S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

Pasionații de tehnologie și gadget-uri au de acum magazinul lor în Bistrița, cu peste 2000 de produse și, foarte important, cu prețuri pentru orice buzunar! Magazinul se numește Smart Shop GSM și s-a deschis pe str. Dornei din Bistrița, în spațiul unde a funcționat fostul Shop Rock. Iar până în 31 Decembrie au oferte tentante: poți cumpăra o folie de sticlă și o husă de telefon cu doar 35 de lei! AFLĂ ce trebuie să faci:

În Bistrița mai există și povești frumoase cu tineri care se reîntorc acasă din străinătate și aduc cu ei din poveștile de succes pe care le-au trăit în alte țări. Este și cazul bistrițeanului Vasile Nicolae Lupșa, care după 9 ani în care a trăit și a făcut afaceri în Spania, s-a reîntors acasă, de dragul familiei. Cum în ultimii ani a făcut afaceri cu ultimele noutăți din tehnologie, asta s-a gândit să facă și la Bistrița, pentru început.

Așa se face că după câteva săptămâni intense de muncă a reușit să deschidă astăzi un magazin dedicat pasionaților de tehnologie din oraș – Smart Shop GSM. Aproape că nu este gadget pe care să-l fi văzut și să nu-l găsești în magazinul deschis la nr. 41, pe str. Dornei din Bistrița, în locul fostului Shop Rock. Acum, în magazin sunt peste 2000 de produse, dar furnizorii livrează săptămânal ultimele noutăți, așa că ori de câte ori veți trece pe aici, așteptați-vă să descoperiți alte și alte nebunii, care vă fac viața mai ușoară sau vă conectează mai rapid cu lumea. Iar prețurile sunt, așa cum am spus și mai sus, pentru buzunarul tuturor. Puteți găsi produse originale, la prețul unui produs original, sau produse de o calitate similară, non-brand. 

De ce să vii la Smart Shop GSM?

„E simplu. La noi veți găsi de la un banal cablu de date până la telefoane de ultimă generație, video proiectoare, scutere electrice (hoverboard), televizoare și multe altele. Avem toate marcile cunoscute Samsung, Apple, Huawei și multe altele, dar trebuie să ajungeți în magazin să vedeți toată oferta, e extrem de complexă. Consilierii noștri de vânzări pot să ofere asistență comercială de cea mai bună calitate, clienții noștri vor fi consiliați cum să aleagă cel mai bun produs, la cel mai bun raport preț/calitate”, a declarat Vasile Nicolae Lupșa pentru Bistrițeanul.ro.

Vă mai spunem noi că găsiți la Smart Shop GSM de la drone până la încărcătoare wireless pentru telefoane, selfie stick-uri, căști cu bluetooth, microfoane, camere video pentru mașini, boxe audio cu lumini, tastaturi și mouse-uri pentru gameri (pasionații de jocuri pe calculator), toate modelele de căști audio, huse ieftine pentru tablete, carduri de memorie și muulte altele, cărora le-am pierdut și noi șirul, oferta lor e chiar extrem de variată. În plus, și dacă sunteți în căutarea a ceva anume și nu este pe stoc, vi se va aduce, pe bază de comandă.  

Dacă vă doriți o husă de telefon, trebuie să știți că sunt aici cu sutele, iar prețul pleacă de la 25 de lei. Sticle sau folii de protecție sunt tot pornind de la același preț și le puteți lua chiar la 10 lei dacă accesați oferta disponibilă până la sfârșitul anului.  Tablete găsiți la prețuri începând de la 269 lei, iar cel mai ieftin și accesibil smartphone costă doar 279 lei. 

Promoțiile Smart Shop GSM pe care le puteți accesa până în 31 decembrie sunt:

1. Dacă achiziționați primul produs la 25 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 10 lei, ofertă în care se încadrează peste 200 de produse din magazin. De exemplu, puteți cumpăra o Husă + sticla de protecție la 35 Lei

2. Dacă primul produs cumpărat este la 45 RON, pentru al doilea produs achitați doar 15 Lei

3. Dacă primul produs cumpărat este la 65 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 25 Lei.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de aceste promoții este obligatoriu să dați Like și Chek-in paginii de Facebook a magazinului – Smart Shop GSM.

acum 4 oreAvem și anul acesta un reprezentant în echipe, la Chefi la Cuțite! - Cinci bistrițeni au gătit în fața chefilor, în cadrul show-ului Chefi la Cuțite. Trei au trecut în probele de Bootcamp. Doar unul a ajuns în echipe. 
acum 9 oreAmenințări cu judecata la Consiliul Județean. Ce afirmații grave s-au făcut în mijlocul ședinței - În cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Județean de astăzi, președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan l-a amenințat pe un consilier județean că-l va da în judecată, tocmai pentru câteva afirmații făcute în mijlocul ședinței.
acum 10 oreDE CRĂCIUN FII MAI BUN: Muncesc cu mâini harnice, sperând la o locuință unde cei 11 copii să se simtă mai acasă ca-n cortul improvizat - Ploua mocănește și noroiul aproape că ne scotea păpucii din picioare. Dar am uitat de toate când ”la ușa” cortului improvizat tot mai apărea câte un căpușor cu părul creț și ochii mari, curios de ”cine e nenea și tanti”.
acum 11 oreS-a dat bine cu migranții, și-a ajuns după gratii - Este ”realizarea” unui bistrițean, care ieri a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Acesta va petrece câțiva ani buni după gratii, pentru că a vrut să le facă un bine...migranților. 
acum 12 oreO mare companie austriacă a întrerupt colaborarea cu un forestier din județ, când a costatat că aduce tocătură din Parcul Național - Compania austriacă Egger, care cumpăra tocătură de la Frasinul a anunțat că renunță la colaborarea cu forestierul din Bistrița-Năsăud, după ce a constatat că produsul cumpărat provine din Parcul Național „Munții Rodnei”, din bușteni viguroși și sănătoși.
acum 13 oreCristina Iurişniţi (USR): Când vom avea o Românie educată?! Propunem desfiinţarea ISJ, structură retrogradă şi excesiv politizată - „Educația nu are culoare politică, dar trebuie să venim cu propuneri curajoase”, susţine deputatul USR Cristina Iurişniţi. Una dintre aceste propuneri este desființarea ISJ - urilor – care reprezintă o „structură anacronică și retrogradă, politizată excesiv în ultimii ani și care nu aduce o ameliorare sau o valoare adăugată în sistemul educațional”.
acum 14 oreLions Siebenburgen: Nu am uitat de voi…! - Voluntarii Clubului Lions Siebenburgen au ieșit în stradă zilele trecute:  cei care au trecut prin fața Casei Argintarului au fost întâmpinaţi cu vin, colinde, ceai, mere și cozonac. A fost felul lor special de a-i ajuta pe bătrânii singuri cărora nu le mai trece nimeni pragul...
acum 15 oreÎn floarea vârstei, a batjocorit o bătrânică ce-i putea fi bunică - O bătrânică de 80 de ani a trăit spaima vieții sale, după ce un tânăr din aceeași localitate a batjocorit-o. Inițial, de rușine, femeia nici nu a recunoscut că a fost batjocorită, spunându-le oamenilor legii că tânărul doar a încercat...
acum 16 oreCum ar fi să alegem cadouri frumoase de Crăciun?! 50% reducere la ochelarii de soare şi vedere – la Q Vision Cluj-Napoca! - La Q Vision, spiridușii lui Moș Crăciun vă îndrumă și vă oferă cea mai bună consultanță pentru a găsi perechea potrivită de ochelari, atât de vedere cât și de soare. Şi pentru că e luna cadourilor, vă puteţi bucura de 50% reducere la o listă lungă de branduri:
acum 17 oreDE CRĂCIUN FII MAI BUN: Soția și-a luat lumea-n cap și a plecat, lăsându-l cu un copilaș de nici un an jumătate - Îi sclipesc ochii atunci când vorbește despre Mihăiță, copilașul lui. I-a rămas în grijă când micuțul avea doar un an și trei luni, după ce soția și-a făcut bagajele și a plecat. Călin, cu o pensie de boală, stoarce apă din piatră seacă, numai să îi fie bine copilașului.
acum 18 orePremii și distincții, cu duiumul, pentru Cristian Bodnar - Bistrițeanul Cristian Bodnar s-a remarcat după ce lucrarea sa în Computer Science i-a adus premiul Nobel pentru juniori. Acesta a fost ales pentru titlul de ”Cetățean de onoare” al județului. Acum, municipalitatea a hotărât să-i înmâneze un premiu de excelență.
acum O ziSe caută salvator şi contabil! NOI locuri de muncă, disponibile în Bistriţa - Se caută salvator cu program lejer de supraveghere! Se oferă pachet salarial la fel de atractiv ca într-un centru SPA. Sunt disponibile locuri de muncă şi pentru mecanici sau electricieni auto, vopsitori şi ingineri! Iată ce pot să-ţi ofere angajatorii:
acum O ziFOTO – Accident în Groapa Sărății. Un autoturism a ajuns într-un șanț - În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe DN17, în Groapa Sărății. Din primele informații rezultă faptul că au fost implicate două persoane. Unul dintre autoturisme a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.
acum O ziBN CONNECTIONS. Bistriţenii vor cuceri mâine capitala: Cu peste 1.000 de lucrări…! - BN CONNECTIONS: Peste 200 de artiști români vor expune peste 1000 de lucrări de pictură, sculptură, grafică, ceramică, fotografie și artă video la București – într-o amplă expoziție de artă contemporană, dedicată Centenarului României. 
acum O ziEXTRA: Premiile municipiului Bistriţa, pentru cei care au făcut cinste oraşului în 2018 - Premiile Municipiului Bistriţa vor ajunge, în acest an la peste 30 de elevi merituoşi, 16 sportivi, 4 personalităţi din domeniul culturii, ştiinţei şi economiei. Se va acorda un Premiu de Excelenţă dar şi 8 distincţii la secţiunea Diverse. Ceremonia se va desfăşura pe 18 decembrie, la Palatul Culturii.