Q Vision ne prezintă tendințele verii 2018 în materie de ochelari de soare!

Q Vision ne prezintă tendințele verii 2018 în materie de ochelari de soare!

Atunci când ne gândim la ochelari, indiferent dacă sunt de vedere sau de soare, aceștia nu ar trebui să reprezinte doar un dispozitiv medical. Perechea ideală de ochelari are rolul de a completa personalitatea purtătorului și a-i defini întreaga ținută, spune dr. Oana Rusu de la Clinica Q Vision din Cluj-Napoca.

Chiar dacă purtăm ochelari tot timpul sau doar din când în când, aceștia pot fi priviți ca un accesoriu important de fashion pentru că astfel ne pot da mai multă încredere în propria persoană și ne pot ajuta să fim apreciați și observați într-un mod pozitiv.

Atracția pentru partea de optică medicală o am din copilărie, dar pasiunea pentru această nouă abordare în ceea ce privește purtarea ochelarilor ca și accesoriu de fashion, o am de când am deschis clinica medicală. Mi-am dat seama atunci cât de mult contează aspectul ochelarilor și cum aceștia pot da o stare generală de bine sau, dimpotrivă, de disconfort, celui care îi poartă”, spune Dr. Oana Rusu, medic specialist și fondatoarea clinicii Q Vision din Cluj-Napoca. Aceasta atrage atenția asupra importanței ochelarilor, acum referindu-ne la cei de soare, a căror ramă este necesar să fie în concordanță atât cu forma feței, cât și cu personalitatea celui/celei care îi poartă. Iată ce propun noile tendințe pentru sezonul cald al acestui an:

Tendințele verii 2018, în materie de ochelari de soare

Ochelarii de tip mască, supradimensionați. Revine moda „cat eye” a anilor 70, mergând chiar înspre „extreme cat eye”. Se păstrează zona rotundă cu pod dublu (double bridge). În materie de rame, se poartă forme mult mai mari, cu câmp vizual mai larg, forme intenționat supradimensionate pentru ca ochelarii să ajute purtătorul să iasă din anonimat. Se vor purta mult ochelarii din acetat transparent sau viu colorat, lentile deschise și colorate ca nuanță și filtru de categorie 1, pentru a putea fi purtați atât în timpul zilei cât și seara în exterior sau în cluburi.

 Cele mai importante branduri de ochelari în 2018:

Brand trend setter: Gucci – locul I în materie de tendințe la ochelari

Înfiinţată în Florenţa în 1921, Gucci este una dintre cele mai importante case de modă de lux din lume. În anul 2015, Gucci a deschis un nou capitol sub îndrumarea creativă a lui Alessandro Michele, directorul de creaţie care a introdus o nouă viziune contemporană, întărind reputaţia Gucci de a fi unul dintre brandurile cele mai influente de modă de lux din lume. Eclectic, romantic şi contemporan, Gucci redefineşte luxul secolului 21.

Bottega Veneta – pentru cunoscători, stil rafinat și curat

Prin discreţie, calitate şi măiestrie de neîntrecut, Bottega Veneta stabileşte un nou standard al luxului. Ancoraţi în tradiţiile marilor maeştri meşteşugari italieni, artizanii manufacturează cu o atenţie extremă la detaliu, o înaltă precizie şi un perfecţionism neobosit. Intreciatto, emblematică de piele împletită, prezentă şi la ochelari, stă mărturie că mâinile şi inimile maeştrilor artizani transformă prelucrarea pielii într-o artă.

Saint Laurent Paris – brand atemporal, lux contemporan

Înfiinţată în 1961, Yves Saint Laurent a fost prima casă de lux care a introdus conceptul de pret-a-porter de lux, în colecţia din anul 1966, numită Rive Gauche. Această schimbare a reprezentat primul pas important în modernizarea stilului şi a revoluţionat peisajul socio-cultural. Astăzi, colecţiile Saint Laurent includ îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi, încălţăminte, genţi, piese mici din piele, bijuterii, eşarfe, cravate şi ochelari de soare.

 Alexander McQueen – brand mai sofisticat/teatral – unisex, stil inedit, inspirație din zona artei

Alexander McQueen este un brand de lux care explorează limitele modei, ale tehnicii şi inovației. Cunoscut pentru creativitatea sa dezlănţuită, Alexander McQueen a experimentat o tranziţie plină de succes de la casa de modă – concept la un brand internaţional de lux. Accesoriile Alexander McQueen includ ochelari de soare pentru femei şi bărbaţi, care încorporează elementele emblematice ale brandului, precum piercing-ul, ţintele şi craniile.

Despre noul concept Q Vision, la Cluj-Napoca

„Ne-am dorit mult să îmbinăm componenta de optică medicală cu cea de fashion, astfel că am decis să ne modernizăm clinica de oftalmologie și să aducem la Q Vision, pentru clienții și pacienții noștri, cele mai renumite branduri de ochelari de soare și de vedere din lume. De acum, la clinica de pe Brâncuși puteți găsi atât ochelarii pe care îi aveam deja disponibili, cât și ochelari noi marca Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Saint Laurent Paris, Max Mara, Hugo Boss, Diesel, Swarowski, Puma, Polaroid sau altele, iar consultanții noștri specializați vă vor ajuta în alegerea perechii ideale. Având în vedere beneficiile pe care le pot aduce, suntem siguri că merită să acordăm mai multă atenție ochelarilor pe care îi purtăm, așa că vă așteptăm cu drag la clinica noastră de oftalmologie Q Vision din Cluj-Napoca, strada Constantin Brâncuși, numărul 117 și pe www.q-vision.ro”, mai spune dr. Oana Rusu.

Un SUPER cadou de Dragobete! acum 29 de minute- Dacă ești încă în căutarea unui cadou de Dragobete, poți respira ușurat! L-ai găsit și se află doar la un click distanță! Unde mai pui că este și impresionant, și reconfortant și sănătos pe deasupra!
Iarna viitoare ne-ncălzim mai ieftin! Ce măsuri se iau pentru lemnele de foc: acum O oră- Ministrul Ioan Deneș a declarat astăzi că se dorește luarea mai multor măsuri de ieftinire a lemnului de foc pentru cetățeni. Astfel, iarna viitoare ne vom încălzi..cu bani mai puțini.
Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? acum 2 ore- Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? Ca și infrastructura școlară, dotările sau finanțarea per elev în cazul bunurilor și serviciilor - problema cade în sarcina primăriilor. Ele trebuie să optimizeze condițiile și să obțină toate avizele și pentru șofer și pentru mașină.
Un bistrițean, pus după gratii pentru 30 de zile, de autoritățile dejene acum 3 ore- Un bistrițean își va petrece următoarea lună în arestul poliției dejene. Acesta a fost pus acolo de către instanță, după ce a încălcat legea în municipiul Dej.
Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul: acum 5 ore- Un incident nemaiîntâlnit a avut loc, ieri, la un liceu din Bistrița. Pentru a clarifica lucrurile în urma unui conflict, un elev și-a amenințat colegul cu un cuțit. Culmea, acesta are nota 10 la purtare și nu a mai făcut probleme până acum. Unde s-a întâmplat și ce riscă liceanul:
Tot mai bine e acasă: Se întorc cu zecile la școală, în Bistrița-Năsăud acum 5 ore- Zeci de copii ai bistrițenilor care muncesc în străinătate se întorc anual să facă școală acasă. În general, nu au întâmpinat probleme majore cu adaptarea la sistemul românesc de educație. Au fost și situații în care copiii au solicitat să se înscrie într-o clasă inferioară.
ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm acum 7 ore- Certurile între elevi par să ajungă la un alt nivel. O dispută mai veche se putea termina tragic. Un elev și-a amenințat un coleg de liceu cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un cuțit lung de 18 cm.
Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița acum 7 ore- Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatulu, care a luat parte la întreaga scenă.
Un bărbat din Căian i-a ”rugat” pe judecători să-l trimită la închisoare! acum 23 de ore- Polițiștii au încarcerat ieri un bărbat din localitatea Căianu Mic. Acesta își va petrece următoarele luni după gratii. Motivul? A făcut scandal și apoi a ”forțat” mâna instanței ca să-l trimită la închisoare.
RECORD: Încasări peste așteptări! Cel mai mare număr de spectatori, la „Dacia”! acum O zi- Un adevărat record au înregistrat cei de la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend: „De trei ani de zile, de când s-a redeschis cinematograful Dacia, nu au mai fost asemenea vânzări… Iar în weekend, vor rula filme pentru copii, dar și o comedie neagră, în sala de concerte”, ne-a mărturisit cu mândrie managerul cinematografului, Ramona Creța-Bugnar.
Pedeapsă record pentru tânărul din Tîrlișua care a provocat un accident lângă Beclean, în care și-a pierdut viața un taximetrist acum O zi- Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat în cazul tânărului din Tîrlișua care a provocat un accident rutier în 2017, în care a murit un taximetrist și au fost rănite alte trei persoane. Judecătorii clujeni nu au fost deloc blânzi cu tânărul, dublând practic pedeapsa stabilită de Judecătoria Beclean.
NOUTĂȚI în anul școlar 2019-2020: Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale acum O zi- Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale în noul an școlar care va începe luni, 9 septembrie: câteva grădinițe s-au desființat, în lipsa umărului necesar de copii, alte școli primare au devenit grădinițe. Numărul de clase  continuă să scadă... 
Cum e să fii „profesor de serviciu” într-o școală din Bistrița, în ziua în care elevii te consideră invizibil… acum O zi- Un experiment amuzant, pus la cale de un profesor de serviciu: „…am fost „profesor de serviciu”. A fost acea zi în care ar fi trebuit să fiu o acritură și să cert elevii. Ziua în care, de regulă, am senzația că sunt invizibilă. Elevii intră în școală, de cele mai multe ori trădând un soi de apatie, trec pe lângă mine și îmi dau IGNORE…” 
Iubești copiii? Vrei să-i scoți din sistemul de protecție al statului? AFLĂ cum poți deveni asistent maternal: acum O zi- Sute de copii sunt prinși în sistemul de protecție al statului. Cea mai ușoră metodă ca aceștia să cunoască ”viața de familie” este cu ajutorul asistenților maternali. Dacă dorești să schimbi viața unui copilaș, DGASPC face un curs de instruire pentru cei interesați:
Pneumonia a mai curmat două vieți! acum O zi- Amenințarea afecțiunilor sezonului rece nu a trecut încă. Deși în județul nostru nu au fost înregistrate decese din cauza gripei, pneumonia continuă să curme vieți. Săpămâna trecută, alți doi pacienți au murit.