Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  169 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Reţetele succesului

13/03/2013 08:05:12  
Este antreprenoriatul o carieră sau un mod de viaţă? Cât de importantă e dezvoltarea personală în ecuaţia succesului profesional? Care este reţeta britanică pentru a deveni un întreprinzător de cursă lungă? Răspunsurile: joi, 14 martie, la Hotel Bistriţa, de la ora 11.00.

Acestea sunt principalele teme de discuţie pe care seminarul de informare în domeniul antreprenoriatului „Antreprenoriatul: profesie sau mod de viaţă” le propune spre dezbatere publicului participant – persoane active care doresc să se familiarizeze cu noţiuni practice de antreprenoriat, întreprinzători privaţi şi studenţi. Evenimentul are loc joi, 14 Martie 2013, la Hotel Bistriţa din municipiul Bistriţa, între orele 11:00 şi 14:00.

Speakerii invitaţi Marius Bonea şi Mihai Oprea, alături de experţii STEPS Felicia C. Macarie şi Karina Mereuţă îşi propun să vă introducă în lumea complexă a antreprenoriatului prin prisma experienţelor personale pe care le-au trăit în calitate de întreprinzători.

De asemenea, seminarul este destinat diseminării poveştilor de succes ale celor care au urmat cursurile de antreprenoriat organizate în toate cele opt regiuni de dezvoltare. Evenimentul face parte din seria de seminarii de informare şi cursuri de pregătire în domeniul afacerilor destinate promovării culturii antreprenoriale şi dezvoltării afacerilor, componente ale proiectului „Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale prin transfer transnaţional de bune practici şi de formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“.

Rezultat al parteneriatului dintre Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale şi Sondaje (IRECSON) şi compania britanică de consultanţă MSK Global Training, proiectul urmăreşte stimularea iniţiativei private, bazate pe bune practici, în rândul populaţiei active - persoane care doresc să înceapă o activitate independentă sau să iniţieze o afacere, indiferent de statutul lor actual (angajaţi, şomeri, studenţi), precum şi întreprinzători privaţi care urmăresc să îşi îmbunătăţească competenţele antreprenoriale şi manageriale.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”. Valoarea totală a proiectului este de 19.184.569 lei, din care 16.445.668 lei reprezintă finanţare nerambursabilă din Fondul Social European.

Pentru informaţii detaliate despre proiect, consultaţi www.antreprenor-pascupas.ro.  

 

Foto: dailybusiness.ro.

2338 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro