Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  148 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Produs în Bistrița-Năsăud ar putea ajunge în pachetele alimentare ale elevilor din județ

12/09/2017 16:06:07 Ana ȘTEFĂNEL  
Ioan Turc a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă două inițiative legislative care urmează să fie depuse. Acestea vizează elevii, una dintre ele fiind „cu dedicație» pentru producătorii locali.

50.000 de elevi din România au primit un pachet alimentar sănătos printr-un proiect care a fost pus în practică anul trecut. Ioan Turc a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că PNL vrea să generalizeze acest proiect, astfel încât toți elevii să beneficieze de mâncare proaspătă și sănătoasă în timpul cursurilor.

Ceea ce este interesant la această inițiativă legislativă, care urmează să fie depusă în Parlament, este că ar putea beneficia și producătorii locali. Licitațiile trebuie făcute la nivel local, astfel încât acești producători trebuie să furnizeze alimentele pentru unitățile școlare din județele în care activează.

Este cunoscut faptul că în Bistrița-Năsăud există deja un număr mare de producători locali care ar putea asigura alimentele proaspete pentru elevi. Pentru ca această inițiativă legislativă să fie pusă în practică e nevoie de acordul tuturor partidelor politice.

De asemenea, a doua inițiativă legislativă vizează eliminarea pragului de distanță pentru gratuitate la mijloacele de transport în comun.

Foto Arhivă

6680 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro