S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

Pasionații de tehnologie și gadget-uri au de acum magazinul lor în Bistrița, cu peste 2000 de produse și, foarte important, cu prețuri pentru orice buzunar! Magazinul se numește Smart Shop GSM și s-a deschis pe str. Dornei din Bistrița, în spațiul unde a funcționat fostul Shop Rock. Iar până în 31 Decembrie au oferte tentante: poți cumpăra o folie de sticlă și o husă de telefon cu doar 35 de lei! AFLĂ ce trebuie să faci:

În Bistrița mai există și povești frumoase cu tineri care se reîntorc acasă din străinătate și aduc cu ei din poveștile de succes pe care le-au trăit în alte țări. Este și cazul bistrițeanului Vasile Nicolae Lupșa, care după 9 ani în care a trăit și a făcut afaceri în Spania, s-a reîntors acasă, de dragul familiei. Cum în ultimii ani a făcut afaceri cu ultimele noutăți din tehnologie, asta s-a gândit să facă și la Bistrița, pentru început.

Așa se face că după câteva săptămâni intense de muncă a reușit să deschidă astăzi un magazin dedicat pasionaților de tehnologie din oraș – Smart Shop GSM. Aproape că nu este gadget pe care să-l fi văzut și să nu-l găsești în magazinul deschis la nr. 41, pe str. Dornei din Bistrița, în locul fostului Shop Rock. Acum, în magazin sunt peste 2000 de produse, dar furnizorii livrează săptămânal ultimele noutăți, așa că ori de câte ori veți trece pe aici, așteptați-vă să descoperiți alte și alte nebunii, care vă fac viața mai ușoară sau vă conectează mai rapid cu lumea. Iar prețurile sunt, așa cum am spus și mai sus, pentru buzunarul tuturor. Puteți găsi produse originale, la prețul unui produs original, sau produse de o calitate similară, non-brand. 

De ce să vii la Smart Shop GSM?

„E simplu. La noi veți găsi de la un banal cablu de date până la telefoane de ultimă generație, video proiectoare, scutere electrice (hoverboard), televizoare și multe altele. Avem toate marcile cunoscute Samsung, Apple, Huawei și multe altele, dar trebuie să ajungeți în magazin să vedeți toată oferta, e extrem de complexă. Consilierii noștri de vânzări pot să ofere asistență comercială de cea mai bună calitate, clienții noștri vor fi consiliați cum să aleagă cel mai bun produs, la cel mai bun raport preț/calitate”, a declarat Vasile Nicolae Lupșa pentru Bistrițeanul.ro.

Vă mai spunem noi că găsiți la Smart Shop GSM de la drone până la încărcătoare wireless pentru telefoane, selfie stick-uri, căști cu bluetooth, microfoane, camere video pentru mașini, boxe audio cu lumini, tastaturi și mouse-uri pentru gameri (pasionații de jocuri pe calculator), toate modelele de căști audio, huse ieftine pentru tablete, carduri de memorie și muulte altele, cărora le-am pierdut și noi șirul, oferta lor e chiar extrem de variată. În plus, și dacă sunteți în căutarea a ceva anume și nu este pe stoc, vi se va aduce, pe bază de comandă.  

Dacă vă doriți o husă de telefon, trebuie să știți că sunt aici cu sutele, iar prețul pleacă de la 25 de lei. Sticle sau folii de protecție sunt tot pornind de la același preț și le puteți lua chiar la 10 lei dacă accesați oferta disponibilă până la sfârșitul anului.  Tablete găsiți la prețuri începând de la 269 lei, iar cel mai ieftin și accesibil smartphone costă doar 279 lei. 

Promoțiile Smart Shop GSM pe care le puteți accesa până în 31 decembrie sunt:

1. Dacă achiziționați primul produs la 25 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 10 lei, ofertă în care se încadrează peste 200 de produse din magazin. De exemplu, puteți cumpăra o Husă + sticla de protecție la 35 Lei

2. Dacă primul produs cumpărat este la 45 RON, pentru al doilea produs achitați doar 15 Lei

3. Dacă primul produs cumpărat este la 65 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 25 Lei.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de aceste promoții este obligatoriu să dați Like și Chek-in paginii de Facebook a magazinului – Smart Shop GSM.

