răspund și la numărul de telefon 0748430605.

(P)

Aquabis: Fără apă rece, până mâine, în Ilva Mică acum 2 ore- Locuitorii din Ilva Mică rămân fără apă rece, din cauza unei avarii accidentale pe rețeaua de distribuție a apei potabile făcută de firma care reabilitează drumul din Ilva Mică spre Strâmba.
Expoziție istorică la Bistrița: lucrările celor mai renumiți pictori ai lumii vor putea fi admirate în micul burg săsesc acum 5 ore- Bistrița se află pe lista scurtă a orașelor din România unde vor poposi lucrări semnate de cei mai renumiți pictori ai lumii. Este vorba despre Picasso, Matisse, Dali și Klimt.
Detoxifiere în paradis! Un concediu pentru sănătate, echilibru şi armonie între trup şi suflet! acum 7 ore- Zeci de persoane de toate vârstele din toate colțurile țării sunt așteptate la Colibița. Nu doar pentru a respira aerul de munte, despre care se spune că e la fel de ozonat ca-n Alpi, ci pentru a slăbi. Un bistrițean organizează tabere de detoxifiere care te trimit acasă cu câteva kilograme în minus.
Celtic Transilvania – în TOPUL festivalurilor care nu trebuie ratate în 2019! acum 7 ore- A mai rămas exact o lună de zile până la debutul Festivalului Celtic Transilvania 6! Vor fi din nou 3 zile şi 3 nopți de neuitat pe platoul de lângă Băile Figa, cu multe concerte rock, heavy metal sau folk, cu o mulţime de activităţi în satul celtic şi multe alte surprize…!
SĂRBĂTOARE: Se anunţă câteva delicii muzicale, în weekend, la Bistriţa! acum 8 ore- O adevărată sărbătoare a muzicii se întâmplă, în acest weekend, la Bistriţa: vom avea ocazia să-i ascultăm pe copiii şi tinerii care ştiu să cânte dumnezeieşte - în două concerte extraordinare, la Sinagogă şi la "Dacia".
Alege piesele din in și bumbac de la Sense, pentru a rezista fierbințelii din atmosferă acum 9 ore- E vară și termometrele indică multe grade cu plus. Iar în concedii, și de fapt, de fiecare dată când ieșim din casă, vrem să arătăm bine dar să și facem față fierbințelii din atmosferă. Tocmai de aceea , cei de la Sense au pregătit cea mai inedită colecție din haine de in și bumbac. Nu doar că arată foarte bine, dar te și ajută să te simți confortabil.
FOTO/VIDEO: Persoane încarcerate, rănite și salvatori ce luptă contra cronometru pentru a salva vieți acum 10 ore- Zeci de pompieri și paramedici și-au dat ”întâlnire” azi în parcarea de la Selgros. Aici, pe baza unor scenarii secrete pentru ei, au de acordat primul ajutor și să descarcereze victimele unor accidente. Totul se întâmplă contra cronometru, în cadrul concursului regional al salvatorilor.
FII REPORTER: Bistrița, orașul pasajelor… degradate! acum 11 ore- Bistrița este numit și ”orașul pasajelor”. Doar că atunci când localnicii se gândesc la această sintagmă…și ”simt” mirosurile specifice și ”văd” starea de degradare a unora. Chiar și cele reabilitate prezintă aceleași semne..plus că se degradează.
Trecerea de pietoni de la Prefectură, vizibilă până la prima ploaie. Municipalitatea a ieșit cu pensula la două luni de la inaugurare acum 12 ore- Două luni, cam atât țin marcajele din oraș, plătite cu bani frumoși. Trecerea de pietoni de la Prefectură, „inaugurată” acum două luni deja nu mai este vizibilă, Primăria Bistrița fiind nevoită să o revopsească în miez de noapte ca să vadă pietonii pe unde să treacă… În luna aprilie una dintre trecerile de pietoni a...
Cristina Iurișniți (USR): Peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud! acum 13 ore- Ieri a început examenul național de Evaluare Națională, cu proba la Limba și Literatura Română. Deputatul USR Cristina Iurișniți a atras atenția că peste 350 de elevi de clasa a VIII-a lipsesc de la Evaluarea Naţională, în Bistrița-Năsăud
Aquabis Bistriţa: Străzi fără apă, azi, în Năsăud! acum 14 ore- Astăzi, 19 iunie 2019, se va sista PARŢIAL furnizarea apei potabile, în localitatea Năsăud, pe câteva străzi.
Contele Dracula, așteptat în Wonderland. Ce planuri are viceprimarul Bistriței pentru complexul din Unirea acum O zi- Într-o emisiune televizată, Cristian Niculae, viceprimarul Bistriței și candidatul PSD la fotoliul de primar la alegerile următoare a precizat că ia în calcul amenajarea unui parc de distracții dedicat contelui Dracula, în complexul Wonderland din Unirea.
FOTO: Tractor în loc de elicopter, pentru a salva viața unui bunic! acum O zi- O intervenție mai neobișnuită ieri, în Poiana Ilvei. Un bărbat a suferit un atac cerebral. Deși s-a solicitat intervenția elicopterului, zona fiind una dificilă...pacientul a fost transportat cu tractorul.
EXTRA: Autorul protestului „Şi eu vreau autostrăzi!” vine la Bistriţa! Prima ediţie TEDx, în oraşul nostru! acum O zi- În premieră, la Bistriţa, graţie voluntarilor Pov 21, va avea loc o ediție inaugurală a celebrelor conferinţe TEDx. Printre invitaţi – afaceristul care a iniţiat protestul „Şi eu vreau autostrăzi!”
ȘOCANT! După ploaie, din pământ au ieșit oase! Se ia în considerare o crimă! acum O zi- Ploile fac să răsară plante, buruieni... și alte cele. Doar că ieri, la Nușeni, după ploile abundente, au ieșit din pământ... fragmente de oase. Polițiștii iau în considerare posibilitatea unei crime.