Q Vision anunță reduceri de 10% la ochelarii Gucci de vedere și de soare! AFLĂ 10 lucruri de știut despre celebrul brand!

Q Vision anunță reduceri de 10% la ochelarii Gucci de vedere și de soare! AFLĂ 10 lucruri de știut despre celebrul brand!

Începând cu 1 octombrie, Q Vision din Cluj-Napoca a demarat o campanie de 10% reducere la ochelarii de vedere și de soare de la Gucci! Modele deosebite de ochelari de soare și de rame de vedere Gucci Eyewear Collection 2018-2019 le găsiți în această perioadă la Clinica Q Vision, în Cluj-Napoca, Str. Constantin Brâncuși, nr. 117.

Pentru că nicio garderobă de fashionist(ă) nu ar fi completă fără câteva piese și accesorii Gucci, pentru că Italia nu ar fi la fel de fermecătoare fără cele două G-uri încrucișate – double G – și fără amețeala plăcută pe care o simți când intri într-un magazin Gucci, pentru că moda nu ar fi niciodată aceeași fără colecțiile Gucci din ultimii zeci de ani, iată 10 lucruri pe care ar trebui să le știm despre această casă de modă, atât de hot!

10 lucruri pe care trebuie să le știe orice fan Gucci:

Guccio Gucci, fondatorul casei de moda Gucci s-a născut în 1881 la Florența. Viața l-a purtat către Londra, unde a lucrat ca portar la un luxos și celebru hotel, Savoy, locul în care a înțeles potențialul enorm pe care îl aveau gențile de voiaj, simbol al statutului social.

Primul magazin Gucci s-a deschis în 1921 și a devenit imediat faimos pentru calitatea accesoriilor din piele vândute. Meșteșugarii angajați erau extrem de iscusiți, obiectele create de ei fiind niste exemple de marochinărie de artă. În timpul anilor ‘30, Gucci s-a lăsat inspirat de cursele de cai, un sport și o distracție foarte la modă în acea perioadă. Astfel, a introdus în designul obiectelor din piele detalii de inspirație ecvestră, care au avut un succes imediat.

Anul 1932 a fost un moment important pentru viitoarea casă de modă Gucci: a fost anul în care s-a lansat celebrul model de loafers, acei pantofi comozi, fără șiret, cu o aplicație metalică, deveniți un simbol al casei Gucci. De altfel, acest model de pantofi sunt singura pereche de încălțări expusă la Muzeul de Artă Modernă din New York.

După ce a trecut cu bine de criza de resurse din timpul celui de-al doilea război mondial, Gucci a lansat în 1947 prima geantă-simbol, Bamboo – numită astfel datorită mânerelor din bambus –  care a rămas, până astăzi, una dintre creațiile cele mai faimoase ale casei Gucci. Gucci nu a renunțat niciodată la eleganța clasică. De altfel, și în prezent linia „La Pelle Guccissima” păstrează conceptul liniei tradiționale Gucci, apreciate de cunoscătorii din toate colțurile lumii, nostalgici dupa moda de inspirație ecvestră din perioada de început a casei de modă.

Ales în 2015, director de creație al casei de modă, Alessandro Michele intervine cu o forță enormă în gradul de inovație a brandului și umbrește toate controversele apărute de-a lungul timpului, originalitatea acestuia, revigorând puternic toate curentele companiei.

Colecția de bijuterii, care culminează cu linia Gucci Eyewear Collection 2018, este cireașa de pe tort, artistul integrând, parcă, întreaga sa creativitate cutremurătoare într-o ramă de ochelari de câteva zeci de grame. Din această colecție splendidă fac parte nelipsitele simblouri de brand, simbolurile Gucci – simbolurile eterne (alăturarea culorilor verde – roșu – verde, inscripția GG), simbolurile glamour (aplicații Swarovski, glitter), dar și simbolurile noi, din colecția Gucci Garden.

Iată cele patru concepte ale colecției Gucci Eyewear:

Sensual Romanticism – Foarte ușor de asortat, potrivite pentru ținute casual, recunoaștem modelele după însemnul GG frontal, braț subțire și terminația brațului albină – simbolul nobilimii în Europa, inspirație din sculpturile bogate ale clădirilor din Roma.
Urban – Ușor de asortat, ținute casual, smart office
Fashion Inspired – Ideale pentru zona de styling, modele asociate articolelor din colecția de haine Gucci, ori din colecțiile capsule – colecțiile cu număr limitat de produse.
Opulent Luxury – Modele pentru ocazii speciale, pentru cunoscătorii brandului, nuanțe și forme consacrate Gucci, inserția metalică este gravată în interiorul acetatului.

O parte din ochelarii Gucci pe care-i găsești cu 10% reducere la Q Vision în Cluj-Napoca:

Ochelari de soare Gucci

Materialele sunt alese pe măsura măiestriei creatorilor colecției și anume: cel mai longeviv acetat din lume, acetatul Mazzucchelli, titanul japonez – deosebit de rezistent și usor, Optyl, unul dintre cele mai ușoare materiale plastice din sfera ramelor de ochelari, toate acestea fiind completate cu lentile produse de Zeiss, din policarbonat, materialul cu cea mai bună rezistență la spargere.

Modelele de ochelari de vedere Gucci Eyewear Collection 2018-2019 la Q Vision:

Q Vision- centru privat de oftalmologie: 
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: office@q-vision.ro
Facebook: 
Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.

(P)

acum 2 minuteNELEGAL! Decizia definitivă a judecătorilor clujeni în cazul referendumului pentru demiterea primarului Traian Ogâgău - Curtea de Apel Cluj a hotărât astăzi că procedura urmată de către prefectul județului Bistrița-Năsăud pentru demiterea prin referendum a primarului orașului Sîngeorz-băi este nelegală. Decizia este una definitivă.
acum O orăPe Podirei se poartă viteza de peste 100 la oră! Recordul înregistrat ieri: - Polițiștii au ieșit ieri la ”vânat” de vitezomani. Peste 30 de șoferi au rămas pietoni, după ce au apăsat pedala de accelerație prea tare. Recordul de viteză a fost înregistrat ieri tot pe Podirei, unde acum o săptămână acul vitezometrului unei mașini a ajuns la 125. 
acum 2 oreALERTĂ: Ne confruntăm cu o problemă gravă! „De aici pornește atitudinea în viață!” - „Cred că într-adevăr este o gravă problemă, pentru că de aici pornește și atitudinea față de muncă, și atitudinea în viață... Aici ar trebui intervenit”, crede șeful Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. Când se vor lua primele măsuri:
acum 3 oreDE NECREZUT! Campion din Bistrița accidentat în Cehia riscă să își piardă un picior din cauza asigurării de sănătate - Damaschin Berende, proaspăt campion european la atelaje trase de câini, riscă să piardă mobilitatea parțială sau chiar totală a unui picior, după ce a suferit un accident în Cehia. Firma românească la care și-a făcut asigurarea de sănătate refuză să plătească operația.
acum 3 oreTRIST – Sărăcia a împins-o în Pasul Tihuța, unde și-a găsit sfârșitul - O femeie de 35 de ani și-a găsit sfârșitul zilele trecute în Pasul Tihuța. Trupul acesteia a fost găsit pe un câmp din Piatra Fântânele. Femeia, care era din județul Suceava a fost împinsă în Piatra Fântânele de sărăcie.
acum 3 oreUn tânăr a furat o mașină, iar un bistrițean a ajuns după gratii pentru că a condus beat - Alcoolul la volan se pedepsește cu închisoare. S-a convins de asta un bistrițean care a fost încarcerat ieri pentru comiterea acestei infracțiuni. Și furtul te poate duce după gratii. Mai ales dacă furi o mașină și nu ai nici permis de conducere.
acum 4 oreFOTO: A început montarea patinoarului. Unde și de când putem patina - Pe timp de iarnă bistrițenii s-au bucurat, în anii precedenți, de locații pentru patinat. În unii ani au fost chiar două patinoare. Anul trecut a funcționat doar cel din spatele Spitalului Județean. Anul acesta va fi din nou un singur patinoar. Lucrările de amplasare a acestuia au început:
acum 5 oreVIDEO: Militarii dați afară din armată, „suspendați în aer” de schimbările legislative. Cer dreptate, pe motiv de discriminare - În urma unei legi date acum câțiva ani, militarii care împlineau 40 de ani erau ”dați afară” din Armată. Schimbările legislative din acest an îi discriminează pe cei care au luptat eroic pentru țară. Mai exact, aceștia nu-și pot deduce din vârsta de pensionare, anii munciți în teatrele de operațiuni. Acum au intentat proces împotriva MAPN, cerând să li se facă dreptate.
acum 6 oreConsilierul lui Deneș: Ecologiștii sunt săriți puțin de pe fix. UE consideră proiectul pentru Colibița ca fiind cel mai bun, și ei comentează - Proiectul de reabilitare a barajului de la Colibița a fost apreciat de specialiștii în domeniu. Mai mult, a fost catalogat drept cel mai bun proiect de apărare împotriva inundațiilor, un proiect - locmotivă.De aceea, consilierul lui Deneș a declarat că ecologiștii sunt puțin săriți de pe fix, punând în balanță bâzdâgăniile din apă cu viața a peste 100.000 de oameni.
acum 7 oreHARTA CRIMINALILOR DIN ROMÂNIA: Pe ce loc se află județul nostru la numărul de criminali - Parchetul General a întocmit o hartă a numărului de omucideri pe o perioadă de cinci ani. Psihologii criminologi au întocmit chiar și un top al zodiilor cu înclinație spre a ucide sau a fi victime. AFLĂ pe ce loc se află județul nostru:
acum 8 oreE OFICIAL! Supercom a câștigat licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor din județ - Supercom, actuala firmă de salubritate care se ocupă de colectarea și transportul deșeurilor din județ, a câștigat licitația organizată în acest sens. În cursă au intrat trei firme și după contestări peste contestări, au ieșit învingători cei de la Supercom.
acum 9 oreRostul de dimineață: Începe Postul Nașterii Domnului. Cum procedăm…? - Astăzi începe, care va să zică, Postul Nașterii Domnului... De unde facem rost de mâncare de post? De ce să iertăm dușmani care merită scuipați și care ne-au călcat în picioare? Cum naiba să facem să nu ne mai înjurăm aproapele? Cum să nu urlăm în trafic? De ce să ne umilim? Începe totuși postul Crăciunului...
acum 10 oreSPITAL: Unul din cele mai performante aparate din lume, pentru unul dintre cei mai buni doctori din România - Spitalul Județean se mândrește cu unul dintre cei mai buni doctori ortopezi din România. La un așa om, trebuia un aparat de lucru pe măsură. Așa că se va finanța o linie completă de chirurgie artroscopică de înaltă calitate.
acum 22 de oreUn bătrân din Zagra a murit, într-un accident cu un atelaj - Un teribil accident cu un atelaj i-a curmat viața unui bătrân de 80 de ani din localitatea Zagra. Acesta a fost găsit de către echipajele medicale în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a putut fi salvat.
acum 24 de oreVIDEO: O experiență unică, în Bistrița-Năsăud! „M-am simtit ca într-o altă Românie” - O experiență unică resimțită în Bistrița-Năsăud a ieșit la iveală grație unui mini-documentar produs de EvergreenMan. Traversând peste 100 de kilometri din județul nostru, călătorul bucureștean a descoperit aici „o altă Românie”, cu oameni politicoși și peisaje de o sălbăticie rară… „Experiența pe care am trăit-o va rămâne încrustată în memoria noastră probabil pentru tot...