Fă-i un cadou să te țină minte toată viața! Ceasuri, brățări tip Pandora și alte frumuseți, de la Atlantis Gold! acum 32 de minute- Dacă ai de făcut un cadou, care să impresioneze și să te asigure că nu va uita niciodată de tine, atunci neapărat treci pe la Atlantis Gold! Bijuterii care mai de care mai frumoase, de la cercei, brățări și lănțișoare cu nume, brățări tip pandora, până la ceasuri set pentru cupluri sau verighete. Merită să mergi să vezi ce au și sigur vei alege cadoul perfect pentru ea sau pentru el!
FOTO: Mergeau cu fetița bolnavă la spital și o mașină le-a tăiat calea acum O oră- Echipajele de pompieri, medical și ale poliției au intervenit la un accident petrecut în zona benzinăriei Luck Oil, pe DN 17. Cinci persoane au fost implicate, iar două au nevoie de îngrijiri medicale.
La Slujba de Înviere ne luăm umbrelele! COD GALBEN de ploi, începând de mâine! acum 2 ore- S-ar părea că vremea rea nu vrea să ne ocolească. Pentru județul nostru s-a anunțat cod galben de ploi și instabilitate atmosferică. Avertizarea meteo este valabilă până duminică. 
FOTO: Incendiu la o hală, în Unirea acum 3 ore- Un incendiu a izbucnit la o hală metalică din Unirea. Flăcările au afectat jumătate din suprafața acesteia, plus unelete aflate în interior.
FOTO: AȘA DA! Curățenia de Paște nu se face numai în case! Exemplul dat de o comună bistrițeană: acum 3 ore- Gospodinele au o ”regulă” nescrisă. Aceea de a face curățenie impecabilă în toată casa înainte de sărbători. Un primar gospodar a arătat că nu doar casele trebuie curățate, ci și comunele. Așa că au făcut lună și bec pe străzi, în spațiile verzi, etc. AȘA DA exemplu!
Doliu în toată creștinătatea. Cine face vreun rău în Vinerea Neagră, va fi pedepsit înzecit… acum 4 ore- Este Vinerea Neagră, Vinerea Patimilor – ziua în care a murit Mântuitorul Iisus Hristos – o zi de post negru pentru credincioșii care își amintesc o străveche superstiție:  cine face vreun rău semenului său, în această zi, va fi pedepsit înzecit pentru fapta sa
Aquabis: Se sistează apa astăzi, pe Aleea Trandafirilor din Bistrița acum 4 ore- Aquabis își informează consumatorii că astăzi, 26 aprilie 2019, va fi sistată TOTAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistrița, pe Aleea Trandafirilor. 
AFLĂ la cine au mers cele 13 premii puse la bătaie de Total Taxi: acum 5 ore- Astăzi a avut loc extragerea numelor câștigătorilor tombolei Total Taxi. 10 sticle de vin de la Crama Vie Vin Lechința, un bean bag, un telefon Huawei Y5 și 300 de euro au făcut 13 bistrițeni foarte fericiți. AFLĂ dacă ești printre câștigători:
Cinci polițiști locali riscă să își piardă locul de muncă! Locul lor ar putea fi luat de privați: acum 6 ore- În urmă cu o lună în Consiliul Local Bistrița a fost adoptată modificarea organigramei Poliției Locale Bistrița. Această modificare a dus la desființarea Compartimentului de pază a Primăriei, motiv pentru care cei 5 angajați au formulat o plângere prin care arată că riscă să își piardă locul de muncă dacă nu promovează examenul. Sarcinile lor ar putea fi transferate unei firme private:
FOTO: Ce surprize pregătește Primăria pentru elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” acum 21 de ore- Liceul de Muzică „Tudor Jarda” a intrat în această primăvară în reabilitare și modernizare completă. Iată ce surprize le pregătește Primăria elevilor care învață aici: 
FOTO. Minuni, la Mărișelu: „Oameni care vibrează și simt lucrurile mult mai profund decât credem noi” acum 22 de ore- Se întâmplă minuni la Mărișelu: „Ați fost aleși să dăruiți lumină din lumina pe care o purtați în inimă și minte… Iar când primești un asemenea dar, nu trebuie decât să-i mulțumești lui Dumnezeu că ți-a scos în cale niște oameni care vibrează și simt lucrurile mult mai profund decât credem noi...”, a mărturisit lector univ. dr. Elena Ivanca, de la Teatrul Național din Cluj.
FOTO: Iepuraș salvat din foc, în ultima clipă, de un pompier. Animalului i s-a administrat inclusiv oxigen acum 23 de ore- Un iepuraș a fost salvat astăzi, în ultima clipă, din flăcări, de către un pompieri. S-a întâmplat la Poienile Zagrei, unde un incendiu a cuprins anexelei unei case. O adolescentă de 17 ani a suferit un atac de panică.
Pneumonia a mai curmat o viață! acum 24 de ore- Doliu în încă o familie, după ce pneumonia le-a luat pe cineva drag. Un bărbat a fost răpus de această afecțiune tipică sezonului rece. Acesta a decedat în spital, fiind unul din cei peste 40 de pacienți internați cu această afecțiune.
Un ursuleț orfan găsit pe Bârgaie, dus la un centru de reabilitare acum O zi- Un pui de urs a ajuns ieri la Centrul de Reablitare din Harghita. Micuțul a fost găsit singur, într-un pom fructifer din Josenii Bârgăului. Mama acestuia nu a fost identificată, de aceea s-a luat măsura trimiterii acestuia la centru.
FOTO/VIDEO: 20 de ani de înfrățire francezo-rebrișoreană, sărbătoriți la Muzeul Grăniceresc! Un vernisaj de excepție acum O zi- Muzeul Grăniceresc Năsăud a găzduit miercuri, vernisajul unei expoziții cu lucrări de artă abstractă și pictură naivă a artistelor Marie-Odile Florin și Mariana Mihuț. Potrivit primarului Viorel Clapău, evenimentul a marcat încununarea a 20 de ani de înfrățire româno-franceză între comunele Rebrișoara și Blain.