S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

S-a deschis Smart Shop GSM! Tehnologie pentru toate buzunarele și super oferte până în 31 Decembrie!

Pasionații de tehnologie și gadget-uri au de acum magazinul lor în Bistrița, cu peste 2000 de produse și, foarte important, cu prețuri pentru orice buzunar! Magazinul se numește Smart Shop GSM și s-a deschis pe str. Dornei din Bistrița, în spațiul unde a funcționat fostul Shop Rock. Iar până în 31 Decembrie au oferte tentante: poți cumpăra o folie de sticlă și o husă de telefon cu doar 35 de lei! AFLĂ ce trebuie să faci:

În Bistrița mai există și povești frumoase cu tineri care se reîntorc acasă din străinătate și aduc cu ei din poveștile de succes pe care le-au trăit în alte țări. Este și cazul bistrițeanului Vasile Nicolae Lupșa, care după 9 ani în care a trăit și a făcut afaceri în Spania, s-a reîntors acasă, de dragul familiei. Cum în ultimii ani a făcut afaceri cu ultimele noutăți din tehnologie, asta s-a gândit să facă și la Bistrița, pentru început.

Așa se face că după câteva săptămâni intense de muncă a reușit să deschidă astăzi un magazin dedicat pasionaților de tehnologie din oraș – Smart Shop GSM. Aproape că nu este gadget pe care să-l fi văzut și să nu-l găsești în magazinul deschis la nr. 41, pe str. Dornei din Bistrița, în locul fostului Shop Rock. Acum, în magazin sunt peste 2000 de produse, dar furnizorii livrează săptămânal ultimele noutăți, așa că ori de câte ori veți trece pe aici, așteptați-vă să descoperiți alte și alte nebunii, care vă fac viața mai ușoară sau vă conectează mai rapid cu lumea. Iar prețurile sunt, așa cum am spus și mai sus, pentru buzunarul tuturor. Puteți găsi produse originale, la prețul unui produs original, sau produse de o calitate similară, non-brand. 

De ce să vii la Smart Shop GSM?

„E simplu. La noi veți găsi de la un banal cablu de date până la telefoane de ultimă generație, video proiectoare, scutere electrice (hoverboard), televizoare și multe altele. Avem toate marcile cunoscute Samsung, Apple, Huawei și multe altele, dar trebuie să ajungeți în magazin să vedeți toată oferta, e extrem de complexă. Consilierii noștri de vânzări pot să ofere asistență comercială de cea mai bună calitate, clienții noștri vor fi consiliați cum să aleagă cel mai bun produs, la cel mai bun raport preț/calitate”, a declarat Vasile Nicolae Lupșa pentru Bistrițeanul.ro.

Vă mai spunem noi că găsiți la Smart Shop GSM de la drone până la încărcătoare wireless pentru telefoane, selfie stick-uri, căști cu bluetooth, microfoane, camere video pentru mașini, boxe audio cu lumini, tastaturi și mouse-uri pentru gameri (pasionații de jocuri pe calculator), toate modelele de căști audio, huse ieftine pentru tablete, carduri de memorie și muulte altele, cărora le-am pierdut și noi șirul, oferta lor e chiar extrem de variată. În plus, și dacă sunteți în căutarea a ceva anume și nu este pe stoc, vi se va aduce, pe bază de comandă.  

Dacă vă doriți o husă de telefon, trebuie să știți că sunt aici cu sutele, iar prețul pleacă de la 25 de lei. Sticle sau folii de protecție sunt tot pornind de la același preț și le puteți lua chiar la 10 lei dacă accesați oferta disponibilă până la sfârșitul anului.  Tablete găsiți la prețuri începând de la 269 lei, iar cel mai ieftin și accesibil smartphone costă doar 279 lei. 

Promoțiile Smart Shop GSM pe care le puteți accesa până în 31 decembrie sunt:

1. Dacă achiziționați primul produs la 25 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 10 lei, ofertă în care se încadrează peste 200 de produse din magazin. De exemplu, puteți cumpăra o Husă + sticla de protecție la 35 Lei

2. Dacă primul produs cumpărat este la 45 RON, pentru al doilea produs achitați doar 15 Lei

3. Dacă primul produs cumpărat este la 65 RON, pentru al doilea produs plătiți doar 25 Lei.

IMPORTANT: Pentru a beneficia de aceste promoții este obligatoriu să dați Like și Chek-in paginii de Facebook a magazinului – Smart Shop GSM.

Un SUPER cadou de Dragobete! acum 10 minute- Dacă ești încă în căutarea unui cadou de Dragobete, poți respira ușurat! L-ai găsit și se află doar la un click distanță! Unde mai pui că este și impresionant, și reconfortant și sănătos pe deasupra!
Iarna viitoare ne-ncălzim mai ieftin! Ce măsuri se iau pentru lemnele de foc: acum 55 de minute- Ministrul Ioan Deneș a declarat astăzi că se dorește luarea mai multor măsuri de ieftinire a lemnului de foc pentru cetățeni. Astfel, iarna viitoare ne vom încălzi..cu bani mai puțini.
Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? acum 2 ore- Probleme cu transportul elevilor în Bistrița-Năsăud? Ca și infrastructura școlară, dotările sau finanțarea per elev în cazul bunurilor și serviciilor - problema cade în sarcina primăriilor. Ele trebuie să optimizeze condițiile și să obțină toate avizele și pentru șofer și pentru mașină.
Un bistrițean, pus după gratii pentru 30 de zile, de autoritățile dejene acum 3 ore- Un bistrițean își va petrece următoarea lună în arestul poliției dejene. Acesta a fost pus acolo de către instanță, după ce a încălcat legea în municipiul Dej.
Tânărul cu cuțitul, elev de nota 10 la purtare! UNDE a avut loc incidentul: acum 4 ore- Un incident nemaiîntâlnit a avut loc, ieri, la un liceu din Bistrița. Pentru a clarifica lucrurile în urma unui conflict, un elev și-a amenințat colegul cu un cuțit. Culmea, acesta are nota 10 la purtare și nu a mai făcut probleme până acum. Unde s-a întâmplat și ce riscă liceanul:
Tot mai bine e acasă: Se întorc cu zecile la școală, în Bistrița-Năsăud acum 5 ore- Zeci de copii ai bistrițenilor care muncesc în străinătate se întorc anual să facă școală acasă. În general, nu au întâmpinat probleme majore cu adaptarea la sistemul românesc de educație. Au fost și situații în care copiii au solicitat să se înscrie într-o clasă inferioară.
ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm acum 6 ore- Certurile între elevi par să ajungă la un alt nivel. O dispută mai veche se putea termina tragic. Un elev și-a amenințat un coleg de liceu cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un cuțit lung de 18 cm.
Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița acum 7 ore- Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatulu, care a luat parte la întreaga scenă.
Un bărbat din Căian i-a ”rugat” pe judecători să-l trimită la închisoare! acum 23 de ore- Polițiștii au încarcerat ieri un bărbat din localitatea Căianu Mic. Acesta își va petrece următoarele luni după gratii. Motivul? A făcut scandal și apoi a ”forțat” mâna instanței ca să-l trimită la închisoare.
RECORD: Încasări peste așteptări! Cel mai mare număr de spectatori, la „Dacia”! acum O zi- Un adevărat record au înregistrat cei de la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend: „De trei ani de zile, de când s-a redeschis cinematograful Dacia, nu au mai fost asemenea vânzări… Iar în weekend, vor rula filme pentru copii, dar și o comedie neagră, în sala de concerte”, ne-a mărturisit cu mândrie managerul cinematografului, Ramona Creța-Bugnar.
Pedeapsă record pentru tânărul din Tîrlișua care a provocat un accident lângă Beclean, în care și-a pierdut viața un taximetrist acum O zi- Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat în cazul tânărului din Tîrlișua care a provocat un accident rutier în 2017, în care a murit un taximetrist și au fost rănite alte trei persoane. Judecătorii clujeni nu au fost deloc blânzi cu tânărul, dublând practic pedeapsa stabilită de Judecătoria Beclean.
NOUTĂȚI în anul școlar 2019-2020: Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale acum O zi- Mai puține zile de vacanță, mai multe clase profesionale în noul an școlar care va începe luni, 9 septembrie: câteva grădinițe s-au desființat, în lipsa umărului necesar de copii, alte școli primare au devenit grădinițe. Numărul de clase  continuă să scadă... 
Cum e să fii „profesor de serviciu” într-o școală din Bistrița, în ziua în care elevii te consideră invizibil… acum O zi- Un experiment amuzant, pus la cale de un profesor de serviciu: „…am fost „profesor de serviciu”. A fost acea zi în care ar fi trebuit să fiu o acritură și să cert elevii. Ziua în care, de regulă, am senzația că sunt invizibilă. Elevii intră în școală, de cele mai multe ori trădând un soi de apatie, trec pe lângă mine și îmi dau IGNORE…” 
Iubești copiii? Vrei să-i scoți din sistemul de protecție al statului? AFLĂ cum poți deveni asistent maternal: acum O zi- Sute de copii sunt prinși în sistemul de protecție al statului. Cea mai ușoră metodă ca aceștia să cunoască ”viața de familie” este cu ajutorul asistenților maternali. Dacă dorești să schimbi viața unui copilaș, DGASPC face un curs de instruire pentru cei interesați:
Pneumonia a mai curmat două vieți! acum O zi- Amenințarea afecțiunilor sezonului rece nu a trecut încă. Deși în județul nostru nu au fost înregistrate decese din cauza gripei, pneumonia continuă să curme vieți. Săpămâna trecută, alți doi pacienți au murit.