Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  584 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Rondul de dimineață: Toată lumea la numărătoare...!

11/01/2018 09:36:10 Ioana BRADEA  
Situația este mai dramatică decât v-ați putea imagina, iar încleștarea este pe viață și pe moarte. O spun cât se poate de răspicat și limpede doi dintre Boierii Nordului. Într-un context care se anunță periculos: sosește mâine la Bistrița – în vizită de lucru? – însuși ministrul Educației!

Mesajul este cât se poate de simplu și limpede: Toată lumea la numărătoare! Cine nu iese afară s-ar putea să moară! Așa că nu mai stați pe internet, nu vă mai închipuiți inutil că școala vieții se face pe Facebook – deconectați-vă, nu mai fiți mielușei, ieșiți afară fără milă și înfruntați-i pe mișei!

O spun absolut seducător, într-o piesă nou-nouță, postată pe Youtube zilele trecute – Zellu și Leul, cu sprijinul lui Cristi Chiriac, responsabil de versuri, toți tineri din Bistrița, reprezentanți de seamă ai hip-hopului local care colaborează și cu Boierii Nordului – și care au lansat un material fantastic împreună.

Dintre cele zece piese, pe instrumentale preluate din folclorul Hip-Hop-ului mondial și comprimate într-un spectaculos Freestyle Nocturn, sub viziunea label-ului Urbanophon, în dimineața aceasta ni s-a părut mai potrivită cea de a treia – La numărătoare.

Dar în contextul în care la Bistrița aterizează mâine însuși Liviu Pop, ministrul Educației – deschis și dispus probabil să ne împărtășească emoții și detalii din noul regulament școlar, certitudini ale gratuității sistemului de învățământ sau, de ce nu, planuri și viziuni mărețe ale ministerului pe care îl conduce în ciuda oricăror gafe trecute sau viitoare – simțim nevoia să vă recomandăm călduros să ascultați și Cuvântul magic:

SUNET:

Voce/Text: Cristi Chiriac, Zellu, Leul

Instrumental: Kc Da Rookee - Got that thang

Mix/Master: [email protected]

Studio Label: Urbanophon 2017

IMAGINE: Producție/Regie: Labiș [email protected] Events Media Studio

1256 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro